nyårsafton

Det börjar dra ihop sig lite :) Försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll, har provat typ 10 olika outfits.. Wille sitter och suckar :P
Nåja, ska just hoppa in i duschen och sen börja fixa lite, sen bär det av mot Vårdö. Är faktiskt jävlgt pepp på ikväll =) Ska dricka champagne och fira in det nya året hela natten :)
Gott nytt år alla söta! Hoppas ni får en bäst kväll och ett bäst år som väntar!
kyssar<3

lite från året som gått

Inget i kronologisk ordning eller så, gör ite så seriöst =)
Ruisrock! :) I had the time of my life :)
Var och hälsade på Wille i sverige på praktiken, det regnade hela veckan :)
Mycket festande på Korpo :P
Var i Skåne hos farmor och farfar i två veckor i somras, passade på att rida islandshäst i Kullabergen :)
Gjorde ett stort beslut och färgade håret för första gången :P
Wille fyllde 18 :)
Halloween
Det får duga, det här tog jättelänge så nu orkar jag inte mer. Haha typ allt är festbilder men det är typ bara då jag har kameran med mig :P

onsdag

Det tog fyra kvällar med fyra gräl. Men nu är jag back on track igen! Kanske man kan ha kul och slappna av fast man inte har 100% kontroll över allt. Jag har iaf bestämt mig för att bara ta det lugnt nu och koncentrera mig på att ha jävligt kul. Det nya året kommer att bli bra.
Har fixat lite på byxorna som jag hade tänkt sy på höstlovet. Eller ja, byxorna... Har bara kommit så långt att jag klippt alla delar haha. Nåja ska försöka få dom färdiga nu under jullovet iaf. Om jag bara skulle fatta något av hur det ska fixas så! Men jaja vi får se om det blir till något =)
Snart ska vi och handla, och jag ska äntligen (förhoppningsvis) hämta mammas och pappas julklapp. Lite sen kanske men who cares? :)

maja ivarsson

Hon med attityden som skriker "jag är så jävla bra och du kan gå och skita ner dig om du inte tycker så för jag bryr mig inte". Hon vars attityd och självsäkerhet inte gör henne nedlåtande, bara så jävla bra. Hon vars självsäkerhet lyser igenom hela henne och gör henne till en av de enligt mig de snyggaste och coolaste personerna jag känner till. Hon med attityden och självsäkerheten som jag drömmer om att ha.

tisdag

Var och klippte mig idag. UUuuhh! Lite scary när någon ska fixa i mitt hår. Tyckte nog förresten frisören också, mitt hår såg verkligen scary ut när jag kom dit. Men nu är det iaf nyfärgat och nyklippt och ser lite fräshare ut iaf, ingen stor förändring men jag är iaf nöjd :)
Annars har jag inte gjort något vettigt alls idag =) Har sett lite på Top model. Måste säga att de från Australien är såååå mycket finare än modellerna från America's next top model! Både ansikten och kropparna.
Aja, nu blir det väl middag snart sen ska jag fortsätta göra ingenting tror jagg :)

*

hatar hatar hatar när det blir så här. hela tiden. varje gång. trodde att något kanske skulle ändras efter igår, men tydligen inte. min hy blir torr när jag gråter.

so we kissed and made up

Är faktiskt på bra humör idag. Det började sådär men sen vände det. Skönt! Orkar inte gå runt och vara nere, oroa mig över allt och inget, få ångest över småsaker och må allmänt piss.
Var iaf till stan idag och körde bil, kul som vanligt :) Sen var jag och kortade armbandet på klockan som jag fick i julklapp så nu passar den äntligen. Rosa och fin är den hihi :) Sen köpte jag (eller ja.... pappa betalade :)) ny ridstövlar också. På tiden kan jag ju bara säga, mina gamla kängor faller helt seriöst snart isär :P
Sen var jag ut med Enok en svänga och sen en svänga till gymmet med Cicci. Och gosh vad vi tränade hårt och seriöst idag! Not, haha.
Förresten verkar det bli Vårdö iaf på nyår. Ingen aning om vilka som kommer, fan inte ens vart Vårdö ligger, men ser nog fram emot det ändå. Tror jag kommer att ha riktigt kul =)
Nu ska jag iaf mysa ner mig under täcket och se lite till på Australia's next top model och äta lite choklad :)
puss

...

Jag försöker och försöker och försöker. Men jag orkar inte försöka hur länge som helst. Snart orkar jag inte försöka längre.

från jul till nyår

Julstressen har övergått till nyårsstress. What to do? Har flera saker jag skulle vilja göra, olika jag vill vara med, olika platser att vara på. Skulle sitta fint med privatchaufför ;) Men men, får väl försöka lösa det. Allt känns väldigt luddigt just nu. Hatar när det är luddigt! Ja, jag är lite kontrollfreak när det gäller planer. Men faktiskt, jag tror det blir bättre om man har lite planerat iaf, orkar inte med random just nu...

annandagen

Hihi, har just halk-kört med vår gamla bakhjuls drivna volvo med pappa på Lantis parkering. Fan vad kul det var haha! Tänk hur såna små konstiga saker plötsligt kan få mig på gott humör igen =)
Nåja, annars har jag tillbringat tre timmar av min dag på 4h och städat och städat och städat. Kändes som om kaninburarna aldrig skulle ta slut! Haha en tia på att dom kommer att klaga på måndag iaf, fast jag jobbade mitt ass off :P Nej nu överdriver jag, jag älskar mitt jobb och att gå upp tidigt en lördagsmorgon. Typ. :)
För övrigt har jag ont i armen. Så där konstigt ont på något sätt... :P

juldagen

Har inte gjort så mycket idag egentligen. Gick på långpromenad i morse och sen på eftermiddagen var jag en sväng till Cicci och drack kaffe för hannes mamma fyller år idag. Annars har jag sett på film. Så så är det.

julafton.

Alltså, vill inte vara party pooper eller så... Men thank God att julen snart är över. Aja, god jul allihopa!

snart...

Kommer om en stund att inse att det är julafton imorgon. Men börjar få alla julklappar på grej iaf. Pratar med Wille i telefon just nu, men hans telefon har något  fel så det bryts hela tiden... :/ Han sa nyss att han aldrig ser på Kalle Anka på julafton!!! Mitä helvetti!!??!! Vart är vägen på väg!?? Nåja, jag ska iaf se imorgon :)
....
Don't want to hurt you
Try not to mess with your feelings
It's just a matter of trust, for us, for lust
Don't want to hurt you
Try not to fuck with your feelings
It's just a matter of trust, for us, for lust

onsdag

Alltså julklapparna jävlas med mig igen. Min faktiskt helt briljanta julklapp till mamma och pappa hade slarvat bort sig i beställningen så jag får den först nästa vecka... AAAArrrgggghhh!!!
Nåja knäcken gjord iaf. Bara julstädningen kvar. Tyvärr har jag just laddat ner Project runway och Top model så det känns mer lockande att parkera mig framför datorn. En stund iaf....

dan före dan

Igår var det en som sa att jag var vacker. Jag sa att hon antagligen inte hade alla hemma, eller borde få synen checkad. Då fick jag en kram.
Råkade iaf bli lite fuller igår. Men roligt ahde jag iaf. Tycker lite synd om stackars Wille bara som tog det lugnt och sen fick ta hand om mig haha :P Har dessutom ett svagt svagt minne av att jag skulle ha frågat honom en massa konstiga saker när vi sen kom hem och skulle gå och sova, dock kan jag ha drömt det för jag kommer inte ihåg vad han svarade... ;P ojoj...
Gulle åkte förresten hem idag, usch jag kommer att sakna honom faktiskt!
Nåja, imorgon blir det stan och fixa sista julklappen. Sen pepparkaksbak och julgodis kaanske? Borde iaf börja rycka upp mig snart och julstäda lite här i rummet, börjar se förjävligt ut... Sen borde jag också slå in de sista julklapparna. Ojoj, nu ska jag nog sova!

måndag

Har ont ont ont i tungan. Brände mig på oboyen... :/
Nåja har varit på promenad i snön med Cicci och vovvarna idag, heelt underbart! :) Vädret är helt perfekt, hoppas bara att det håller i sig nu...
Borde egentligen städa nu men orkar inte... Kan städa någon annan dag istället :)
Nu ska jag se på House tror jag

osynlig

Jag hatar kvällen. Särskilt de ensamma.

härliga härliga jullov

Börjar på riktigt få härliga julkänslor nu :) Stora snöflingor föll från himlen när jag var på jobb i morse och när jag kom hem hade mamma bakat lussebullar. Hahah, jösses kommer att trycka i mig äckligt mycket lussebullar och pepparkakor känner jag...
I fredags var det julfest med Michael Jackson och klockrena parodier. Dock kommer jag nog aldrig kunna förtränga bilden av större delen av mina manliga lärare i kalsonger och badrock..... Efter julfesten gick vi ett gäng till Malin och spelade Wii :) Har en jäkla träningsverk i konstiga muskler fortfarande.. :P Tack för en jättetrevlig kväll allihop! :)
Igår kväll var jag med Wille och Matts på internatet. Kollade först på Robinson, sen fick vi för oss att julpynta internatet lite :) Nu är det glitter och ljusslingor överallt :) Sen såg vi på skräckfilm. Inte jättebra, men lite uppstressad blev jag nog ändå som vanligt hehe ;P Blev faktiskt lite rädd när Matts plötsligt står i ett mörkt hörn meed en mask gjord av en pizzakartong på sig.... Ungefär klockan 2 på natten tog vi paus för att koka nudlar, och vid halv 4 ringde mamma och sa att det nog var dags att börja sova nu.. Så då gick vi hem :)
Nu ska jag inte göra något, för jag är leeedig i morgon :)

fredag

Julfest ikväll, håller på att fixa lite :) Visade sig att jag inte är så bra på att slå in julklappar. Och att vi inte har julklappssnöre hemma. Nåja...
Stora frågan just nu är iaf: Heels or no heels?
Sen vet jag inte riktigt heller vad jag ska göra efter julfesten, kanske far hem, jobbar imorgon så att...
Sen vet jag inte riktigt heller vilken färg jag ska ha på naglarna....
Nåja, nu ska jag fixa lite till
over and out

torsdag

Geografin skriven, kanske kan börja andas igen nu? Har bara IT-provet kvar sen är det jullov, faan vad skönt! Välbehövt kan jag ju säga...
Idag har jag massor med huvudvärk. Jag är helt enkelt inte gjord för att sova såhär lite....

problema numero dos

Ingen framgång utan ansträngning. Likförbannat ligger jag och ser på House istället för att plugga. Noll självdiciplin som vanligt :) Aja, ska snaaart plugga... Fast nu börjar snart Bonde söker fru också... Hmm...

una problema...

Mina som jag tyckte smarta och bra julklappsinköp visade sig nyss vara lite mindre smarta och bra. Eller iaf inte vad jag hade väntat mig... Stackars dom som får julklappar av mig, don't get your hopes up too high... Äsch också!

onsdag

Istället för att plugga har jag nyss sovit i över en timme. Och innan dess tänkte jag på att sova. Nu funderar jag på att sova en timme till. Geografiprovet imorgon gör dock att jag borde tänka om lite i min planering. Får se om jag gör det...

snart on the road again

Yes snart blir det 6 h i bilen igen. Det är förresten nästan -20 grader där ute. Visst har jag saknat riktig vinter, men måste ändå säga att det börjar bli lite för kallt för min del...
nu ska jag packa det sista

lördag, uppe i österbotten

Har typ inget bättre för mig än att äta en massa godis och se på House. Har sjukt tråkigt.
Fick sttressa asmycket igår iaf, packade på typ 5 minuter. Sen åka båt i 5 timmar  och sen åka bil i ungefär 6 timmar... Och iadg har jag typ inte gjort något alls. Har inte fått något gjort av det jag borde heller, borde plugga massor men kommer mig aldrig för att börja... Nåja, har iaf fixat lite julklappar så jag slipper tänka på det..
Har egentligen inget mer och skriva så nu slutar jag.
bye.

jag vet...

...att det här är so not my usual style... Men gissa vad jag lyssnar på just nu!? Hahah, Edith Piaf! Mon dieu, sjunger med gör jag också hehe.... :P
För att förklara mig lite kan jag ju säga att vi nyss har sett filmen om Edith Piafs liv på franskan och nyss skrivit recension på den. Just den här sången har fastnat i min hjärna ända sedan dess....

provet skrivet

Provet skrivet nu, har ingen aning om hur det gick... Kändes som om jag typ blanddade mellan allt och skrev alldeles för kort. Men men, done is done, nu kan jag iaf slappna av lite ett tag.
Hahah förresten hände en läskig grej när jag skulle sova igårkväll. Plötsligt rörde sig min spegel som hänger på väggen och ja tog inte ens i den! Finns säkert en logisk förklaring men gissa vem som låg hela kvällen och tänkte på endär hemska filmen Paranormal activity.... Hui hui...
nåja, over and out

gonatt

nu får faktiskt provet gå som det går. för nu tänker jag gå och lägga mig :)

onsdag

Samhällaprov imorgon då alltså. Tror ni jag pluggar eller? Vet inte om jag ska skratta eller gråta då det kommer att så pinsamt patetiskt dåligt om jag inte skärper till mig snart! Men jag kan verkligen inte koncentrera mig...! Fan vad jag hatar när min hjärna tänker hela jävla tiden!
Nåja, ska väl fortsätta "plugga" nu iaf....

jag borde såå plugga just nu...!

...ändå känns det vääääldigt långt till skrivbordet där samhällaboken ligger uppslagen. Prov på torsdag och jag har inte ens kommit igenom halva boken, funderar på att skita i boken och bara läsa anteckningar men jaa....får se...
Har inget franskaprov i den här kursen iaf, halleluja! Iofs har vi en student textförståelse på provtimmarna på fredag men det kan/behöver man ju inte plugga till.
Sen på fredag bär det av mot österbotten, begravning på söndag..... :'(
Nej nu plugga! Eller kanske äta lite först... Sen plugga!.....?

/

börjar bli trött på det här. är det inte det ena så är det det andra. när tårarna tar slut för något får man något nytt att gråta över. jag menar inte att jag sitter och bölar hela dagarna men just nu känns allt bara så hopplöst och åt helvete.

två svar

på samma fråga. bara att välja?

...

jag vet inte hur jag ska få det att sluta. sluta tänka. hela tiden. är så jävla trött just nu. vet inte. nu ska jag sova

5 december

Har kommit fram till att jag inte gillar december. Bara en massa ångest. Julklappar till alla. Vad ska man göra på nyår. Hur fan ska pengarna räcka. Bara mörker ute. Få saker blev riktigt som jag ville det här året. Nyårslöften. Snart ett nytt år. Jag gillar inte december.

fredag

Äntligen fredag, som jag har längtat efter sen i måndags typ.. Dock är Wille gone away till Korpo som vanligt så jag sitter här all alone. Är bara hemma i helgen, ska bli skönt faktiskt. Allt verkar ju ändå gå lite åt helvete annars nä jag är med.... Men men, firar iaf fredag med lite godis, senaste ELLE och lite 90210. :)
Ridningen kändes btw super, gick inte extra bra eller något iofs (men höll mig på hästen iaf) men det är bara så jäkla skönt att vara där hur det än går. Skulle lätt kunna vara i stallet varje dag, även om det bara skulle vara för att mocka skit =)
aja nu 90201 och godis
...
ibland blir bara de lättaste sakerna så jäkla svåra...

jag saknar...

Det där lilla extra. Det där lilla fnissiga. Det där som bubblar upp inom mig. Det där som faktiskt får mig att vilja gå upp på morgonen och sedan njuta av dagen. Det där som får mig att vilja kramas, pussas, kittlas, skratta högt, springa, klättra på väggarna, dansa, sjunga med till radion, göra kullerbyttor, skrika så högt jag kan.
Vete fan vart det har tagit vägen.

onsdag

Sitter på bibban. Fick sluta redan halv två för läraren var sjuk, men tror ni inte att jag har bokat in att jag ska köra klockan fyra? Så jag sitter kvar i stan och tråkar, fruktansvärt vad tiden går långsamt....
Hhah blev förresten niad i en affär av han som jobbade där idag. Trodde inte man gjorde så här, men men :P Kändes lite märkligt iaf...
Annars har min dag varit såhär kul idag: ......................................................................

1 december

Herregud det är december. Voi voi tiden går snabbt iaf!
tog svininfluensavaccinet igår, jävlar vad jag hade ont i armen på kvällen sen! Var helt hopplöst att försöka somna. Stannade iaf hemma från skolan idag, känner mig jättemärklig och har nog lite feber tror jag...
Så det blir att ligga i sängen och se på film typ hela dagen...

RSS 2.0