tisdag

På något sätt av någon anledning blir alltid tisdagar till bajs. Nu har jag inte ens ett jobbigt schema i skolan att skylla på (har bara två lektioner på tisdagar) men ändå blir det allt bara kakki. Nu ska jag gå och lägga mig så att det blir onsdag. Tvivlar dock lite på att det blir en bättre dag.
God natt.

måndag

Har nyss kommit in efter en joggingtur. Typ 7 km blev det kanske...? Inte så jävla pjåkigt för en rökare va?? ;)
På tal om det verkar fler än jag trodde bry sig om jag röker eller inte. Grejen är att jag antagligen skulle kunna sluta röka ganska enkelt om jag ville, och visst skulle det ju vara en kul grej att göra pga en grupp på Facebook. Men bara om jag vill, annars kommer det hålla typ max en vecka och sedan tillbaks igen, och jag är inte säker på om jag vill sluta. Låter kanske konstigt, dåligt för hälsan och kostar massa pengar med ja..
I alla fall ska jag hoppa i duschen nu!
puss

lite fler bilder :)

Tog några bilder från helgen från Willes dator :)
"Jag ska eta upp dej!"

Nu ska vi hem och sova :)
puss och gonatt

helgen

Har piggnat i lite nu iaf, är fortfarande trött som fan så det blir nog tidig kväll ikväll!
I fredags var jag som vanligt och red. Det gick ganska kakki. Usch vad sur jag blev, gjorde en massa hopplösa fel som man egentligen inte borde göra. Hur svårt kan det vara att sitta rakt och hålla stadig yttertygel egentligen? Tydligen jävligt svårt. Att Nick fittades hela lektionen gjorde inte saken bättre heller. Men nu ska jag sluta nörda mig :)
Sen på kvällen gick iaf jag, Wille Andrei och Cicci ner till stranden och grillade korv. Det var sjukt mysigt! :)
På lördags kvällen for vi alltså till Vårdö där Cliff och Matilda hade fest. Riktigt rolig kväll med mycket trevligt folk och bra stämning :) Lite för mycket ett tag för mig kanske men efter en liten powernap var jag på g igen ;) Riktigt kul kväll iaf!
Sen kan ni ju gissa hur kul den här dagen har varit.... =P
korvar :)

pojkar med korvar ;)

jag och Andrei snyggar till oss på damernas på Vårdkasen ;P

Nu ska jag gå till gulle och se på film :)
pussar

hej baksmälla!

Nej, den här dagen är fan inte nådig. Känner mig iaf en aning mer mänsklig nu efter en låååång dusch, men nej. Nu ska jag iaf klä på mig, sen funderar jag på att gå ut och få lite frisk luft. Annars ska jag äta onyttigt och dricka allt med bubblor idag.
Skriver mer senare när jag har piggnat i lite, ska se om det blev några bilder från igår också..

fredag

Voi voi, kan ju knappast säga att uppdateringen har blivit mycket bättre men jaja.. Har faktiskt inte ens haft igång datorn under de här två dagarna såatt...
Börjar typ 10 i ett idag tror jag, men eftersom det inte går bussar då så får jag pallra mig in till stan till kl 12. Men det är faktiskt helt okej det med :)
Har iaf varit till sjukhuset nu i morse och tagit en massa blodprover och något EKG-prov. Nu ska jag snart försöka få lite kläder på mig och fixa mig så att jag kanske nästan ser lite anständig ut =P
Igår var jag och pappa ute och körde för första gången förresten! :) Det var skoj, körde runt lite överallt i typ en och en halv timme medans vi åt tupla och salmiak :)
Ikväll blir det ridning och sen antagligen någon film med Wille :) Vi har bunkrat upp med en jävla massa onyttigheter så det blir svullarkväll skulle jag tro ;P
Nu kläder!
puss

tisdag

Har nyss kollat på "Kören- killar kan också sjunga" och fick direkt ett stort leende på läpparna! :) Av någon anledning kan jag inte låta bli att bli glad när jag ser det :P It reminds me of mina dagar som körsångare hehe. Yes, jag var minsann en riktig sångfågel på min tid ;)
Nåja, annars har jag för övrigt gjort det mesta på bildprojektet nu vilket känns skönt. Dock ser det ut som ett verk av ett dagisbarn, men hey, jag försökte ;) Annars har dagen varit lite upp och ner, är iaf tacksam till allt och alla fina som gör mer än vad de inser :) (oj vad djup jag blev... :O)
Läste för övrigt nyss om vintageauktionen i Helsingfors som hade ägt rum nyligen. Högsta bud blev på en klassisk Kelly-bag från Hermes, 1850 euro gick den på. Att låset, nyckeln och axelremmen saknades var tydligen inget problem för köparen.
Nu godnatt.

hmm...

Har visat sig att jag hade fler läsare när jag inte bloggade förra veckan än vad jag har nu. Säger det mig något? ;P

ingen rubrik

Idag insåg jag att jag är helt på riktigt dum i huvudet. Jag kommer säkert inte att tycka det imorgon, men jag kommer fortfarande att vara det.
För övrigt har jag ganska mycket panik inför bildprojektet, ändå kommer jag som vanligt inte för mig att börja. Ja det är roligt idag.
Hej då.

vart fan tog solen vägen??

via knighttcat

Höll på att frysa fingrarna av mig på 4h i morse. Hade tänkt fara ut och jogga idag men det blir nog gymmet istället, alldeles för äckligt väder.
Ridningen gick för övrigt super, var bara planket på slutet som blev lite problem som vanligt men vi kom över det till sist iaf haha :P Annars var jag bara hemma igårkväll, lite tråkigt kanske men ändå skönt att vakna någorlunda utvilad i morse.
Nu blir det antagligen lite lunch och sen stan med familjen tror jag, skulle fixa skor eller vad det var till lillebror (tyvärr inte till mig iaf...). Har fått i uppdrag av Wille att köpa krappismat till honom eftersom jag har förbjudit honom att köra idag :P
Ha en fin lördag :)

long time, no see

Råkade bli en liten oplanerad bloggpaus. Jag ska försöka bättra mig, har bara inte orkat denhär veckan.
Idag är jag iaf hemma, kändes onödigt att fara till stan, vänta en timme på en lektion som tar typ max en kvart och sen vänta en timme igen på bussen hem. Var och joggade en sväng i förmiddags och nu har jag nyss kommit in efter en kort sväng med vovven. Nu ska jag dammsuga (om jag orkar jogga orkar jag dammsuga också enligt mamma...) och stryka lite kläder. Fun fun...
Ikväll blir det stallet, hoppas att det går lika bra som förra gången :) Förhoppningsvis får jag köra dit också om allt hinner fixas med bilen och pappa lyckas övertalas ;P
Nu dammsugning!

streetstyle

facehunter, lookbook, stockholm streetstyle

Har tröttnat på att plugga. Till saken hör kanske också att jag inte har börjat än? Pluggade liiite i eftermiddags men efter det nada. Borde ta tag i mig nu, men jag orkar inte. Är bara sjukt trött på allt. Ca fem timmars sömn max i natt hjälper nog inte heller...

torsdag

Sitter på bibban och väntar på bussen. Har nyss skrivit matteprov, inser att det kanske inte gick så bra after all... Men nåja, ett prov mindre att bry sig om nu iaf. Ska börja läsa lite på engelskan nu tror jag innan bussen går, sen blir det att traska från Ingby. Men jag klagar inte, lika bra så får man röra lite på sig också :)
Nej nu engelska, så hörs vi senare :)
puss

sidecut

Har lust är göra något med håret. Vill ha förändring. Kanske sidecut a la Alice Dellal is the way to go? Galet snyggt på henne iaf om ni frågar mig!
Nu borde jag plugga matte. Älskade provperioden drar ju igång imorgon med ett matteprov! Men jag orkar faktiskt inte plugga. Räknade igenom övningsprovet som faktiskt gick helt okej och har läst igenom anteckningarna. Orkar inte plugga seriösare...
Läste förresten nyss ett mail från min kära bildkonstlärare Olle där det stod att alla måste vara med i vårutställningen och att pressen är inbjuden. Vi har fått varsitt sjukt fult, knalloranget matbordsunderlägg som ska göras till något som har med kommunikation att göra. Och i skrivande stund har vi mindre än en månad på oss. Lycka till Johanna säger jag bara.

onsdag

via Knighttcat

Börjar 12, lovely :) Har varit ute och joggat, gosh vad jobbigt! Har inte joggat sen i höstas, antar att det är dags igen nu då... Nu blir det duschen iaf!

tisdag

Solen sken i Skåne :)

Har haft det helt okej i Skåne under påskhelgen. Inte så mycket att hitta på kanske men ändå kul att träffa farmor och farfar iaf. Har inte träffats sen i sommras.
I lördags var vi iaf och shoppade lite, så det var ju något kul iaf :) Kanske lägger upp bilder senare om jag orkar.
Är helt slut nu, var till gymmet för en stund sen. Och lilla jag har inte tränat utan bara fläskat under hela påskhelgen.
Skolan var helt okej. Drog till Mariebad och simmade helt spontant med Anna på håltimmarna :)
Ikväll borde jag verkligen plugga, provperioden närmar sig igen. Men usch vad trött jag är, film känns mer lockande... Wille är hemma på Korpo och är magsjuk stackaren så blir all alone ikväll iaf...
puss

hemma

Yes hemma igen. Har åkt bil hela dagen. -.-
Nu borde jag verkligen verkligen sova. Jag orkar inte med imorgon.
Nåja, skriver lite mer om vad jag har gjort under helgen imorgon. :)
God natt.

RSS 2.0