söndag

Igår var jag ledig. Natten minns jag som en skrattande dimma. Idag har jag ägnat mig åt att sova och äta, kanske äntligen tagit igen all missad sömn på senaste. Dagens bästa är lätt att jag är ledig imorgon också. Dagens klantigaste är ju helt klart att min telefon är inlåst i Annas lägenhet.
Idag har jag annars kommit fram till att den här dagen inte riktigt är min stil. Natten var inte riktigt min stil. Men ibland blir väl jag också full och dum antar jag. Skoj hade jag och skoj var jag men imorgon återgår jag nog till nördjohanna. Usch vilken tönt jag är.

tisdag

Inledde min lediga dag med megafrukost följt av milen i löpardojjorna. Vilket gjorde mig på bra humör. Annars har jag flängt runt här hemma och diskat och städat och vattnat växter (mor och far kommer hem igen ikväll). Njutit av solen har jag faktiskt också gjort. Och ätit glass. Och haft det riktigt bra.
Nu däremot känner jag mig lite som om jag sprungit in i en vägg, huvudvärk och galet seg. Lite fööör mycket sol kanske, och lite för lite vatten. Nåja. Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Kanske lite träning. Eller kanske jag somnar. Time will tell. Är lite godissugen också, så kanske en tripp till affären. Who knows?

nedräkning

Om exakt en månad befinner jag i England och skriver på ett hyreskontrakt. Om exakt en månad har jag ett hem i Bournemouth.
Om sisådär två månader står jag utanför min nya skola och undrar vad fan jag håller på med.
Jag vet inte om jag ska skratta högt av lycka för att dagarna går, eller om jag ska krypa ihop i fosterställning under täcket eftersom allt det här gör mig till ett nervöst vrak och alldeles kollig i huvudet redan nu.
Anyway så har nedräkningen officiellt startat.
För övrigt är jag lite deppig idag. Kanske är det regnet. Och så känner jag mig en aning ensam. Och trött, ack så trött, vilket jag hatar mest i världen. Men like it or not så börjar det bli dags att fixa och dra mot jobbet. Idag tar jag bilen. Bestämde mig för att cykla igår och ångrade ungefär varenda meter. Latmask, men det regnar. Och det finns en viss risk att jag smälter eftersom jag är så söt.

söndag

Är verkligen helt lipis-trött idag. Tyvärr har jag inte tid att gömma mig under täcket och gråta en skvätt, även om det känns frestande. Ska fixa här hemma innan det bär av till nästa jobb. Funderar till och med på att ta bilen istället för cykeln idag, så tröttis är jag. Kalla mig lat om du vill, men att cykla i motvind är typ det jobbigaste jag kan komma på just nu. Aja, nu dusch, mat, fix och sen mot jobbet. Imorgon tänker jag minsann ta lite sovmorgon.

torsdag

Trots att jag nästan har sovit 10 timmar inatt känner jag mig segare än gummi och skulle helst av allt vilja krypa ner i sängen och sova några timmar till på eftermiddagen. Men. Efter två dagars ledighet börjar det bli dags att återvända till verkligheten och vardagen och snart är det dags att börja trampa mot jobbet. Kan trösta mig lite med att jag har haft riktigt fina lediga dagar med riktigt fint sällskap, skulle inte tacka nej till ett par dagar till... Men som sagt är det dags att börja röra på sig, matlådsfix nästa!
Tjingeling!

labelled

Har nyss varit på modevisning i Miramar-garaget, blev riktigt positivt överraskad måste jag säga! (Bortsett från det lite långrandiga förbandet...) Mycket fina plagg och sjukt inspirerande, verkligen! Vill dunka huvudet i väggen åt min egen dumhet då jag inte hade laddat kameran, så några bilder blev deet inte. Men men, så kan det gå.
För övrigt ser jag antagligen ut som en funktionshindrad när jag försöker gå. Är helt sanslöst stel och öm i benen haha! :D
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har ingen lust att gå och lägga mig än, men snart blir det väl så iaf. Äta ska jag göra iaf, äter som en häst idag och kroppen skriker efter energi. Och det är den ju faktiskt värd tycker jag :)
God natt.

den andra milstolpen

Ahhh lyckorus och endorfiner!! Dagen har i huvudsak spenderats åt löpning. 2 mil närmare bestämt. Vilket är distansrekord för mig, och sommarens mål med min löpning. Ett mål som jag faktiskt har varit lite skeptisk till, då den ända träning jag har haft tid och ork till bara har bestått av cykleturerna till jobbet och några sporadiska löppass. Men ibland chockar min kropp mig! Hur den kan vara så stark och samarbetsvillig, trots att jag knappast kan ses som en förebild då det gäller att ta hand om sin kropp på bästa sätt. Det gick i och för sig i en väldigt bekväm takt, tänkte mer på distansen och hur kroppen kändes än på tiden. Ville känna mig fräsch så länge som möjligt för att kunna bygga upp lite bättre självförtroende när det kommer till längre sträckor. Men fan vad stolt jag är ändå, även om det gick långsamt! Jag klarade spring 2 jävla mil! 20 km! Ingenting i världen egentligen, men massor för mig haha! :)
Annars har jag ätit i mängder och bara slappat idag. Vilket jag tänker fortsätta med. Återhämta kroppen och fylla på med kolhydrater. Har hunnit fixa lite husligheter också, och även testat mina kulinariska gränser. Det visar sig mer och mer att jag faktiskt är riktigt duktig på det här med matlagning.
Man kan om man vill! Idag är jag en lycklig nörd! :)))

måndag

Sitter och svettar ner sängen efter en snabb springvända efter jobbet. Vilket är ungefär det ända jag har hunnit med de senaste dagarna förutom jobb. Meen, imorgon är jag jätteledig och jag ska göra ingenting. Hade tänkt låna en bok från bibblan men det visade sig att mitt lånekort är spärrat. Hoppsan Kerstin! Undrar lite hur stora skulder man har då, men vågade inte fråga...
Anyways, nu blir det dusch, sen ska jag försöka klura ut hur man kokar mannagrynsgröt. Sen ska jag vara lite hemmafru och sånt där (har varit riktigt duktig med det hittills faktiskt, har diskat hela två gånger!!) och fixa viktigheter.

fredag

Från och med idag och i lite mer än en vecka framåt ska jag leka att jag har flyttat hemifrån. Fast jag är fortfarande hemma. Det är resten av familjen som inte är det. Med andra ord ska jag klara mig själv, och jag har lovat mamma att inte leva på smörgåsar och pizza och jag har dessutom lovat att hålla hennes älskade tomat- och bönplantor vid liv. Ah, jag känner mig så huslig. Och lite ensam. Inte ens hunden stannade kvar här hemma med mig (fast jag drömde imorse att de hade glömt honom, sen drömde jag att jag var inlåst på ett mentalsjukhus). Men jag tror minsann att jag kommer att klara mig finnemang! Förutsatt att jag inte svälter ihjäl alltså. Men om inte annat så har jag ju tomater.

onsdag

Idag är jag ledig. Det hade vädergudarna tydligen glömt bort. Så strandhäng byts ut mot soffhäng. Vilket passar mig ganska bra ändå, är helt gälit trötter idag (gissa vem som vaknade halv sju bara för att jag hade sovmorgon!?) så det blir najs tror jag. Nu ska jag fortsätta se på Felicity, lätt en av mina favoritserier när man är på myshumör. Har älskat den sen jag gick i högstadiet och drömde om att gå på NYU. Sen borde jag ta tag i saker också. Rum som ska städas, viktigheter som ska planeras. Men det blir minsann lite senare.

you better die young baby

Eftersom jag mer och mer börjar känna mig som en 18-åring inspärrad i en 80-årings kropp bestämde jag mig idag för att det är dags för lite skärpning. Ingen mega-skärpning kanske, men liiite. Med andra ord fick jag äntligen tummen ur reven och pallrade mig till gymmet i förmiddags. Mår så mycket bättre i hela kroppen när jag styrketränar mer regelbundet, så ska försöka få lite mer ordning på den biten. Svag har jag blivit, vilket alltså ska ändras. Om magrutorna och ryggmusklerna blir synliga igen så är ju det en helt schysst bonus ;)
Nåja, tjattjat. Nu ska jag försöka göra något vettigt av dagen innan jobbet!
Tjingeling!

lördag

Hade en heeeelt naajs ledig dag igår. Tog studentfoto (bättre sent än aldrig raajt??), årets premiärdopp är avklarat (8 juli, patetiskt), strandhäng med fina Anna, middagsfrossa bestående av lammspett och jordgubbar (äter så sällan middag hemma så brukar passa på big time när jag får chansen att äta mammas mat hehe ;)). Hade planer på utgång på kvällen men flera nätter av kass sömn gjorde sig påminda och jag sussade sött vid elva (om du undrar var jag blev av Anna...).
Nu är det dock slut på ledigheten. Har varit och jobbat på 4h imorse och nu har jag en liten mellanlandning för dusch och annat fix innan jag rullar in mot stan för att baka pizzor hela dagen.

7 juli

=Lönedag. Det gillas. Och efter gårdagen känns det verkligen som välförtjänta pengar. 10 timmar nonstop, kaoskaoskaos.
Började iaf dagen med morgonpromenad i solen som har hittat  tillbaka. Måste dock avslöja att löparnörden inom jublade av lycka i förrgår när det var mulet och svalt och jag hade hela förmiddagen ledig för att springa :) Men sol är inget jag klagar på heller, missförstå mig inte!
Nu ska jag duscha, fixa, gå ut med hunden och blabla innan det är dags att rulla till jobbet för en lite kortare och förhoppningsvis lite lugnare arbetsdag.

måndag

Sitter på färjan hem igen. I helgen har jag ätit godis, åkt båt, ätit glass, solat, druckit öl och bara varit. Har lyckats riktigt bra med att vara spontan och ha en helg utan planer, vilket var mitt första löfte till William när jag klev av färjan i lördags. Kontrollfreaket inom mig har gråtit ett par skvättar, men jag är riktigt nöjd med mitt försök iaf haha!
Nu tror jag att jag ska äta frukost nr 2, då det bara blev en minifrukost och en kopp kaffe halv 6 imorse innan båten gick. Ja, så morgonpigg gäller det att vara här i skärgården, och inte en chans att jag kan sova bort ett par timmar nu på båten heller, nej. Om jag kommer att vara död på jobbet ikväll?

lördag

Har hittills ägnat min lördag åt att sitta på färjan och svettas som i en bastu. Det gick riktigt bra i början. Faktiskt ganska skönt att sitta och göra ingenting. Men nu börjar jag riktigt på riktigt tröttna på att sitta och sitta och sitta och jag börjar känna ett trängande behov av att dunka huvudet i bordet av rastlöshet. Godiset är slut, det är för varmt för kaffe och jag börjar bli lätt illamående av den kvava luften här som gör att jag ständigt är klibbig. Nu ska jag köpa kall läsk till mardrömslika överpriser.
typ såhär kul har jag, härligt med semester!

RSS 2.0