fredag

Invigde mina nys skor imorse. Det gick helt ärligt riktigt skit. Dock inte skornas fel, men var så sjukt seg i benen att det inte kändes värt att springa längre så jag sprang hem. Avrundade iaf morgonen med mumsig frukost (mammas bröd <3) och en långpromenad i skogen med vovven, så jag fick en pretty awsome start på dagen iaf. :)
Sen blev det storhandel med päronen, fix i köket och en lång sjukt mysig ridtur i snön på det. Nu måste jag helt på riktigt väldigt seriöst lyfta på arslet och börja städa. Punkt. Hejja Johanna... Men jag tror Malin och Anna kommer få en smärre chock ikväll om jag inte röjer upp lite här iaf...

mer torsdag

Årets sista gympass avklarat, gick riktigt bra. Är inget stort fan av helkroppspass annars, svårt att fokusera på vilken muskel som jobbar. Men hade ganska bra tempo på så det blev grymt iaf! :)
Nu blir det duschen, sen till William :)
Imorgon måste jag städa för då får jag nämligen finbesök :) Wille har btw lovat att han ska rida imorgon, kommer att bli en riktigt rolig dag imorgon med andra ord! Ska försöka hinna provspringa mina nya löparskor också, de är såååå bekväma <3
Nej nu flummar jag bara, duschen nästa!

torsdag

Sitter och dricker kaffe, har nyss ätit lunch. Snabbmakaroner <3
Idag blir det staden med mammsen, ska kolla lite rea kanske och shoppa upp mitt presentkort på Sportcenter :D
Sen blir det stallet och hälsa på ponnyskrället och ikväll blir det nog gym med Wille också :)

jag är så bäst.

Sprang nyss milen. Personbästa för i vinter, yeah baby! ;D Det är på de dåliga dagarna man ska utmana sig själv, det kan bara gå bättre.

onsdag

Skulle kunna plugga. Skulle kunna fixa mina ansökningar till Skottland, börja på mitt statement (nej jag har inte ens börjat och ja jag har ångest), fixa bilder till portfolion. Skulle kunna städa. Undrar varför jag ens bryr mig, jag hoppas att alla förstår att detta inte kommer att hända inom den närmsta framtiden, raaaajt?

typ vettigaste inlägget någonsin på den här annars ganska onödiga bloggen

Jag har nämligen gjort en upptäckt. Inte helt just nu, en upptäckt som snarare kommit krypande sakta men säkert. Detta kanske kommer att låta lite korkat och en aning töntigt, men faktiskt vill jag bara skriva av mig lite. Har nämligen på senaste tiden insett att jag faktiskt gillar mig själv. Jag gillar hur min kropp ser ut. Jag älskar kanske inte varje centimeter av den, men jag hatar den inte. Kan faktiskt tänka att jag är riktigt snygg ibland när jag ser mig själv i spegeln. Vilket var ganska länge sedan sist. Jag kan helt ärligt hitta delar av mig själv som jag verkligen gillar.
Så summa summarum på detta och den faktiska poängen som jag försöker få fram här:

Jag skulle gärna se ut så här....

....eller så här.
Men man får liksom jobba med det man har. Tacka och vara glad. För damn ditt liv blir riktigt pain in the ass annars.
Peace.

tisdag

Började fundera på vad jag har gjort idag, men jag vet faktiskt inte. Typ det vanliga antar jag. Jag vet i alla fall att jag inte har fått särskilt mycket vettigt gjort, och jag har faktiskt ingen lust att göra något vettigt nu heller. Imorgon, imorgon, imorgon... :)

måndag

Hade tänkt få lite vettigt gjort ikväll, men var helt slut så jag fastnade i sängen med min nya filt (tack Anna, du anar inte hur glad jag blev, kommer aldrig få saker gjorda längre...! :P), te, lite choklad och film. Ack ja, så mycket trevligare. Imorgon gör jag vettiga saker istället, idag har bara varit rolig, chill och skööön. Behövdes :) Skulle förresten lätt kunna vänja mig vid att bo själv, ni anar inte hur skönt det har varit själv här hemma idag. Fast liiiite saknar jag faktiskt mamma och pappa ;)

middag

Visade sig att jag faktiskt kan laga mat, lyckades snurra ihop en grym middag! Nu försöker jag samla styrka till att gå ner och diska...

ingen rubrik

sjukt hur trött man kan bli av att sitta still. Skulle kunna somna nu känns det som. De senaste timmarna har jag bråkat med datorn, lyssnat på musik, spelat nördiga spel på telefonen och läst lite psykologi (typ 10 sidor, men ändå, hejja mig!!). Är snart framme iaf tror jag. Då ska jag försöka leta upp bilen i snön, och försöka komma in i bilen. Låsen har nämligen en tendens att frysa väldigt lätt. Spännande indeed. Har varken skyffel eller borste heller så det ska bli intressant att försöka få fram bilen ur snön. Kanske jag har tur, kanske har det inte snöat på Åland.
Nåja, nu börjar folk klä på sig så jag antar att vi närmar oss slutet.
Ciao.

and i'm back again

Sitter på båten hem igen. Har haft en riktigt mysig jul på Korpo. Dock måste jag erkänna att det var lite jobbigare än jag väntade mig, har inte haft sån hemlängtan sen jag var 6 och sov över hos min kompis för första gången. Meen, jag kom över mig själv och hade en superjul i alla fall! :)
Har fått underbara julklappar (har tydligen varit riktigt snäll i år) och ätit godis i groteska mängder. Me like :)
Imorgon blir det jobb, sen stallet och gym också tror jag. Läääängtar! Hahah... Resten av familjen kommer inte hem förrän natten till tisdag, så imorgon ska jag försöka klara mig själv. Spännande hehe.... :P

morgonhälsningar från m/s gudingen

Chacha! Sitter på färjan på Korpo, och som vanligt på de här fina båtarna har jag the time of my life. Verkligen, having a blast. Tur för mig så har jag psykologiboken med, bara för att göra jullovet lite extra spännande. :)

onsdag

Hade riktigt kul kväll igår, lite sådär lagom random och oplanerad i goda vänners sällskap. Vaknade pigg och glad hemma hos Anna, åt "lussebullar" och drack snabbkaffe och snackade lite. Sen plötsligt blev jag seeeegare än gelegrodor baksmällan slog till. Jag fattar nada. Nåja, känner mig lite piggare nu. Måste fixa de sista julklapparna och börja packa. Imorgon bär det av mot Korpo, ska fira julen hemma hos William :) Hade tänkt hinna till gymmet en sväng ikväll också men tror att jag passar, huvudet dunkar fortfarande och jag är galet opepp. Inge kul då ju!
Nu blire fix och sånt.
Sjukt bra låt som Annapanna spelade för mig :)

kakka

Mår inte som jag förtjänar idag. Jag mår värre. Fattar inte hur jag kan bli så äckligt bakis och illamående fast jag inte ens drack mycket igår. Nu ska jag sova.

tisdag

Började dagen med en springtur. Wunderbart! Sen frukost på det och sen drog jag och William in till stan. Handlade julklappar i rejser-fart, var sjukt effektiv. Sen blev det en mega-pizza till lunch. Mums mums, är typ fortfarande asmätt hehe, vet inte riktigt hur jag ska få plats med julbord i skolan sen haha.. Men gott var det iaf! :) Sen var det mission impossible som gällde, dvs hitta en julklapp till Wille. Måste ändå säga att jug är nöjd med det jag köpte, tror det var värre för älskling för han ringde hela tiden och frågade vad jag gillar haha ;P
Nu ska jag fixa med julklapparna och sen ut med vovvsen.

det här med julklappar

Jag är inte bra på julklappar. Punkt.
Spenderade båda håltimmar i stan i panik och letade. Och letade. Köpte inte en ända. Lär ju vara måttligt stressad imorgon iaf. Tror dock att jag har några ideer. Så kanske det löser sig. Kanske ni får julklappar det här året också kära vänner. But don't get your hopes up too high.
Nu ska jag se på Friends tills jag somnar :)

söndag

Good news: Internet funkar igen. Ingen aning om vad som var fel eller hur det fixade sig men det gjorde det iaf.
Bad news: Jag har ändå inget att blogga om. Ännu mer bad news är att jag är så sjukt trött på allt att jag bara vill gömma mig. Åh, jag vill bara bajsa på allt just nu. Snaaaart jullov.... (iofs har jag helt utvecklingsstört mycket jag borde ta itu med då också, men tanken om lov tröstar liiite iaf...)

fml

Den här dagen alltså. FML.

lördag

Har typ tuuusen saker jag borde göra i helgen. Måste göra. Vet inte ens vad jag gör här, har inte tid.

torsdag

Hoppningen idag gick super, bästa på länge! Kändes riktigt skönt som avslut på den här terminen. Var mest det jag tänkte skriva, för jag vet att ni undrar liksom.
För övrigt ligger jag waaaay efter med alla julklappar. Panik. Hade storslagna planer i början av månaden med på något sätt flyger tiden bara iväg och jag missar den.

trettonde i tolfte

Lucia idag. Överskattat om ni frågar mig haha :P Har aldrig riktigt fattat grejen.
Annars har det varit som vanligt idag. Inte helt ovanligt. Har grym träningsvärk. Lite ovanligt. Var länge sen. Nu blire gym :)
Kyssar

söndag

Sitter hos Wille och skakar, har nyss kört en timme cirkelträning och sen en timme box. Nej, jag är inte så vältränad hehe....
Var i Stockholm igår med älskling. Tanken var att fira vår 2-årsdag men allt gick verkligen snett haha :P Det började bra, vi strosade runt och myste. Men Sen träffade vi Willes farfar som vi inte blev av med, vi blev stressiga och hungriga och sura. När vi blev på bättre humör var det såklart en jeppe som förstörde stämningen med självmord och explosioner och annat hemskt.
Nåja, slutade iaf med att vi åt julbord tills vi mådde illa på båten.

fredag

Är jag sämst på att uppdatera or what?
Veckan har varit uppochner. Tänkte bara säga det. Är inte helt rättvänd ännu så ni får hålla till godo.

söndag

Har nyss varit på en timme cirkelträning och sen en timme boxercise. Naaajs. Har inte kört box på jag vet inte hur länge, typ hundra år, men helvete vad kul det var! :)
Det bidde förresten inget pepparkaksslott i fredags. Tiden räckte liksom inte riktigt till. Vi hade typ annat för oss ehe... Nåja, spännande var det och några pepparkakor hann vi ändå med. Av någon anledning blev det lite biltema på pepparkakorna ;P
Nu ska jag duscha. Här hemma. För vi har ett badrum. Naaaaajs.

fredag

Hade tänkt gå till gymmet en sväng nu på eftermiddagen men det bidde inget, åt choklad och såg på film istället :) Var sååå trött när jag kom hem från stallet så. Red en sväng i skogen i det "fina" vädret, helt mysigt nog, tills all snö på kläderna började smälta. Inte lika okej längre.
Ikväll blir det pepparkaksslottsbakning! :)

torsdag

Har nyss haft en riktigt rolig och intressant ridlektion, lille Nick har börjat gå tillbaka till gamla vanor igen hehe. Kul iaf, men måste dock säga ändå att även om det var kul så förstörde det lite flytet när han bränner av i typ 5 bocksprång innan varje övning- Men det är ju sen en annan sak.
Så, tänkte bara skriva det. Så att ni vet liksom. Viktiga saker. Som hästnörderier.

mera onsdag

Har nyss varit på 50 min massage. Förvånansvärt avslappnade att bli knådad på rumpan av en 50-årig farbror :) Men satans bananer vad det gjorde ont. Han tryckte och tryckte så jag trodde det skulle gå hål i mina axlar. Känner mig dock mycket bättre nu, men några återbesök får det nog bli.
Innan massagen blev det en springtur. Hade tänkt bara en kort runda, benen har känts så sega senaste dagarna. Men fan vad sprutt de fick, kändes som om jag hade kunnat springa hela kvällen. Sprang massa extra vändor fram och tillbaka, men slutatde efter knappt 10 km (9,88 om man ska vara exakt, tänkte inte på det då men nu kan jag inte sluta störa mig på att jag inte sprang 120 m till...), blir mörkt så jäkla snabbt ju...
Nu ska jag gå till pöjken min och mysa och se på Bonde söker fru :)

onsdag

Nu skaskaskaska jag ta tag i mig själv och börja leta skolor. Uuuuäääh vad jag hatar det här. Men det måstemåstemåste göras. Kom igen Johanna! Wohoooo.

RSS 2.0