söndag, nyss hemkommen

Har haft en riktigt trevlig helg på Korpo. Eller iaf var det trevligt tills lördagsnatt... Fan vad vissa kan vara dumma i huvudet iaf!! Men men, it is what it is, gjort är gjort. Fram tills dess var det iaf som sagt en riktigt kul helg.

fredag, i skolan

Sitter i skolan, har dubbel håltimme nu... Kanske borde göra läxor? Aja, får se hur det bli med det...
Far med båten till Korpo efter skolan idag, 5 timmar...! -.- Men ja, kul när man kommer fram iaf :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... Var till gymmet igår, har en jävla träningsverk i benen. Men ganska skönt faktiskt, har inte haft träningsverk på superlänge.
Aja nu läxor då?

it

jag hatar IT-lektionerna, och jag hatar access! Kanske ni märker hur entusiastisk jag är...

tisdag

Funderar på om jag ska gå en sväng till gymmet ikväll eller inte... Skulle vara skönt att bara ligga och jäsa lite ikväll, har varit så trött idag (man undrar ju varför, sov typ 10 h inatt...) men å andra sidan känner jag mig så fruktansvärt lat och degig när jag bara gör ingenting.. Aja, får se sen, kanske det blir en snabbis efter middagen iaf.
Haha hade förresten diktamen med fransmannen på franskan idag, mon Dieu! ;P Haha men det gick bra iaf, han var snäll och tog det ganska långsamt =)
nu fortsätta se film tror jag, Harry Potter och halvblodsprinsen, har inte sett den än! :O

lyssna

Kan man bli annat än glad av låten??


senare

Var till gymmet en sväng ikväll, faaaan vad jag svettades ett tag iaf! Hahah det bara rann! Inte för att jag tror att ni är så intresserade men men haha =P Skönt var det iaf! :) Får se hur skönt det blir imorgon... Förresten bara jag som får putigare mage istället för plattare av att träna?? =P hmmmm... Haha...
Läxorna har jag inte kommit till än. Kanske kommer till dom någon annan kväll istället :) Usch, bad självdiciplin där Johanna....!
Känner att det här inlägget börjar bli lite väl råddigt som det så vackert heter på kära Åland...
over and out.

måndag

Fick sluta tidigare idag, fan vad skönt! Tack till alla snälla lärare som bestämmer sig för att vara borta då och då :) Är typ den enda gången på hela perioden som jag har fått sluta halv två redan :)
Var nyss ute i skogen med vovven på en skön långpromenad och borde egentligen plugga en massa nu (har typ tusen läxor och ligger som vanligt lååångt efter med läsandet), men det tar liksom bort vitsen med att få sluta tidigt så jag tror att jag ska fixa lite mellanmål och se på House istället :)
pussar

gissa vad jag gjorde nyss!?!?

Jag städade mitt rum! Har inte hänt på typ.... 3 veckor? Ganska snuskigt började det bli....

söndag

Nyss kommit från jobbet, har bosatt mig i sängen igen nu som vanligt :) och som vanligt på söndagar lever jag typ på digestive-kex ;P
Har inte så mycket mer och skriva faktiskt... Ikväll kommer gulle hem igen :)
puss


lördag

Min plan igår kväll var att gå och lägga mig så tidigt som möjligt och sen bara få sova ut. Ungefär klockan 5 på morgonen kommer jag hem. Bra. Sen upp och jobba i morse :)
Nu har jag iaf parkerat mig i sängen igen tillsammans med mitt lördagsgodis, och jag tänker nog stanna här större delen av dagen :)
Tävlingen igår gick förresten riktigt bra, är jättenöjd med min runda iaf :)

cat power

ligger och lyssnar på cat power på max, tänker... inte hela låten i klippet men aja, ingen orkar ändå lyssna :)

skolan igen...

Har två håltimmar nu, har suttit här i evigheters evighet (aka en halv timme...), fruktansvärt vad rastlös jag börjar bli! Egentligen borde jag väl plugga men kom igen? Ofta det händer? Så det kan jag lika gärna ge upp redan nu :)
Funderar på att gå ner på stan, men faktiskt, hur mycket mer finns att göra där? Arrrghh....
nåja, over and out.

skolan

Sitter i skolan och väntar på att georafitimmn ska börja... -.- Efter skolan blir det tre timmar bilteori, woho... Men det är bara ikväll och nsta onsdag kvar iaf, sen är det över! Men segt känns det ju....
nå nu geogrfi iaf.....

kväll

Ska just gå och lägga mig. Kanske ser på film för jag är inte trött men fan vad trött jag kommer vara imorgon om jag inte går och lägger mig nu...
Kom nyss från Wille iaf, spelade poker haha ;) Och gissa vem som vann!?!? ;) Men då tröttna pojkarna och skulle spela xbox istället så nu är jag hemma igen...
Imorgon ska jag förresten köra igen, hihi :) Kul kul :)
Men nu sova som sagt. Typ...
...
bild från Willes 18-årskalas :) Korpo igen nästa helg kanske? Får se lite...
...
Maybe one day in a place without time, without space
I can look back and see that I am finally whole
Dying to undo the moment when all fell apart
Trying to fade out what's real is not for a life


nejnejnejnejnejnej

kan nån typ hjälpa mig stänga av min hjärna en stund? skulle vara skönt....
nu ska jag göra något kul tror jag. :)

bilder :)

Har äntligen tömt Willes kamera så jag har en massa fina bilder från hans 18-årsfest och från Halloween :) Orkar inte ladda upp nu men det kommer så småning om, antingen redan ikväll eller någon annan dag :)
Här är iaf mina underbara nya skor hihi ;)
och min nys mys-mössa (eller björnfitta som Matts säger... -.-) jo, jag är något trött och sliten idag haha..
nu mat iaf
puss

jag tackar gudarna för google translate

Bara uppsatserna kvar nu. 2 st. Men först tänker jag se på House. Faktiskt. Och äta godis.

söndag

Förkyld fortfarande. Har en låååååång franska läsförståelse som väntar. Tycker inte om den här dagen... Har dessutom sovit dåligt, vovven blev magsjuk mitt i natten och kom upp och väckte mig -.- Ingen annans dörr var han och krafsade på, bara min...
Igår var iaf jätteskoj. Var till Sthlm med Malin, Wille, Matts och Jonas och shoppade lite :) Kul kul! Var galet trött och förkyld när jag kom hem, men fick med mig lite fina saker hem iaf :)
På fredagen var det stallet, gick riktigt bra faktiskt, även om jag lyckades fara i backen en gång haha ;P Fick feber sen på kvällen så det var väl inte jättekul men mådde iaf bättre på morgonen när vi skulle fara sen.

torsdag, i skolan

Dubbeltimme hål, wohoo... ;) Haar suttit här typ 5 minuter och börjar redan få tråkigt. Egentligen borde jag fixa lite läxor (franska läsförståelse aaarghh!) men jag orkar inte. Men jag ska. Dessutom är jag så förbannat kissnödig så jag vet inte vad. Men jag orkar inte göra något åt det heller haha, jo så lat är jag! ;P
Nämen nu läxor så slipper jag det sen! (gud vad jag tänker moget!)
Förresten är jag förkyld. Lite iaf. Men jag tycker synd om mig ändå. Hatar att vara förkyld.

onsdag

Var helt sjukt rastlös i skolan idag, kändes som om jag skulle ha kunnat springa hem och runt Åland. Men så fort jag kom hem blev jag helt slut så nu är jag parkerad i sängen och tänker vara det ett tag också :) Läxorna tänker jag skita i :) Bra start på ny period Johanna! Nåja, ska iaf se lite på House och äta mellanmål (i sängen ja, så lat är jag) och sen får vi väl se?

comeback

Fan vad jag failar. Fan vad jag är trött. Och fan vad ni måste vara överlyckliga att den mest negativa bloggen har gjort comeback efter en vecka.
Nu ska jag sova och vakna på rätt sida imorgon! God natt.

bloggstopp?

Sorry för dålig uppdatering. För en gångs skull är det faktiskt inte för att jag inte har något att skriva om, för det har jag nog egentligen haft... Jag är bara så helvetes omotiverad just nu. Inte bara till bloggen. Allt. Tänkte därför inte blogga på ett tag nu. Bara så ni inte förväntar er något. Sen får jag väl se om jag tar bort bloggen sen eller inte...
...
För övrigt hatar jag den här dagen. Hatar allt och alla. Särskilt mig själv. Vet inte vad jag ska göra av mig..
Nåja, positivt inlägg det här. Go Johanna!

RSS 2.0