söndag

knighttcat

Har gått och kärat ner mig i kepsen ovan. Chanel om jag inte minns helt åt skogen. Med andra ord inte riktigt passande för min plånbok....
Har jobbat och gått på långpromenad med hunden. Nu väntar jag på att älskling ska komma från båten :)
Imorgon börjar skolan. Helt okej faktiskt, inte halleluja kanske, men hatar det inte.

bang

knighttcat
...
Har ätit alldeles för mkt godis, magknip... :/ Nu lite middag på det också. Så går det när man inte kan spara godis uta äter allt på en gång!

ny favoritblogg

Josefin Boston tror jag hon heter. Hon som lever typ mitt drömliv. London. Central st Martins. Perfekt praktikplats.
Ja, jag är avundsjuk och nej, det är inte min charmigaste sida.

lördag

Har nyss kommit från mitt mycket glamorösa jobb. Vattenledningarna hade dessutom frusit så allt tog en massa extra tid...
Ridningen igår gick riktigt bra, men att hoppas att lilla Nick ska vara lika lugn och fin nästa vecka på tävlingen är bara önsketänkande. Kommer inte att hända haha =)
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från affären med mitt godis, sen ska jag se på Friends :)

...skitinlägg

Är så jävla trött på folk som bara ljuger rakt upp i ansiktet på en. Som bara snackar en massa jävla skit som om jag var dum i huvudet och efterbliven på något sätt. Har kanske ingen rätt att bli arg egentligen, men faktiskt så börjar jag tröttna. Jaja skit samma. Skitinlägg.

good times

Var och simmade i eftermiddags, är verkligen heeelt slut nu! Men jag blev iaf lite piggare efter lite godis :) Sen har jag varit ute med dumhunden också. Hade inte tänkt vara ute så länge men dumma jycken sprang efter ett rådjur och jag blev ståendes mitt i skogen typ en halvtimme och ropade och väntade... Men nåja :) Är på gott humör idag av någon anledning =)

tisdag

Kom nyss från gymmet. Gosh, det märks att det var länge sen säger jag bara. Nåja, ska skärpa mig! Har annars inte gjort så mycket idag, sett lite på film och bråkat med hunden som vanligt. Och faktiskt röjt undan lite på golvet i mitt rum också, nu kan man faktiskt gå här utan att stiga på något.
Nu duschen!

grease

Hade nästan glömt hur sjukt bra den här filmen faktiskt är! (och hur sjukt snygga Danny och Kenickie är... ;))

måndag

Sovmorgon på en måndag, helt okej =)
Gick ändå upp ganska tidigt, kunde inte sova. Så jag gick ut med hunden en sväng och sen vid halv tolv tog jag bussen in till staden. Fixade lite grejer (äntligen sökt två jobb iaf!!) och sen gick jag till Mariebad och simmade 2 km och sen på ansiktsbehandling. Ansiktsbehandlingen var helt galet skön!! Sen gick jag iaf ut en timme med vovven igen när jag kom hem och nu sitter jag här =)
Tror jag ska gå ner och se om pappsen vill ha hjälp med middagen!
puss

hockey?

Alltså, jag kan noll om hockey. Jag bryr mig noll också oftast. Men på riktigt Finland? Kom igen, det där var bara pinsamt ju!

söndag

le fashion
...
Mitt godissug is killing me! Ååååhh jag vill ha godis nu! :(
Annars allt bra =) Har haft en lugn helg hemma. I morse for Wille, så lite mindre bra kanske men aja. Funderar på att göra något vettigt, typ gå till gymmet eller gå ut med hunden. Men det känns lite jobbigt... ;P

jag tror inte ni riktigt förstår hur frestad jag är just nu

Sonia Rykiel pour H&M
Var inte helt halleluja över kollektionen från början, men det fanns några riktiga ögonorgasmer! ;) Klickar jag nu blir jag dock fattiglapp... :(

typ vackraste människan ever

Abbey Lee via Knighttcat
..
Så vill jag också se ut!

andas

Sista provet skrivet! Wohohoooo!!!! Äntligen loooov!! Äntligen andas.

rock 'n' roll

via 10th muse
...
Borde borde borde försöka plugga. Igår pluggade jag mer än vad jag någonsin har gjort sen ettan tror jag. Synd bara att jag inte kommer ihåg något nu då. Är nämligen sjukt trött på att plugga. Inte så Rock'n'roll.
En dag Johanna, du klarar det.

torsdag

Sitter i skolan, börjar 12 men ändå är jag här.... Nåja, tanken är iaf att jag sk plugga lite nu, och det ska jag göra. Tappade förresten min hårsnodd när jag kom in märkte jag, har ingen extra... :/ Får se ut som en mullvad i håret idag hehe ;P Slutar iaf tidigt idag, och gissa vad jag ska göra då!?!? Plugga. -.-

onsdag (optimistiskt inlägg, eller så inte...)

Franskan gick på riktigt helt kakki åt helvete. Punkt. Just nu känns allt ganska kakki åt helvete. Datorn bråkar, måste plugga, måste fixa jobb måste, måste, måste, mår pissigt.
På ljusa sidan är jag nu flickvän till en med körkort. Men helt ärligt hjälper inte det så mycket just nu.
Nu blir det psykologi. Fy helvete.

i skolan

Hade tänkt tillbringa dehär 45 minuterna innan lektionen med att plugga psykologi. Jag skulle bara kolla mailen först. Nu är det plötsligt bara en kvart kvar innan lektionen börjar och jag har varken öppnat psykologiboken eller dragigt mig från datorn. Bra.

coco avant chanel

Nu ska jag fortsätta se på Coco avant Chanel (gosh, franska hörförståelse imorgon!!!!) och så funderar jag på att proppa i mig en fastlagsbulle också? :)

confused

Dagen började dålig, blev lite sämre, jag trodde det blev bättre, nu är jag så förvirrad att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Tydligen går inte både och.

vårdkasen i lördags

boysen shakar sina asses ;)

huh?

karaoketävling, vårt lag förlorade :/
Jonas och Cliff
skål från lusse ;P
gillar bilden ;P
Cliff och jag
sen ser många bilder ut såhär. duktiga jag glömde zooma ut. mycket pannor, hakor, näsor.

my valentine

Haha bilden ser lite fail ut men aja =) Tänkte inte alls på alla hjärtans dag igår så vi kör en sånhär idag istället :)
Helt sjukt hur snabbt tiden går! <3

hangover

Vårdö igårkväll. Riktigt fun. Sorry Malin för mina fyllemess haha :P Är iaf sjukt trött idag. Bilder kommer antagligen, så snart jag orkar..
puss

fredag morgon.

Missade bussen. Bra Johanna. Väntar på nästa.
knighttcat

r.i.p.


today's photoshoot (hahahaha)

Hahah, gjorde ett tappert försök att ta bilder till min lilla presentation på bilden. Nej jag har ingen lysande karriär som modell framför mig ;P Dock hade vi ganska kul =), fick typ ett ton snö i skorna... Får se om jag hittar någon bild som jag vågar använda eller om jag får ta fler någon annan dag..
Nu ska jag iaf se om maten är klar, är sjukt hungrig!
kisses =)

hands up for all the beautiful people

all in your inner space
...
Tydligen kan saker gå bra utan att man har ull kontroll. Det är i alla fall vad jag har hört. Är en aning skeptisk dock.
Pluggar iaf historia just nu, fun fun.... Orkar inte plugga jättelänge till, det får gå som det går sen. Annars helt okej dag. Lärorik.

jag överlevde!

Jag överlevde simningen! Helt okej faktiskt. Är helt slut nu, sådär spagetti som man blir efter att ha simmat. Det kommer ju verkigen att hjälpa när jag ska plugga sen... Nu har jag iaf bild, borde börja jobba lite med presentationen men allt går så segt i början... Men jaja..
over and out.

the face of someone who overslept

Försov mig typ 20 minuter i morse. Hann på något sätt ändå. Haft en sjukt seg dag i skolan. Efter det estetmöte, var tvungen att springa så fort som klackarna bar mig (helt ärligt inte jättesnabbt) för att hinna med bussen hem.
Borde gå till gymmet men istället äter jag godis. Borde plugga men ser på Friends. Varför får jag aldrig något gjort? Kommer att sluta som en tjockis utan utbildning ;P
Imorgon blir det simning med skolan.... Wohoo.. Måste så gå till gymmet haha!

i skolan...

Har sjukt sjukt sjukt tråkigt. Helt sanslöst tråkigt. Alltså jag tror faktiskt inte ni kan förstå hur tråkigt jag på riktigt har. Sjukt tråkigt.
Har haft 2 håltimmar nu, bara en kvar nu. Tiden segar sig fram. Gosh, jag dör!

söndag

Hade riktigt kul i Stockholm igår =) Köpte en efterlängtad kamera och såklart lite kläder :)
vi lekte lite med kameran i restaurangen på båten hem. Mats agerar handmodell i bakgrunden ;) Tror förresten att jag aldrig någonsin har ätit så mycket som vi gjorde på buffen där, trodde helt seriöst att jag skulle spy! ;P
Jag provade min nya leksak lite i morse också. Hahah lite nyvaken kanske?
Sen en vända i skogen med dumhunden
Och sen blev det kaffe och film hos Wille =)

my new bff ;)


i ride my horse

Jo... Malin Baryards tappra försök till en musikkarriär... ;P
Skulle bara säga att ridningen gick super (framhoppningen var iofs en liten egen historia men äh)! =) Och sen tänkte jag säga att jag skulle bli så sjukt galet lycklig om jag fick rida fler gånger i veckan. Eller fan bara mocka skit i ett stall ;) Nåja, nu ska duscha (gosh jag blir irriterad på folk som säger att det bara är hästen som arbetar...!)
god kväll.

cheap friday



cheap monday
...
Ska just börja fara mot stallet. När jag tänker på saken borde jag börja skynda mig lite nu.
Ikväll blir det bara lugnt, se någon film kanske? Och imorgon bär det av till Stockholm, wohoo!!! Ska försöka införskaffa en kamera också, får se hur långt pengarna räcker =)
Nu stallet alltså.
puss

torsdag

Alltså helt på riktigt nu. Jag börjar bli förbannat trött på snön! Ja den är fin och så men kom igen? I get the point now! Så nu kan det gärna bli sommar, vi har gjort vinter redan.
Fick min påminnelse om att jag strävar åt rätt håll idag. Fick samtidigt påminnelse om allt jag vill vara men aldrig kommer att bli.
Nu ska jag mysa under täcket och se på Friends. Tror att jag skiter i gymmet, orkar inte bry mig. Även om det gnager gnager gnager konstant i hjärnkontoret.

onsdag

Wohoo! Körningen gick super! (om man frågar mig alltså...) Så nu får jag äntligen börja köra hemma =)
Annars har jag varit sjukt trött i skolan idag, men känner mig lite piggare nu iaf efter en liten powernap och mat i magen. Har dock lite ångest att jag inte släpade mig till gymmet iaf men jaja, imorgon.
Köpte förresten en ögonbrynspenna idag efter skolan (vägen till bussen är lömsk, hittar alltid något jag "behöver"), vilket nu i efterhand kan kännas lite onödigt eftersom min pannlugg går över ögonbrynen... Men jag har ju faktiskt håret uppe ibland...
Nu ska jag hitta på något kul och ikväll ska jag i panik försöka skriva en bokrecension på franska =)

på bibblan

Sitter på bibblan och väntar på att min körlektion ska börja. De har ju dragit in på en massa bussar nu så det går ingen till stan till kl 11 så jag får sitta här och glo en timme. Men jag har iaf gjort ett tappert försök att skriva min franska uppsats, men jag tror nog jag får skkriva om den sen idag, den blev sjukt dålig hahh :P
Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar sen ska jag brumbrumbrumma iväg =)

tisdag

One of those fucking awful black days when nothing is pleasing and everything that happens is an excuse for anger. An outlet for emotions stockpiled, an arsenal, an armour. These are the days when I hate the world, hate the rich, hate the happy, hate the complacent, the TV watchers, beer drinkers, the satisfied ones. Because I know I can be all of those little hateful things and then I hate myself for realising that.
Har känts som om allt har hållit på att vända tillbaka åt fel håll idag. Men börjar få humöret tillbaka, hjälper att snacka lite skit ;) Måste rycka upp mig. Är typ sämsta sällskapet och jag tycker synd om de som försöker umgås. Måste försöka iaf!

those crazy shoes

studded hearts
..
Har förresten gått och blivit lite hes. Låter lite roligt. Jag som aldrig blir hes... :P Nu ska jag på riktigt göra franskaläxan.

måndag

Helt okej dag idag. Kom ihåg mitt samtal med min grupphandledare! Wohoo! Som för övrigt handlade om saker jag minst hade väntat mig, hmm...
Efter skolan var jag ute med dumhunden och sen var jag till gymmet en sväng =) Riktigt skönt eftersom core-passet igår var lite sådär... Hahah fyfan vad jag fick kramp i tån när jag var i gymmet förresten! Satan vad ont det gjorde, fick sätta mig ner och ojja mig lite i typ 5 min innan det gick över hehe...
Nu ska jag göra lite franskaläxa tror jag. Ja, ni läste rätt. Sen ska jag gå och se what's up on the internat hos Wille =)
pusselipuss

RSS 2.0