måndag

Har alltså varit hemma sedan i onsdagskväll. Onsdagen var uberstressig, från klockan 4 på morgonen till elva på kvällen. Torsdag fredag lördag söndag har jag ägnat mig åt någon slags stressrehab. Inte gjort något egentligen. Vankat omkring i skogen med hunden (sjukt meditativt!). Började dock bli rastlös redan i fredags så idag ska jag hitta på något.

tisdag

Idag vaknade jag av att väckarklockan ringde. Typ första gången på länge som jag inte har vaknat en timme för tidigt och inte kunnat somna om. Kaaaaanske, kanske börjar jag lugna ner mig. Sen var jag i skolan och agerade toilemodell åt några treor, sen gick jag hem och njöt av det faktum att jag var ledig. Sen klättrade jag tills jag blev helt till mig, sen gick jag hem och packade. För, och det här är det bästa med den här dagen, klockan 05.00 imorgon går min buss till Gatwick. Och, klockan 09.40 flyger jag iväg mot Arlanda.
Två små stressmoment som lite stör mig just nu dock. Ett: Rosie har alla mina mönster, jag behöver dom, hon har tappat sin telefon och kan tydligen inte hitta vårt hus. Två: inså idag att det står på min bussbiljett att om man åker buss till ett flyg eller har en annan viktig tid att passa ska man beräkna resan så att man har åtminståne tre timmars marginal mellan bussens ankomst och tiden man ska passa. Jag har en och en halv timme.

lördag

Klockan 9 i morse stog jag pigg och redo och hängde på låset till studion. Tredjeårseleverna hade studion öppen idag för de som ville eftersom alla har deadlines på kommande, och ja tack, det ville jag efter igår. Hade en grymt bra dag, fick en massa gjort, modellade för Fran (involverade löstuttar och fejkläppar av papper), käkade lunch på BU, var tandmodell och Rory och fick ännu mer gjort. Sen firade jag med att strutta till Asda och sen lagade jag mat och pratade med mamma och nu ska jag njuta av att inte behöva vara utom mig av stress längre resten av kvällen. Glad Johanna med andra ord och tummen upp :)
klick

nästa fredag

Jag ska inte ljuga, veckan so far har varit intensiv. Har varit i studion så mycket som möjligt, och det går framåt. Tisdag var Lectra-deadline. Onsdag var t-shirt-deadline, dvs presentation för hela klassen. Onsdag var egentligen utgång men jag gick hem och sov efter förfesten, mycket nöjd med det valet och trevligt hade jag. Igår trodde jag att jag skulle stupa när jag gick hem från yogan, så förbannat trött. Men första gången på länge som jag gick hem innan det blev mörkt. Och ju tröttare jag blir desto tidigare vaknar jag på morgonen, ibland undrar jag hur jag faktiskt är funtad. Konstiga drömmar har jag också. Ryggen och nacken börjar säga ifrån också, känner mig lika smidig som en 80-åring med reumatism. Nu ska jag duscha och så vidare och knalla iväg till skolan så småningom.

fredag

Hej
hej hallå i dagboken! Long time no see som man säger här. Spenderar så mycket tid jag bara kan i studion. När jag kommer hem äter jag och sen däckar jag oftast. Påsklovet kunde inte komma mer lägligt. Vara ledig. Traska omkring i jomalaskogarna. Lunka omkring hemma. Zappa på TVn. Men, först ska jag spendera ännu en vecka bland symaskinerna. Och jag ska njuta varje sekund. För även om jag är trött och ryggen värker, så är det sjukt hur mycket jag älskar det. Så det så.
Ikväll har jag ägnat mig åt att fixa till mina mönster på köksbordet (skolan stänger tidigt på fredagar) till tonerna av radio X3M. Lite annat fix har jag faktiskt också fått gjort, så nu tänker jag ta fredagkväll.
Min största fiende idag. Spenderade över tre timmar med att försöka få det rätt...


rädda östersjön

Klick! Min underbara huskompis Lauren hjälpte mig att ladda upp mina t-shirt designs idag. Ta en titt, och köpköpköp! Pengarna kommer att gå till Östersjöfonden :)
För övrigt hade vi toile-review idag. Gick helt bra, lärarna var snälla. Dock kommer jag att vara tvungen att göra en del ändringar, vilket betyder att jag har offantligt mycket att göra de kommande veckorna. Funderar på att campa i studion....
Kanske inte den bästa bild jag har tagit (vadå motljus??), men det är ju faktiskt inte fotograf jag pluggar till. Kommer iaf göra jackan lite vidare, och försöka få bort den konstiga formen den har just nu över bysten....

RSS 2.0