lediga torsdag

I sann ledigetsanda har jag int fått mycket vettigt gjort. Har lyckats fylla tvättmaskinen, mockat i stallet och sprungit en vända. Det var det. Nu antar jag att jag ska fortsätta göra ingenting vettigt alls :)
Fick btw inbjudan till AUCBs modevisning i London (de som tar examen) för någon dag sedan. 3e juni. Funderade seriöst ett tag på att bojkotta studenten oh susa ner till de brittiska öarna istället (är ju ändå ledig från jobbet), men det känns som om jag kanske ändå borde stanna hemma. Med tanke på att stora delar av släkten har tagit sig tiden att komma hit från långtifrån, och det känns lite som om de förväntar sig att jag ska vara med, så kanske det är det bästa alternativet sett ur den vinkeln. London frestar dock.

onsdag

Glömde vad jag skulle skriva. Säkert inget viktigt då, återkommer om så är fallet.
Anyway är det så småning om dags att börja trampa mot staden. Jobbar 11-21.15 idag igen, men ska hinna på massage innan (som jag för övrigt trodde var igår, lite snopet...). Men allt har sin tid, först ska jag klä på mig tror jag.
Imorgon är jag ledig, det gillar jag.

måndag

Typ hela jag är som en berg- och dalbana för tillfället. Dessutom händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Sen har jag faktiskt inte haft lust att blogga heller. Borde kanske blogga om något annat än mig själv då det ar visat sig vara ett ganska begränsat ämne. Modeblogg? Träningsblogg? Eller kanske en pizzablogg? Dock känner jag mig lite för inkompetent för att nisha mig, men kanske är jag vid sommarens slut tillräckligt påläst för att starta en pizzablogg...?
Nu ska jag iaf duscha ifall att någon skulle undra vad Johanna har för sig en måndagskväll som denna.

onsdag

Efter ett tusental försök har jag äntligen lyckats anmäla mig till TOEFL, känns goodiegoodie att ha det avbockat på listan.
Kvällens planerade löpträning/powerpulse-pass byttes ut mot en skön promenad i skogen med vovven. Har varit segare än gummi de två senaste dagarna så det var dags för vila. Fortsätter kvällen i samma anda med glass i sängen, Gossip Girl och True Blood. Så ni vet var ni hittar mig.
Toodles!

aaaaarrrrgghhh

Större delen av förmiddagen har spenderats åt att försöka betala den jävla TOEFL-anmälningsavgiften. Börjar bli riktigt pissed nu. Har försökt med alla jävla siffror jag kan hitta på kortet men tydligen är ingen av dom rätt kreditkortsnummer.
Nej, jag handlar ganska sällan över internet.

monday morning

Frukosten är i magen sen en timme. Sitter och smälter lite innan en snabbis springtur. Har för en gångs skull försökt göra lite nytta på morgonen. Har äntligen fört över pengar till sparkontot (dock inte så mycket som jag hade tänkt, har tydligen någon gräns??) och försökt anmäla mig till TOEFL. Tyvärr så bestämde sig TOEFL-sidan att inte fungera just idag när jag faktiskt har tummen ur röven en liten stund så det gick inte, men försöka bör man!
Nu borde jag fortsätta göra viktiga saker, typ maila och sånt, men när jag är så satans dålig på att maila folk på engelska...! Att rummet dessutom är i akut behov av städning är dessutom ett faktum, men det lär ju knappast ske idag. Eller imorgon för den delen.
Förresten vann tydligen Finland i hockey eller något igår. I alla fall om man litar på alla som använder facebook. Själv hade jag tydligen bättre saker för mig.

söndag

Med 13 km i benen känns det som om huvudet håller på att falla på plats igen. En av de små sakerna som håller mig från galenskap antar jag.
I fredags inhandlades studentklänning i Stockholm. Så nu slipper jag gå naken, som chefen påpekade. Har btw aldrig någonsin i hela livet varit så shoppingsugen som i fredags, så mycket fint, så många vackra kläder. Synd för mig att "håll hårt i pengarna" är mitt nya mantra. Har till och med öppnat sparkonto (även om det fortfarande ekar tomt för tillfället). Det är liksom dags för sånt nu, vilket knappast hade kunnat komma olägligare.
Nå, work senare i eftermiddag -> mer pengar att spara.

torsdag

Jaaaa ni. Har lite ont om bloggsug för tillfället. Känner mig ganska osugen i allmänhet för tillfället, lite off sådär. Nå, det lär väl gå över det med. Hör av mig när alla skruvar är på plats i huvudet igen! (eller iaf de flesta, alla är väl lite önsketänkande skulle jag tro ;P)

lördag

Efter att ha tvättat fönster ett par timmar (vem kunde ana att flugor bajsar så mycket!?!) körde jag ut till ingenstans (aka Hamnsundet i Saltvik) för att hämta hem William. Stannade för en glass i Godby påvägen hem och nu sitter jag och taggar för ett gympass medan gulle plötsligt somnade. Satt och pratade för mig själv i säkert 10 minuter innan jag insåg att jag inte hade fått svar på ett bra tag och att stackaren hade däckat ungefär i samma ögonblick som han lade sig ner. Galenskap kallar jag det, vissa kallar det för vårfågeljakt.
I vilket fall blir det gymtajm snart, sen blir det troligtvis middag på något gött ställe i stan. Ja minsann, så lyxigt blir det idag!

08:59

Vad gör man när man vaknar pigg som en lärka kl 7 en lördagsmorgon? Självklart skuttar man i kläderna och ger sig ut på promenad i solen! Inte hänga läpp här inte! =) Sällan är ju frukosten så god som efteråt :))) (dubbelhaka, höhö)
Är ledig idag minsann, meeen tänkte skramla ihop lite extra cash genom fönsterputsning. Först blir det dock dusch och dejt med tvättmaskinen, trosorna börjar ta slut!
Tjingeling!

torsdag

Insåg nyss att jag hade gjort fel när jag skickade in min anmälan till IELTS-testet. Fan vad bra jag är. Gaaaah!!!
För övrigt är jag fri från salmonella och fick börja baka idag. Det gick....sådär. Kul var det iaf, även om det luktade bränt i hela salen :))
En annan som är frisk är numera min cykel. Ska bara pumpa däcken så är pärlan som ny igen! Personligt rekord på hemvägen, i solsken dessutom så man kan ju inte vara på annat än bra humör trots att jag tydligen har tappat alla mina hjärnceller.
Nu ska jag duscha, sen inta sängläge :)

onsdag

Idag lämnade jag in min kära cykel hos doktorn. Den håller nämligen helt på att ge upp. Tyvärr har jag inte fått tillbaka den än så jag har inte riktigt listat ut hur jag ska ta mig till jobbet imorgon, men det löser sig. Sen var jag på massage som gjorde ont. Efter det var jag tvungen att vänta i tusen år på bussen hem, hade först tänkt simma men kom på att det var tråkigt. Så jag knallade till Avancia för ett armpass. Hade lite svårt att få ett vettigt pass med massa folk runt mig (jag veeet, dom bryr sig inte ett skit om mig, men ändå...) och fullt med maskiner som jag bara kunde fantisera om vad de skulle användas till.
Var för övrigt ganska dött på jobbet idag igen, men vi lyckades roa oss ganska bra ändå haha :)
Nu ska jag fortsätta där jag slutade innan jag for på jobb, dvs inta sängläge. Är sjukt godissugen dessutom (skyller på Mani som hade med choklad till jobbet) så ska försöka leta upp något att tugga på :))

14:28

Hade tänkt klämma in en timme fönstertvättande nu på eftermiddagen innan jobbet, men eftersom det regnar och är svinkallt skjuter jag upp det till helgen tror jag. Så plötsligt har jag med andra ord en ledig timme, och självklart hamnade jag här istället för att göra lite nytta. Borde fan inte ha satt mig haha, för jag kommer aldrig att komma upp! =) Har flängt omkring hela dagen och nu när jag tog en paus känns det som om ögonlocken faller ihop vilken sekund som helst...
Tror det blir en lång dusch och en stor kopp staaarkt kaffe tillsammans med lite soffhäng innan jag drar till jobbet. Känns som den lätt bästa planen :)

tisdag

Idag har det varit slöare än slöast på jobbet. Ändå blev jag plötsligt megatrött när jag kom hem. Skoj det där när man blir trött av att göra ingenting.
För övrigt såg jag ett par snöflingor imorse, trots att jag hade beställt solsken. Men man kan ju inte få allt.
Nu: digestivekex och True Blood.

måndag

Idag hann jag med ett gympass för första gången på tuuuusen år. Och ojojoj satansbananer vad skönt det var :))
Hade tänkt gå igår när jag var ledig, men det här med planer funkar inte alltid för mig hehe ;) Istället åt jag nämligen godis tills magen svällde upp till en stor ballong och stramade så mycket så det ända som gick för sig var en mysig kvällspromenad, inte helt fel det heller :)
Anyway har jag haft en finfin valborg med fint sällskap. Bilder kanske kommer, vem vet. Hade iaf kameran med mig, meeen jag är ju lite seg. Har tänkt visa lite bilder från Egypten också men som sagt ;segsegseg. Jag skyller på allt jobb, I'm a busy woman these days!
Nu sängen tillsammans med True Blood (ska med andra ord dregla lite över Alexander Skarsgård... ;)). God natt.

RSS 2.0