saturday night ;)

Sitter hos Cicci med Cicci och Carro och dricker lite, snart blir det halloweenparty i Gottby :)


Miiiiaoou ;) från Cicci :D hihi

fredag

Har bara varit typ en timme i skolan idag och skrev matteprovet sen varit ledig. Aika hyvää :) Sen har jag typ bara legat här hemma och sett på film och ätit upp mitt lördagsgodis :/ Träffat Wille en sväng också har jag hunnit med, busy life... ;P
Nu blir det snart stallet, sen ikväll blir det nog mest bara lugnt. Imorgon blir det ju halloweenfest i Gottby :)

torsdag

Blev lite som väntat, även om jag kanske hade hoppats på bättre men men.. Lite sjukt hur man tror att någon ska veta men verkligen inte fattar någonting men sen kommer någon och bara läser mina tankar.
...
Annars helt ok dag. Men fan vilken konstig träningsvärk jag har haft från redskapsgymnastiken igår! Konstiga muskler som jag inte ens visste att jag hade ;P Men lite försvann iaf efter en stund i gymmet.
Nu ska jag väl plugga lite matte. Antar jag. Prov imorgon. Voi voi säger jag bara...

noll

Kontroll.
Självdisciplin.
Kontroll.
...
Imorgon förresten.... Åh jag vet inte!

tisdag

Cicci hjälpte mig färga mitt hår idag. Blev ganska mycket mörkare än väntat.... Vet inte riktigt vad jag tycker än, men det kanske bara är en vanesak?
Nu ska jag försöka leta upp en dikt till svenskan. Bra Johanna att du är i god tid. Känner mig måttligt förberedd till allt jag ska göra imorgon..

grå måndag

Usch vad jag hatar den här dagen! Egentligen har den väl varit helt okej, men jag hatar den ändå. Vädret, måndag, mitt jävla huvud... Usch.
Nu ska jag måla naglarna. Svarta.

söndag

Ligger i sängen och kollar runt på lite kläder på nätet. Hade egentligen tänkt läsa ut boken till svenskan, men big surprise att jag hamnade här ist. Ska dock försöka hålla mig ifrån att klicka hem något förrens nästa studiestöd och lön. Känner att det lätt blir en lite överoptimistisk "jag har råd med allt"-attityd när man kollar på internet. Ser inte riktigt lovande ut för nästa månad....
Nu core iaf!

lördag

Var nyss till gymmet med Wille :) Faan vad skönt! Så skönt att faktiskt ha energi till att träna ordentligt, lägga på tyngre vikter, få en större utmaning och faktiskt känna hur jag blir starkare. Är trött på att träna för att gå ner i vikt. Vill träna för att det är kul och för att bli starkare istället för svagare.
Har för övrigt nyss smörjt in ansiktet med HTH, det sved. Men vad som helst för att slippa ha så torr hud som jag har nu, inte snyggt när det flagnar så det ser ut som om jag har en svampodling i ansiktet haha ;P
Nåja, nu äta iaf.

tävlingen

Galet nöjd med tävlingen. Kändes som om allt vi jobbat med under hösten verkligen stämde =) Dock ett nedslag i omhoppningen, ganska surt med tanke på att jag skulle fått placering annars, men men. Det kommer fler tävlingar :) Dessutom var det inte direkt någon överraskning att vi rev just det hindret med tanke på den snäva svängen innan. Hade inte alls tid att räta ut honom så vi kom alldeles för snett.. Men riktigt nöjd att vi klarade planket utan svårigheter alls iaf :)

friday

Seg dag idag.
Men nu tävling. I'm so excited! =)

torsdag

Ont i halsen och huvudet och allmännt seg och trött... Vill inte bli sjuk! Men it is what it is.. Ska gå och lägga mig direkt efter mammas pojkar och sova ut så kanske det är borta imorgon..
Fredag imorgon, tävling =) Ska bli riktigt kul faktiskt! Har tvingat Wille att följa med också hehe ;)
Nu putsa mina ridskor. Väl behövt höhö...

onsdag

Känner mig faktiskt glad idag :) Lättad. Det börjar ljusna. Är fortfarande rädd men det känns bättre iaf. :)
Om en stund borde Cicci komma och prova en klänning. Tyvärr inte till ett roligt tillfälle, men det är ju som det är...
Sen blir det väl att hänga med Wille & co. Spela innebandy? Vet inte riktigt vad pojkarna har fått för sig... =P Sen ska jag ju ofc se på bonde föker fru också, hehe.
Franskaförhör imorgon också. Fabulous. Och vems idé var det nu igen?? ;P

tisdag

Har inte kunnat koncentrera mig alls idag. Tankar som snurrar. Men det blir bättre. För jag försöker.
...
Nu måste måste måste jag faktiskt plugga för jag är redan efter och kommer att bli ännu mer efter om jag inte skärper mig. Har bara så jäkla svårt att hitta motivation för skolan nu för tiden. Skoltrött som fan. Nåmen nu läxor iaf!
puss

måndag

Och jag är trött trött trött. Och jag har läxor. Typ tusen. Men jag är trött. Och less. Och kan inte koncentrera mig. Kan knappt tänka på annat. Nu ska jag se på film och försöka tänka på annat. Sen får jag ångra mig i skolan som vanligt för att jag ligger så jävla efter med allt. Wohoo.
Over and out.

nu ska jag bara gå och lägga mig och dra täcket över huvudet

Föra jag blir så jäkla trött. Det spelar ingen roll fast jag försöker göra rätt. Tydligen blir det fel ändå.

söndag

Imorgon är det skola igen. I'm so thrilled. NOT. Har en massa läxor jag borde göra dessutom, men det kommer inte hända. Ser nog på 90210 istället. Så mycket roligare. =P
Helt okej dag annars, sista chansen att lata sig ordentligt. Dock började dagen halvbra med att en kanin kissade mig i ansiktet. Ja, jag är tyvärr helt seriös. Sen blev det iaf en kort joggingtur. Sen lite mer slöande. Sen core. Snart duschen.
...
Trodde det skulle göra mig gladare, men jag har ingen energi kvar till glädje. Nu ska jag göra om, och jag ska göra rätt. Då blir jag glad på riktigt.

låten som hemsöker mig

It's like I can't think
Without you interrupting me
In my thoughts
In my dreams
You've taken over me
It's like I'm not me
...
And I know I'll never change my ways
If I don't give you up now

lördag

Höstlov alltså. Har varit helt okej so far, en dag kvar. Har inte gjort något speciellt egentligen bara latat mig mest och sett på film. Var och red i torsdags och fredags, gick helt okej men känner mig så inte förberedd för tävlingen nästa vecka. Men nåja, tävlingen är ju mest bara träning så det ska nog bara bli kul :)
I morse var det jobba jobba som gällde. Hästen och åsnan var ute på vift när jag kom dit, wohoo. Sen var jag och joggade en sväng och efter det en snabbis till gymmet. Annars har jag parkerat mig här i sängen... :P

skit

Vet inte vad mer jag ska skriva. Helvete kanske?

...

Och där sjönk mitt humör en aning. Men nåja.

onsdag

Oh yea, höstlov och det gillar vi!
Ikväll blir det nog bara hemmakväll all alone trots lill-lördag. Wille is gone away to Korpo och jag känner mej lite opeppad att göra något. Är bara trött och vill ligga och ta det lugnt. Kanske att jag fixar lite med lite mönster och så, tänkte om jag skulle damma av symaskinen under lovet. Men vi får se hur det blir med saken...
Nu ska jag bara fortsätta slöa och njuta av tanken på sovmorgon i morgon :)

tisdag

En dag kvar. Sen höstlov. =)
Slutade tidigt idag, skönt var det. Tröga timmar var det. Satt och tänkte på typ allt annat än skolan. Efter skolan blev det en kort joggingtur med vovven och ikväll blir det antagligen en sväng till gymmet. Väl behövt...
Haaha Wille försökte förresten lära mig spela xbox igår. Roligare än jag trodde men satans bananer vad svårt! De andra fick iaf ett gott skratt hehe ;)
Nu True Blood
...
vet som vanligt inte hur jag ska göra....

/

Skit.
En vecka gick bra. Varför inte mer?
Som röksug fast 100 ggr värre. Jag vet ju att den är där. Bara att gå dit. Men stå emot. För jag vågar inte.
Jävla skitinlägg. Stackars läsare.

måndag

Alltså hata denhär dagen! Allt lite åt helvete, vill bara gå hem och lägga mig under täcket igen. Åh vilken rolig blogg jag har, skriver bara negativt... Men har iaf haft helt okej helg så det är ju lite positivt iaf haha ;P Ridningen gick riktigt bra för en gångs skull. Annars inte gjort så mycket. Åkte lite bil med trevligt folk på lördagskvällen, men inte så mycket hände så det blev ändå en tidig kväll.
Funderar på att gå ner på stan och köpa något att äta. Sen är det dubbeltimme matte som gäller.

gym

Nyss kommit från gymmet, skönt var det! Piggnade i lite mer mot kvällen efter att ha ätit en massa godis så då passade det ju bra med lite gym :)
Nu in i duschen och skölja av hårinpackningen, sen Bonde söker fru med Wille =)

onsdag

Fy satans bananer vad trött jag är! Så skönt när skolan äntligen var slut och jag kunde åka hem och lägga mig i sängen. Galet vad lång dagen har känts iaf!
Nu ska jag fortsätta fläska här i sängen och se på True Blood. Läxorna orkar jag inte ens tänka på. Idag ska jag bara vara lat.

smile

Jag har finfina tänder enligt tandläkaren, hah! =)
Var ute och joggade en liten vända för första gången på länge efter skolan. Skönt var det! Dock lite deprimerande hur mycket sämre min kondition har blivit. Får kanske göra något åt det... Men jag tycker inte lika mycket om att springa när det är kallt. Känns obehagligt i halsen enligt mig. Paller, I know, så det kanske är dags att komma över det... ;)
Nu läxor. Blev en alldeles för lång paus vid datorn och tonnet läxor jag hade igår har blivit ännu mer eftersom jag valde att skita i det igår... Skyll mig själv...

nervös...

Tandläkare kl 9. Så jäkla nervös, hatar tandläkare! Borstade tänderna 3 ggr i morse...

jag skriver av mig i bloggen som vanligt

Vet fan inte hur jag ska göra! Det jag vill göra är det jag borde göra men samtidigt det jag inte får göra. Det jag får göra är det som jag inte borde göra, men är det inte lättare att göra saker man får? Men det är inte så jag vill vara. Jag vill bestämma själv och göra vad jag vill. Priset för det är ångest. Så, vad fan ska jag alltså göra? Är mkt väl medveten om att få förstår dethär men det var faktiskt inte meningen att någon skulle förstå, vill bara skriva av mig.
..
Förutom att jag är helt fucked up i huvudet som vanligt har det väl varit en helt okej dag. Känns dock som om jag har ett ton läxor som väntar på mig... -.- Känns väldigt frestande att bara skita i det och göra något helt annat kan jag ju säga...
Nu ska jag bara klicka på publicera innan jag hinner läsa igenom och ångra mig...

veckans work out

Nyss varit på core. Vilket har varit ända träningen denna veckan, shame on me. Har så svårt att pallra mig iväg men när jag väl börjar så mår jag som bäst. Så skönt var det iaf, känner mig pigg och glad :) Hårdträning bland tjocka tanter kanske är just vad jag behöver? ;P
Nu middag och sen antagligen mer True Bloog (riktigt fast nu!) och lite kanelbullar till det då :)
puss

kanelbulledagen

Pappa och lillebror bakar kanelbullar. Är en aning skeptisk till resultatet. Men hey, jag dömmer ingen ;)
Nu borde jag städa, får se hur det blir... Har gått och fastnat lite i True Blood...

...

Det kommer ändå alltid ifatt.

it's a cruel cruel world to face on your own, a heavy cross to carry alone

coolare kvinna än Beth Ditto får man leta länge efter.

lördag

Sitter bara och latar mig idag. Har typ tänkt hela dagen att jag ska pallra mig till gymmet idag, men såhär långt har jag alltså kommit. Bra självdisciplin där, Johanna...
Var in till stan en vända i förmiddags med pappa och lillebror. Köpte äntligen nya mjukisbyxor :) Är det okej att handla på barnsidan om man är 17 år? Jodå (Y)
Ska se lite mer på True Blood nu och fortsätta lata mig antar jag. För vem försöker jag lura, gymmet kommer inte att hända idag iaf. Me and my lazy fat ass, haha

bara räta på dig och se på andra sidan hindret

Fått denna kommentaren otaliga gånger av mina ridlärare under åren. Har bara inte fattat hur sann den är.
Riktigt nöjd med lektionen idag för övrigt. Så jäkla skönt när allting äntligen bara stämmer efter att ha slitit i 1,5 h.
Blir nog ingen stan för min del ikväll även om halva Åland verkar vara på g. Är galet på o-g... Alldeles för kallt är det också. Hahah, har dessutom äntligen insett tjusningen i att vakna på en lördagsmorgon utan krappis och inte en massa jaghargjortbortmigigen-ångest... =)

fredag

Åh vad skönt att det ääääntligen är fredag! Fan vad jag har längtat, då kanske den här veckan tar slut snart?
Och så är det ju stallet som gäller ikväll också. :) 2 timmar som jag slipper tänka på något. Efterlängtat. Skulle lätt kunna vara i stallet 24/7 känns det som just nu. Valde fel skola kanske?

RSS 2.0