??

Vet inte vad jag ska tro och hur jag ska tänka. Vet ännu mindre vad jag ska göra och hur jag ska bete mig.

brumbrum

Har inte så mycket att skriva. Allt som vanligt. Men har iaf äntligen ringt bilskolan så den 2 nov börjar jag. :)

/

Så jäkla fail. Åh vad trött jag blir!

hemma igen

I helgen söp jag mig vacker. Nu mindre vacker. Nu sova.

freedom!

Ah, äntligen är provperioden ööööver! :) Har gått helt bra på de prov jag fick ut idag, samhällan ska vi inte prata om... ;)
Sitter iaf nu på båten påväg till korpo, ska nog bli helt kiva helg :)
puss

aaaarrghh!!

Jag hatar samhällsekonomi. Punkt.

torsdag, snaart är det över...!

Sitter och försöker plugga inför det sista provet för den här provperioden. Känns aningen hopplöst just nu, har verkligen suttit och pluggat hur länge som helst men allt jag läser far rakt igenom utan att fastna ens det minsta lilla. Blir iaf ingen krokikurs för mig ikväll så jag får lite mer tid att plugga utan att känna mig stressad och dels också för att det inte är säkert att jag får gå kvar då jag tydligen bor i fel kommun... :/
Gudars vad det kommer att vara skönt när det här provet är skrivet iaf! Äntligen friiiihet! Firar på Korpo, där Wille har sin 18-års fest i helgen :)
puss

onsdag

Slutade halv 11, helt okej, helt okej ;) Så jag for hem och stekte plättar =) Mums! Ska väl så småningom börja plugga också, men allt har sin tid.. Känner mig något omotiverad just nu..

måndag

Ååh vad trögt det var att komma upp ur sängen i morse..! Nyss skrivit spanskan iaf, kändes faktiskt helt okej så jag tror nog att det gick bra. Nu är det bara 3 prov kvar, sen är jag friiii! :) Tror jag ska försöka leta upp någon jag känner nu :)


söndag idag, vecka from hell imorn...

Joatt, jag har försökt plugga. Nu tänker jag inte plugga mer. Jag kan det. Det är som Malin säger, det handlar om att man tror att man kan det och nu tror jag det. Så 10 i provet imorgon alltså? ;)
Usch, känns inte alls som att det har varit helg. Skola och provperiod imorgon.... -.-
<3

vaken...

....fast klockan är typ 9 på en söndagsmorgon. Jag skyller på Wille.
Skördemarknad utanför huset idag då, lär väl inte missas. Borde dessutom plugga en massa men vi vet ju alla hur det kommer att bli, vem försöker jag lura egentligen?
Nu frukost och SATC :)
puss

...

Dåligt humör. Piss och skit. Nu ska jag gå och lägga mig. Usch vilket onödigt inlägg. Onödigt.

torsdag

Börjar kl 12 idag, skönt :) Har nyss varit ute och joggat, nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag försöka mig på att plugga idag också. Gick ju halvbra igår... Sen ikväll är det kroki-kurs som gäller :)
puss

zzzz...

Galet vad trött jag är. Vill ha kaffe. Annars somnar jag.

??

Alltså... hur kan en hårfön bara försvinna? Hittar den ingenstans..! Nåja, sprayet har ändå torkat nu, blev helt okej faktiskt. Luktar bättre än fixativ också haha :)

tisdag

Köpte ritkol idag, wohoo! Älskar att teckna med kol :) Försöker se om det funkar med hårspray istället för fixativ, men kan inte hitta min hårfön och det torkar ju lika långsamt som en sköldpadda.. -.- men men, leta vidare bara..
Snart tror jag det blir gymmet en vända också, om bara Wille skulle komma för sig att ringa så vi kan gå någon gång.. Tills dess blir det The Sounds och mer teckning :)
puss

födelsedagsbarn :)

Grattis grattis till mamma och Wille som båda fyller år idag! :) Älskar er båda! <3
Senare idag ska jag försöka få igång moppen och brumma in mot stan. Nu ska jag äta upp mammas födelsedagsgodis :)
puss

fredag

Uh vad veckan har gått fort! Och tack och lov för det faktiskt...
BP-kiosken har förresten stängt!! Majgaaadh, var ska man nu köpa billigt kaffe!?!? Voi voi...
För övrigt är det ridning som gäller ikväll :)

onsdag

Åh, har haft torsdag hela dagen... Segt..
Annars har dagen varit allmänt seg och tråkig. Har kännt mig matt hela dagen. Nu har jag dessutom ont i halsen igen efter min pyttekorta joggingrunda (typ 2,5 km max..) som tydligen inte var så smart. Får väl hålla mig till långpromenader ett tag till då.
Trodde allt blev bättre. Men man märker inte att det bara blir värre förräns det närmar sig värst. Är så jäkla trött!

ångest...

Nu ska jag äntligen ut och jogga igen. Så skönt att bara kunna tänka igenom saker och tänka på ingenting.

jag är en vampyr

Har äntligen återgått till de levande. Har fram tills nu idag legat i mitt mörka rum och lyssnat på åskan. Älskar åska, så länge jag är inomhus iaf... Nu har jag iaf tänt lampan så det är ju iaf en början på dagen..

söndag morgon

Av någon anledning är jag redan vaken och har ätit frukost. Hostar alldeles för mycket och har alldeles för många tankar som snurrar i huvudet för att kunna sova. Annars hade ju planen varit att sova hela dagen idag, men icke..
Kan inte vara med på coren ikväll heller eftersom jag är sjuk. Usch har inte tränat något på alldeles för länge, börjar få lite spring i benen.. Nåja, what to do.. Får stanna hemma med mitt godis istället....

sthlm

Bra dag. Varit i Sthlm och shoppat. Köpte som vanligt inte det jag skulle ha men däremot en massa annat ;)
Hade turen att få sällskap av både Malin och Lucas på båten hem, trevligt trevligt :)
För övrigt stör jag mig massor på mig själv just nu. Nu ska jag sova.

myspystorsdagskväll :)

Förkylningen tack och lov bättre idag. Var dock gröt i huvudet när jag skrev provet, men hela ämnet filosofiprov känns ju lite grötigt enligt mig.. Men vi får väl se hur det gick... =P
Wille här nu. Han har köpt läsk och ostbågar så det ser ut att bli svullarkväll med film ikväll haha ;P Men det ska man ju också få ha ibland! :)
Antagligen blir det Sthlm på lördag också. Längtar, haha! :)
puss<3

onsdag

Och med hösten kom en riktig jävla förkylning. Inte heller den som man bara snorar lite av och möjligtvis hostar lite. Nej, den som gör att man får galet ont i hals och huvud, som gör en trött och seg fast man har sovit 9 timmar, den som gör det nästan omöjligt att koncentrera sig på filosofin som vi har prov i imorgon.
Filosofiprov och spanskaförhör imorgon. Den här dagen alltså. Tror inte heller att Sthlm med Wille blir av i helgen... Skulle verkligen behöva något att se fram emot innan jag blir helt höstdeprimerad redan!

"Säger någon att du är ful, så blir du det först när du själv börjar tro det. Tills dess är du så vacker du vill."
- Malin Pussinen

1 september

Nu är det officiellt höst.

RSS 2.0