onsdag

Har varit helt utom mig av stress hela dagen. Stressat upp mig själv mer än nödvändigt och fått allt att verka miljoner gånger värre i mitt arma huvud än vad det faktiskt är.
Nå, börjar lugna ner mig lite efter ett snck med kära mamma. Cvn skickade, flybiljett bokad, rum något sånär städat. Check, check, check. Nu tänker jag spendera kvällen i sängen och andas, och njuta av att jag har lite tid över för att hinna andas.

måndag

10 härliga timmar av dagen har spenderats i studion idag. Häääärligt! Kände mig helt speedad när jag kom hem för dryga timmen sen men efter att ha snackat med mammsen på skype en stund, och suttit ner en stund och haft tid att känna efter däckar jag snart. Skallebank och ögon som inte riktigt vill hållas öppna. Det här inlägget tar evigheter för jag skriver fel hela tiden. Måste fixa lite sketchbook bara, sen får jag äntligen krypa ner under täcket. Well needed.

amsterdam

I vackan som gått har jag åkt buss jättejättelänge, druckit dyra cocktails på Hard Rock Cafe, gått jättejättemycket, besökt designers och liknande, strosat runt bland skyltfönstren i Red light district, varit i en Coffee shop, spenderat pengar i de mest underbara vintage-affärerna. Och mycket annat. I blandad ordning.

hemma

Hemma i min egen säng igen, redo att däcka.

förresten

klick!

lördag

Spenderar alla mina dagar i studion. Och nätter för den delen, drömmer om symaskiner och mönster hela nätterna. Min rygg känns ungefär lika krokig som hos en 80-åring. Men, det går framåt i alla fall. Och, jag älskar det. Dock blir nästa veckas tripp till Amsterdam ett riktigt lagom avbrott i allt stressande. Ohja "educational trip to Amsterdam" står på schemat nästa vecka :)
Idag har jag för övrigt köpt mig en liten bokhylla. Mannen som sålde den till mig tittade lite skeptiskt när han frågade om jag hade bilen långt borta och jag käckt svarade att jag minsann skulle ta bussen. Kännde mig inte lika käck längre när jag satt på bussen med en hylla (som var dubbelt så tung som jag hade räknat med) i famnen. Promenaden från busshållplatsen har aldrig varit längre. I ösregn. Nåja, grymt nöjd är jag med mitt köp. Och vem vet, kanske jag faktiskt lyckas inreda mitt rum så att jag blir helt nöjd lagom till sommaren?

valentine's day

Har börjat med toile-försök numero dos. Pillat på CV. Klippt och klistrat på min moodboard tills imorgon.
Nu är jag hemma och slevar i mi en skål gröt innan jag ska traska till min nyfunna kärlek klätterväggen (det är ju trots allt alla hjärtans dag, och detta är nog det närmaste jag kommer till romans idag). Totalälskar verkligen klättringen hittills, helt klart en av veckans höjdpunkter (hahahaah)! Nu är jag snart sen. Ciao!

dressed for success

Idag är det 12 grader i vårat hus. Kunde lika gärna tälta. Inte okej, engelska hus alltså...! Mitt element har inte ens lyckats värma upp mitt pyttelilla rum heller, som annars brukar gå hyfsat bra att få varmt. Nåja, två stickade tröjor, halsduk, långkallingar under mjukisarna, mega-raggsockor och lite värmande mat i magen och jag börjar nästan få upp värmen.

Först tänkte jag så här:
Men sen tyckte jag att det var trvligare att le :)
Leende eller inte så tänker jag strejka ikväll. Lämnar inte min filt. Borde dock jobbajobba....

lördag

Hej hej hallå i dagboken!
Jag är världens sämsta bloggare, men det är liksom lite fult upp. Har börjat göra min första toile i skolan. Gick hem från skolan i torsdags och var sjukt nöjd över mig själv, bara för att komma tilbaka igår och inse att nej, det här var helt fel. Ohja, så det kan gå, bara att göra om och göra rätt.
Idag tänkte promenera ner till stan en sväng. Helt underbart fint väder är det!
För övrigt började jag spela Wordfeud igår (typ sist i världen, jag vet). Är väldigt mycket beroende.

måndag

Hoho två inlägg på två dagar, det ni!
Har varit i skolan heeeela långa dagen och försökt klura ut hur fasen jag ska pilla ihop dugliga mönster till mina designs. Kom ändå en bra bit trots att det kändes helt hopplöst i början, så helt nöjd är jag nog ändå.
Efter skolan var planen att gå till gymmet men det var så fullt så jag vände i dörren och gick hem istället. Lika bra känner jag nu då huvudet är som bly, halsen är rosslig och näsan rinner efter promenaden hem. Och ni som väntar på bilder får ge upp, orkar inte krångla haha!

söndag

Skrev ett inlägg imorse faktiskt, men internet bestämde sig för att strejka lagom tills jag klickade på publicera. Så, jag gör ett nytt försök helt enkelt.
Förmiddagen spenderades i ett ödsligt gym (måste älska gymmet på söndagsmorgnar, nära på tomt). Sen har jag mest suttit i sängen och försökt komma någonvart med t-shirt-projektet (som jag hatar). Lever livet med ett nytt element och får ångest varje gång jag måste lämna mitt varma rum för att gå på toa eller något annat lika onödigt.
Igår var det vintage market i Boscombe som gällde. Fattar inte att jag inte har hängt i Boscombe oftare, grym second hand-shopping, med eller utan marknad! Fyndade lite och käkade lunch på ett mysigt kafe, helt okej lördag.
Hade tänkt lägga upp ett par bilder för ovanlighetens skull, men det bara krånglar så då får det faktiskt vara.
Förresten hade jag en grym dag i skolan i fredags, har verkligen saknat att sy. Kan hända att jag ångrar att jag skrev det här när vi börjar sy plaggen från vårt projekt. Mycket möjligt. Men aah, kul hade jag i fredags iaf! :)

torsdag

Åh herre vad dagarna springer! Virrvarr om vart annat!
Fick allting klart i god tid inför kritiken i måndags, hann till och med slappa och bara vara en stund på söndagen. Kritiken gick helt klart över förväntan. Var i sista gruppen och efter att ha messat med några classmates gick jag till skolan beredd på att krossas. Meeeen, icke sa nicke, riktigt nöjd är jag faktiskt :) Efter skolan blev det utgång för att fira diverse födelsedagar, dansade till stängning och hade sjukt kul. På tisdagen låg jag mest i sängen hela dagen, och hade min första klätterlektion. Grymt kul det med! Onsdag var skolaskolaskola. Fieldtrip med klassen till stans shoppingcenter på eftermiddagen. Gillar min kurs, ja.
Idag var det Lectra i skolan som gällde. Sen min första yogalektion. Vilket var förvånansärt skönt och avslappnande. Tror helt klart att yoga kan bli något jag kan pyssla med.
För övrigt börjar jag bli riktigt vass på det här med matlagning, imponerade indeed. Värt att nämna tycker jag då mina kulinariska kunskaper har varit något begränsande hittills, men det börjar som sagt ta sig.
Och på tal om annat har Bournemouth gått och blivit riktigt kallt. 14 grader är temperaturen i huset om dagarna, inte helt okej om ni frågar mig men jag har beställt ett element och ser fram emot varmare tider nästa vecka.
Där fick ni fem minuter oerhört spännande läsning kan jag tänka mig!

RSS 2.0