en sån dag idag

Ja idag är det en sån dag. En sån dag när allt känns piss och allt funkar därefter. Gymmet gick åt helvete, kändes bara fel så jag gick därifrån efter några knäböj. So not Johanna-style. Så så bra är min dag, att inte ens gymmet är kul.
Ska snart gå och lägga mig, imorgon tar jag sovmorgon. Sen ska jag plugga järnet. Just nu pallar jag faktiskt inte. Ursäkter ursäkter. Men jag tror att det blir en bättre dag imorgon.

måndag

Sitter i skolan och huttrar. Har nyss kommit in efter en två timmar lång promenad runt stan (konversationskurs i franska, mycket seriös kurs). Jag trodde på riktigt att jag skulle frysa ihjäl, att det sista jag skulle göra i livet var att lyssna på vår franskalärare berätta om kyrkan, Pommern och andra saker formidable.
Inte ens lunchen fick mig att få upp värmen och tanken på att jag måste springa ut till bilen för att hämta mina matteböcker gör mig inte direkt varm det heller.

i have a confession to make

Jag har suttit i över 5 timmar på den här förbannat tråkiga båten och jag har inte fått ett piss gjort. Well done. Verkligen en prestation må jag säga.

igen

Någon mer än jag som får panik varje gång jag öppnar matteboken? Har blivit många inlägg om matte, men faktiskt, ångest! Jag fattar nada. Vilket jag faktiskt också har svårt att förstå, en gång i tiden kunde jag ju allt det här med ekvationer, aritmetiska talföljder och trigonometri. Men no more tydligen. Det känns inge bra, inge bra alls faktiskt.

söndag

På väg hem igen. Har haft en riktigt bra helg med mycket mys, många bullar och till och med en springtur i det fina vädret med underbart sällskap :)
Nu ska jag försöka plugga matte, på riktigt den här gången. Lyckades inte riktigt i fredags.... Tror att jag ska försöka få något i magen först, sen....

matten kan ta sig

Yes matten går åt helvete. Gillar att jag har kommit till 4e uppgiften och är helt lost, trodde uppgifterna i början skulle vara lättare!??!? Tror jag ska äta min smörgås istället, känns bra mycket mer lockande.

fredag

Sitter på M/S Skiftet och väntar på att cafeet ska öppna. Är så förbannat kaffesugen, men båten har inte ens gått än så det lär väl ta ett tag.. Hade turen att hinna hit typ 40 minuter innan avgång så det är bara att sitta och vänta. Har både matteboken och psykologiboken med mig, så jag har ju att göra. Lucky me. Dock "råkade" jag få med mig Elle och Runners world från affären på vägen hit, så får se hur mycket plugg det sen faktiskt blir. Men jag har med mig böckerna iaf, alltid en början!
Btw så hittade jag 10 euro på marken idag. Kände mig lite bad när jag tog upp den, men nu känns det gött, är 10 e rikare ffs! :)

i believe in this fire burning inside of me

Typ. Har iaf skickat iväg alla ansökningar nu. Alla bilder, alla uppsatser. Med en dags marginal dessutom, way to go! Så nu är det bara att vänta och se, vänta och se.

onsdag

Shit franskisar vad hungrig jag är. Har hunnit med en sväng till gymmet efter skolan, benpasset som aldrig blev av igår. Körde mest basövningar, typ knäböj, marklyft, benpress, men i ett grymt tempo så det blev awsome. Tänkte avsluta med magen men nejnej, fick typ världens kramp i fötterna. Får det typ varje gång jag tänker avsluta med mage, det är tydligen inte meningen att jag ska få en vältränad tvättbräda.
Ikväll ska jag ta tag i mig själv och låta inspirationen flöda. Måste skriva uppsats till GSA. Faktiskt måste idag. Inte skjuta upp.
Är inte middagen klar snart svälter jag ihjäl.

dirtydirytgirl

Det bidde inget gym, det bidde städning istället. Kände att jag behövde ta tag i det nu, annars skulle jag aldrig få det gjort. Så nu har jg rensat ur hel rummet på onödiga pryttlar, dammsugit, strukit kläder, bytt lakan, dammat, you name it. Mitt rum var sjukt snuskigt. Skulle med andra ord ha haft en waaay roligare kväll om jag hade gått till gymmet, men det är dags att börja prioritera om jag ska få saker gjorda. Är sjukt dålig på att prioritera rätt.
Har typ tusen saker som händer nununu känns det som.
-provperioden börjar om några dagar
-studentskrivningarna närmar sig, har inte öppnat böckerna än
-har inte sökt sommarjobb än
-ska ha skrivit en uppsats på engelska om vad som inspirerar mig tills på fredag
->jag känner paniken komma krypandes

tisdag

Sitter och väntar på middag. Har hunnit med en springtur, känns som om de blir ett benpass i gymmet sen också. Najsbajs.
Har inte ens kommit halvvägs med storstädningen av mitt rum, har tröttnat.
För övrigt har jag fått ett brev från UCAS. Det känns coolt, som man säger i Skottland.

måndag

Back to reality igen.
Helgen har spenderats i sängen med trevligt sällskap. Gick upp ett fåtal gånger för att promenera i det fina vädret och köra till affären för att fylla på godisförrådet. Najs helg med andra ord.
Ny vecka nya tag nu då. Har påbörjat projekt: städa rummet. Det lär hålla mig sysselsatt den här veckan iaf. Sen drar jag igång projekt:städa garderoben. Gissar på två veckor där. Nåja, keeping busy.
Nu ska jag ta natt.
Hälsningar från finska militären.

Hej jag heter johanna och jag är ett vrak

Är för trött för att resa mig, för att göra något vettigt.
För rastlös för att orka ligga still.
Deadlinen för ansökningarna är framflyttade, tydligen så många som sökte. Lucky me. Hästballe vad skönt med helg.

01:15

Dags att sova. Har fått saker gjorda iaf, känns bra. Gör det sista imorgon. Just nu är jag så tröt att jag knappt kommer ihåg vad jag heter (nej, jag vet, jag är inte direkt kvällspigg om man säger så...).

still trying

Hemkommen från stallet, gick riktigt bra.
Försöker fortfarande ladda upp bilder. Går stört segt. Allt går verkligen snett, visade sig att alla bilder var för stora så jag fick klura ut hur man gör dem mindre. Tack för att du finns Google<33 Nu är de rätt storlek iaf, men det tar typ 5 minuter för varje bilde att laddas upp. Nåå, har bara 21 bilder kvar nu, så kanske jag hinner sova lite inatt ;)
För övrigt kommer min William imorgon. Trodde aldrig jag skulle sakna någon så mycket. Har alltid lovat mig själv att aldrig bli beroende av någon. Men saker förändras när man släpper in någon innerst inne. När någon är fin rakt igenom händer det utan att man märker det. Så imorgon kommer han i alla fall, min William. Och det här är utan tvekan det töntigaste jag någonsin har skrivit här. Det töntigaste jag någonsin har låtit mig själv tänka. Men jag är ett offer för kärleken. Jag säger som de kära fransmännen: L'amour pure est une drogue dure.
Jaja, puss i ljumsken på den! Nu ska jag återgå till mina bilder.

torsdag

Sitter och försöker ladda upp bilder till mina ansökningar. Tålamodet sätts på prov kan jag lova, det går gryyyyymt långsamt!
Ikväll blir det hopplektion. Och efter det lär jag väl fortsätta med det här antar jag. Fortsätter det i den här takten lär det bli en sen kväll. Guuudars jag får i nerverna alltså, för det är ju inte heller nervigt tillräckligt ändå.

onsdag

Ligger i sängen och känner mig helt utpumpad. Hade tänkt gå till gymmet en sväng, men frågan är om jag orkar. Men jag vill. Hatar när jag inte orkar. Så jag ska försöka pallra mig ur sängen snart.
Har annars varit på lite dåligt humör idag. Har stört mig på allt. Spelar ingen roll vem du är, har jag sett dig har jag antagligen stört mig på dig. Inget personligt med andra ord, just one of those days.
För övrigt gick jag in i en glasdörr idag. Till mitt försvar brukar den alltid vara öppen. Har en bula i pannan.

word.

klick ;)

måndag

Nyss hemkommen från gymmet. Benen kändes något sega efter gårdagen faktiskt men envisheten tog över och med mycket stånkande, flåsande och stönande lyckades jag med ett riktigt bra pass om jag får säga det själv. :) Det är vi sådana här tillfällen jag är glad att jag har ett "eget" litet gym där jag är ensam, hade någon hört mig hade de antagligen trott att jag höll på att föda barn där inne. Men nej, det var bara benen som skulle köttas lite ;)
El gymmo fantastico. Bilder tagna med min ypperligt braiga kamera på telefonen, därav den finfina kvaliteten.

För övrigt är det halt ute idag. Riktigt på riktigt halt. Tog mig ca 20 minuter att komma ut från skolans parkering i eftermiddags. Men med två starka karlars hjälp lyckades jag tillslut. :)

smells like teen spirit

Eller svett. Hur man  helst vill benämna det helt enkelt. Körde cirkelträning idag, och avrundande med en timme box. Jösses musklerna fick jobba, körde mot instruktören så jag fick göra alla övningar dubbelt. Började kännas lite där mot slutet ;)
Sitter nu och väntar på att Wille ska ringa, vill inte gå och dusch ifall han skulle ringa just då. Så jag sitter snällt och väntar i min stank :) Börjar snegla lite på godispåsen här bredvid mig nu också. Ska jag ta det sista? Jaaaa det ska jag :)

ooh shit, it's monday tomorrow

Är segare än knäck idag. Har varit ut en sväng med vovven i det "fina" vädret, och varit till stallet och mockat. Resten av tiden har jag legat i sängen. Effektiv dag må jag säga. Nå, ikväll blir det träning iaf så då kanske jag piggnar i lite. Borde fixa lite tills imorgon också. Jag hatar söndagar.

söndag morgon

Vaknade taggad med spring i benen. Grymt! tänkte jag, innan jag insåg att jag har så ont i halsen att jag knappt kan prata. Ibland blir man glad alltså.....

mer lördag

Såå, idag har jag inte gjort något vettigt alls. Och jag har inte stressat upp mig över det heller. Way to go Johanna! Red ut med Maran i eftermiddags, lilla ponnyplutten fick minsann jobba när vi pulsade fram i snön som gick upp till magen på henne på vissa ställen. Brabra så kommer hon i form lite, dock har hon blivit riktigt snygg sen jag först började rida henne (då var hon bara i skrittkondition). Härligt! :)
Dock tror jag inte det blir någon träning för mig idag. Har ju som sagt (ganska många gånger...) sovit skit typ hela veckan, vilket har kommit ikapp nu. Så det blir film och godis med mamma och lillebror istället :) Göött!
Nu blir det snart tacos till middag dessutom, mums!

lördag

Gör ingenting. Hade läst fel på den där ansökningsgrejen (bra Johanna, smart tjej, har stressat halvt ihjäl mig i onödan), så jag har några dagar till på mig. Känns skönt. Just nu känns det som all stress och pissig sömn de senaste dygnen har kommit ikapp med ett slag i huvudet. Är helt slut, har legat i sängen hela dagen typ. Inte likt mig... Meeen, ska nog göra det ett tag till, sen blir det stall och gym förhoppningsvis. Tar tag i saker imorgon istället, som vanligt. :)

fredag

Shhiiit, veckan har faktiskt gått fort. Den kändes riktigt asaseg i tisdags, men nu är det plötsligt fredag! Har haft så mycket i huvudet de senaste dagarna att jag inte har märkt att veckan snart är slut.
Nå, skolan var som vanligt, sen var det full rulle i stallet. Hästarna fick nya skor (superbra hovslagare, har aldrig någonsin sett Maran så snäll och glad i stallet förut), Toddy har fått flunsan så han skulle iväg till veterinären. Hann bara med en kortis promenad med Maran idag, får ta igen det i helgen istället.
Nu väntar jag på att mellanmålet i magen ska smälta lite, sen blir det gym. Axlar och rygg, lätt mina favoritmuskler (efter ben då kanske...)! :)

pay&send

Så otroligt helvetes jävla skönt! Har äntligen fått iväg UCAS-ansökningen. Och om saker funkar som det ska kommer jag att hinna ladda upp alla bilder innan midnatt på lördag! Alltså kan ni förstå min lättnad?! Dock har jag sjukt mycket att göra nu, har några bilder kvar att fixa på. Men det fixar sig. Jag har ca 48 timmar på mig. Lätt jag fixar det!

torsdagmorgon

Börjar typ kvart i 10 idag. Hade ställt klockan på en timme tidigare för att hinna ut och springa en sväng innan frukost, men när jag vaknade kom jag på att jag inte hade någon lust. Dock var det lätt värt ändå att vakna en timme för tidigt för att få ligga kvar och dra sig ett tag, wunderbart skönt :) Har sovit helt åt helvete senaste nätterna, typ somnat jättesent och vaknat för tidigt. Men det lär väl bli bättre snart när man kommer in i skolrutinerna lite bättre.
Nu blir det frukost! :)

omotiverad tjej 92

Ja, jag kan också vara töntig Malin :)
Kan helt ärligt säga att jag sällan har varit så omotiverad att göra något som nu. No joke. Är helt orkeslös. Nu ska jag äta godis och se på film, det är det ända min hjärna duger till atm. Kanske jag hittar lite motivation i botten av godispåsen, skulle vara awsome :)

onsdag i skolan

Har haft håltimmar nu, så jag tog chansen att ta en paus för att springa en vända. Riktigt skönt. UCAS-grejen verkar kunna ordna upp sig nu också, med lite tur. Skönt det med.
Min ansiktsmask av kaffe gjorde förresten ingen skillnad. Däremot luktade jag lite svagt av kaffesump imorse. Kanske jag ger det en chans till, vem vet, det kanske gör underverk andra gången. Kaffe nnehåller tydligen tusen antioxidanter som tydligen gör mirakel för hyn. Hmmm..
Nå, nu lunch , är vrålhungrig! :)

tjugofemtiofem

Inget har fixat sig sen senaste inlägget, men efter lite pump av biceps och bröst på gymmet känns saker och ting lite bättre. Eller nej det gör de inte, jag är bara på lite bättre humör och skiter i att tänka på det :)
Just nu sitter jag med någon slags ansiktsmask kladdad i ansiktet. Den är gjord av kaffe och ägg, hittade på internet. Har aldrig riktigt fattat det fina med ansiktsmasker, sitta i en halvtimme med kladd i fejjan och "slappna av". Inte ett dugg avkopplande enligt mig, är ju obekvämt dessutom eftersom man inte vill kladda ner något. Nåja, värt ett försök tänkte jag iaf och smetade på sörjan med samma färg som bajs. Har svårt att tro att detta kommer att ge min hy "ny lyster" och att den kommer att bli "len och slät som en babyrumpa" efter det här. Men det återstår att se, jag dömer inte.

tisdag

Är så jävla fittig på satans UCAS. Hur jävla mycket jag än anstränger mig, även om jag gör allt rätt så skiter det sig. Baaajs :( Byebye Scotland.
Nå, ska inte ta ut olyckan i förskott. Orkar bara inte anstränga mig längre.
Har tänkt gå till gymmet ikväll, men får se vad det blir av det, är sjukt opepp. Men chansen finns ju att jag blir på bättre humör, så kanske det blir en snabbis...

ett benpass och ett telefonsamtal senare...

...så känner jag mig lite bättre. Benen skakade, svetten rann. Livet flyter tydligen på borta i Dragsvik. Min karonkaklänning är i säkert förvar på Korpo. Dags att sluta klaga.

måndag

Är på ashumör. Allt går rakt åt helvete idag. Ingenting funkar, allra minst jag. Annars allt gött.

på väg hem, det här är jobbigt på riktigt.


willes casa

Sitter och väntar på middag, mums! Ska bli så gott med riktig mat efter allt socker jag har proppat i mig idag. Var ju tvungen att hålla mig vaken på något sätt när vi körde från Åbo, och godis kändes som the way to go ;) Ikväll blir det bara chill, är så trött att jag snart somnar vid köksbordet haha ;P Hittade förresten den underbaraste karonkaklänningen i Åbo. Synd för mig att butiken stängde innan jag hann köpa den. Taskigt läge. Nåja, fick med mig en topp och en kjol från HM iaf, snuskigt billigt på rean. I like ;)

Morgonhälsning från åbo

Mornmorn! Befinner mig hos willes mormor i Åbo, väntar på att stan ska öppna. Har sovit ca 3 timmar inatt, dock känner jag mig förvånansvärt pigg. Wille sussar sött bredvid mig men jag kan verkligen inte sova. Nå, vi åkte iaf till långnäs halv 3 inatt, sen fick vi ingen hytt ombord så det var bara att knöla ner sig bäst man kunde i vilostolarna. Har dock ätit frukost 2 gånger redan idag så lite energi över till shopping har jag nog ändå. Känner att dethär börjar bli ett ganska rörigt inlägg, bloggar från telefonen och ser inte riktigt vad jag skriver hehe... Nu ska jag nog snart väcka Wille iaf :) Över och ut

kvällsgym

Nyss hemkommen från gym. Rygg och axlar plågades lite idag, gött då! Nu tror jag det blir återhämtning i form av ostbågar. Mums!:) Aaah, shit vad onödigt inlägg. Nu dusch!

fredag

Sitter och gör ingenting. Ganska skönt. Borde dock fixa en massa saker, men som vanligt, neeeh.
Aja, i natt drar jag och Wille oss mot Åbo. Imorgon blir det Åbo på dagen och sen vidare till Korpo. Alltså borde jag tex pack nu. Men det går snabbt, gör det sen istället :) Åh vad jag inte har något att skriva om.

torsdag

Är nyss hemkommen från en mysig middag på Dinos med älskling :) Mums!
På vägen hem tyckte vi att vi behövde röra på oss lite efter efterrätten. Så vi körde helt enkelt in i en snöhög och fick skotta loss oss. Säkert en timmes motion fick vi där, gött! ;)

paniiiiik

Har äntligen fått tummen ur reven och skrivit klart mitt statement till UCAS. Frid och fröjd. MEN! Tydligen måste jag vänta på något slags godkännande från min referens innan allt är klart, trodde annars jag skulle bli klar ikväll. Who knew liksom? Jag har inte tiiiid. Min referens är nämligen inte den snabbaste. Jagdörjagdörjagdör.

onsdag

Försöker få så mycket tid som möjligt med älskling de här sista dagarna. Samtidigt försöker jag hinna med allt som borde ha gjorts för länge sen. Får iaf saker gjort för en gångs skull, känns ju skönt iaf. Om typ en vecka kan jag kanske andas igen med lite tur, innan det är dags att ta itu med allt annat.

söndag

Har haft en helt bra dag. Förmiddagen spenderades med ponnyskrället. Jäkla pms-ponny säger jag bara :)
Annars har jag inte gjort så mycket vettigt (med tanke på hur mycket vettigt jag borde göra). Var till gymmet innan middagen, årets första gympass avklarat :) Tydligen behövde benen en dag av total vila och onyttigheter i mängder för att komma tillbaka och vara grymma igen :)
Ikväll kommer Wille hem också! :) Blev lite ändrade planer, han for till Korpo för att fira nyåret där istället. Han har förresten lovat att rida den här veckan istället (imorgon?) eftersom han missade i fredags. Åååh vad jag kommer att skratta! :)

Haha av någon anledning blåser min mage alltid upp sig efter gymmet, ingen aning om varför. Luft, vätska? Nå, så länge det fortsätter försvinna sen efter någon timme så kan man ju inte mycket annat än bara skratta åt det :)

2011

Nyår var riktigt bra. Mumsig middag at my place med Malin och Anna och sen vidare till stan och Arken. Fatta min besvikelse när jag insåg att det var Soundway som spelade, men aja härligt sällskap gjorde stämningen god ändå :)

Måste helt ärligt säga att jag fasar det nya året lite. Eller nej, inte lite, snarare lite mer. Så sjukt mycket stort som kommer att hända på ett och samma år. Massa förändringar som jag ännu inte har en aning om hur de kommer att se ut. Detta skrämmer livet ur mig. Dock är jag sjukt spänd på vad året kommer att erbjuda, så det är inte bara total skräck iaf. Typ 50/50 kanske. Eller 70/30 till skräcken när jag tänker efter. Men spänningen och förtjusningen finns med iaf :)

RSS 2.0