lördag

De senaste dagarna har jag varit på konstigt humör. Eller egentligen inte konstigt, bara annorlunda från vad det har varit på länge. Sådä likgiltigt jag bryr mig inte så jag bara trallar med, ja, trallar. Fick en släng av hemlängtan nyss dock när jag i brist på annat satt och kollade igenom gamla bilder.Meeeen, nu är äntligen de andra färdigfixade, en timme försent bör tilläggas, så nu ska jag gå ner och dricka vodka. Sainsbury's hade extrapris. Och jag tror faktiskt att det kan bli en riktigt bra kväll, jag börjar ju till och med förstå vad folk säger här! :)

onsdag

They say the definition of madness is doing the same thing over and over again expecting a different result.

vad jag egentligen sysslar med om dagarna


tillbaka i hålan

London var awsome. Nu ska jag fortsätta sova, har inte hunnit med det i helgen.

London baby

Sitter I bussen påväg mot London, typ det tråkigaste på länge. Fran somnade bredvid mig för ett bra tag sen, själv är jag rastlös som få (hej sockerkick, för man kan ju faktiskt inte åka buss utan godis). Tror jag ska försöka ringa Lucas snart, tydligen svarar han inte på mess och jag vet varken vart jag är påväg eller vart jag ska. Har ni också tråkigt ikväll kan ni ju alltid klicka in på unlimitedbyjk.com :)


i'm no superman

Neeej, jag har inte gått och dött. Har bara varit lite off i allmänhet. Igår och idag har dock varit helt okej dagar om man jämför med de senaste veckorna. Fick en del gjort igår när jag var ledig, köpte lite förvaringslådor och grejer för att få lite ordning på mitt rum, fixade lite sketchbook, lagade mat, åt min mat, och tillät mig själv att bara vara. Idag sydde vi i skolan hela dagen. Jag förvånade mig själv (och antagligen alla andra) med att göra riktigt bra ifrån mig. Kanske jag äntligen börjar förstå mig på industrimaskinerna. Sista timmen gick dock åt helvete haha, men det får jag väl glömma. Brukar nästan alltid bli så näär vi inte har någon paus på eftermiddagen, blodsockret sjunker, hjärnan skrumpnar, ögonen ser i kors och allting vägrar samarbeta.
Anyways så lever jag, det var väl det jag tänkte få fram i det här inlägget.
Imorgon drar jag till London, ska bli skönt att komma bort ett tag. Lucas har lovat att vi ska krossa.

söndag

Att inte deppa i fredags sket sig ganska rejält, men jaja. Lördagen spenderades på stan. Gick mest bara runt hela dagen och gjorde egentligen ingenting, men det var skönt att komma ut iaf. På kvällen drog vi till Inferno, helt okej, var väl inte jättepeppad direkt. Idag har jag faktiskt fått lite saker gjorda, vilket jag är sjukt stolt över haha!
Nu vankas det middag, ska minsann bli bjuden på lagad mat ikväll. Lyx! Svenska ska jag få prata också, ska bli förbannat skönt haha!

11-11-11

Inte varje dag man får ha den rubriken. Vilket är ungefär den näda anledningen att jag skriver. Har haft en riktig kiss och bajs vecka. Riktigt på riktigt. Har dock bestämt mig själv för att sluta deppa, eller iaf dra ner på deppandet. Så ikväll tänker jag bara vara. Inte glad, men jag tänker inte deppa.
Dock kan jag inte låta bli att irritera mig en aning på Virgin media. Eller nej, irriterad är nog fel ord, jag vill skjuta dom.

måndag

Idag har jag mest suttit i skolan och väntat. Har jobbat också, men i slutet blev det mest bara vänta. Vi hade en minikritik-grej och självklart var jag i den sista gruppen. Och självklart blev allting 45 minuter försenat. Ska jag vara helt ärligt kan jag inte ens säga att jag fick ut så jäte mycket av kritiken heller, så dagen känns väl sådär halvvärd. Nå, fick lite jobba gjort iaf som sagt så det är ju alltid något.
Fran och Lauren har dragit ut i natten, själv valde jag att göra en kopp te. Har kännt mig lite konstig idag, har huvudvärk och är allmänt opepp så så kul är jag ikväll. Hoppas på att vakna upp pigg imorgon istället.
Jag är medveten om att det här blev ett himla tråkigt inlägg, men jag känner mig som sagt ganska tråkig ikväll. Bjuder på några bilder från helgen för att liva upp stämningen istället.
På vägen hem bestämde vi oss för att uttrycka vår ilska mot Virgin media, vårt internet är så sjukligt seg om kvällarna så man får nervspel varje gång man försöker kolla ansiktsboken.

söndag

Gårdagens hook-up, Ryan. Aka Töntmalin.
Dagen har mestadels spenderats i sängen. Ätit för mycket godis, sovit och sett på Scrubs. Good times. Nu ikväll fick jag äntligen tummen ur röven och fixade lite på sketchbooken inför morgondagens minikritik. Känner mig tillräckligt duktig nu för att kunna återgå till Scrubs och viloläge.

lördag

De två senaste dagarna har varit riktigt bra. För det första har jag haft två dagar med mönsterkonstruktion i skolan, vilket so far är favoritämnet (kanske för att jag av någon anledning inte känner mig helt värdelös och lost för en gångs skull). Efter skolan i torsdags drog jag till gymmet för första gången på evigheter, vilket kändes grymt. Igår hade jag träningsvärk. Fredagskvällen bestod av pizza från Domino's, film, soffhäng och Maltesers. Helt okej dagar med andra ord. Men, ändå har allt känts bajs.
Nå, ska försöka ta tag i mig själv idag iaf och rycka upp mig en aning. Sprang en sväng innan frukost, gick av bara farten och vips hade jag sprungit 11 km under timmen. INNAN FRKOST!?!? Jag antar att jag har Domino's att tacka, för annars vet jag verkligen inte var den energin kom ifrån. Nu har jag iaf fått i mig min frukost, duschat och läst alla bloggar. Dagens plan är att gå på tygjakt i Winton, fixa lite sketchbook, möjligtvis dra ner på stan en sväng, skjuta raketer. Men först ska jag försöka snygga till vårt snuskiga kök lite.

2 november

Har äntligen lyckats få skrivaren att skriva ut bilder igen, det tog mig hela förmiddagen och jag var tvungen att ominstallera allt, men det funkar (än så länge iaf...). Dock blev jag så till mig när det äntligen fungerade så jag kom av mig helt och hamnade här istället. Är produktiv som vanligt med andra ord.
Nå, ska försöka få lite gjort så småningom. Sen måste jag handla idag också. Borde gå till banken också, men kanske jag skjuter upp det. Vädret ser så himla äckligt ut.

tisdag

Sitter och svär över skrivaren igen. Den vägrar skriva ut, "skickar utskriftdata" säger den, den har skickat utskriftdata nu i snart en halv timme. Hur mycket data kan det vara att skicka för EN BILD!?!? Det här suger eftersom jag har tusen att göra men jag behöver den där förbannade bilden för att göra det!
Anyways, London igår var awesome. Måste försöka åka tillbaka snart! Hade faktiskt tänkt åka tillbaka redan idag, men det blev för knöligt och dyrt och jag hara alldeles för mycket att göra innan måndag (om den förbannade skrivaren ville fungera!!!!). Var heeeeelt utpumpad när jag kom hem från London men det var bara att slänga i sig en macka och en stor kopp kaffe, kleta lite färg i ansiktet och dra ut i natten och fira Halloween. Helt okej natt, övertrött och lite halvspeedad, halvtaskig hemmafest, lite för mycket dricka (hej huvudvärk som inte vill lämna mig ifred idag) och trevligt sällskap i väldigt fashionabla outfits.

RSS 2.0