tisdag

Har varit i skolan och målat lite, har joggat (tuuuuunga ben :(), gått i skogen med vovven, skrittat i skogen med tjockisponny, nu ska jag till Wille en sväng, sen sova.
Imorgon är jag ledig btw. Ibland gillar jag min skola.

måndag

Åååh, härlig ridtur var precis vad jag behövde idag. Har varit helt seg och äcklig hela dagen, på dåligt humör och skit. Meeen, fan vad bra det gick att rida Maran idag. Red ut i skogen en vända och sen lite dressyr en pyttestund på en åker. Hade dressyrspöet med mig och äntligen fick jag med bakdelen! :) Aaah, det var bara några få minuter, men allt stämde så bra! Sen tröttnade Maran, kickade några gånger och poff så var magin borta :P Men just de där minuterna..... :)
Tror jag ska pallra mig till gymmet nu. Lite svett på detta och dagen kommer att sluta bra trots mitt usla seg-efter-slö-helg-humör innan idag.

i only stopped for one minute

Some days, feels my soul has left my body
Feel I'm floating high above me
Like I'm looking down upon me
Start sinking, everytime I get to thinking
It's easier to keep on moving
Never stop to let the truth in
Sometimes I wanna change everything I've ever done
Sometimes I feel like a little lost child
Sometimes I wanna shout out 'til everything goes quiet
Sometimes I wonder why I was ever born
And if I stop for a minute I think about things I really don't wanna know
Too tired to fight and yet too scared to run
Hade nästan hunnit glömma den här känslan. Helvete.

tråk-fredag

Jag har fittit tråkigt. Punkt. Känner hur det bara rycker i hela mig av rastlöshet. Måste hitta på något nunununu!

Mobilblogg?

Hade tänkt ladda upp en fin bild här men det bidde ingenting... Måste klura lite på detta..

fis

Har nyss varit i gymmet och avreagerat mig. Det var skönt. Nu känns det inte så bajs längre. Lite lite fis möjligtvis. Älskar förresten lillbrorsan fjortis-techno som dunkar non-stop. NOOOOT. :)

gissa bajset

Blev på sjukt dåligt humör när jag kom hem idag. Så jag har inge kul att skriva. För jag har glömt allt kul. Allt är bajs. Middagen smakade bajs. Wille svarar inte i telefon så vi kan inte gå gymmet nu. Bajs.
Enligt Kissie är det förresten bara bönder som svär. Åt helvete med henne ;)

lördag

Hade riktigt kul igår, tack alla för en superkväll :)
Har hunnit rida Pilen en sväng idag. Snart ska jag iväg till stallet och rida nästa ponny. Lovely :)

freeeeeedag!

Aaah, fredag sweet sweet fredag!
Tänkte börja med att hästnörda mig lite. Men måste bara säga att gårdagens ridlektion gick så sjukt bra! Åh vad glad jag blir när saker äntligen börjar falla på plats, dock lite småsaker här och där som ska rättas till :) Gjorde ett tappert försök till lite dressyr på Maran idag. Behöver nog dressyrspöet med nästa gång så att jag lättare får med bakdelen, kändes lite hopplöst idag. Stör mig som fan på att hon hela tiden skjuter ut ytterbogen och jag lyckas inte rätta till det. Nå, slut-nördat.
Ikväll blir det middag hos Jenny och sen utgång :) Är pepp!

torsdag

Neeeej, inget speciellt händer i mitt liv. Nu ska jag fixa lite saker innan middag och sen brummar jag ut till Gottby och mockar och pysslar lite i stallet och sen vidare till nästa stall för lektion. Inget nytt idag heller med andra ord :)

Förresten

Älskade Jenny-penny fyller myndig idag! :D Grattis grattis!!! (har inte ditt nummer sen jag bytte tele så du får nöja dig med grattis här =P)

good news, bad news.

Goda nyheter: jag vet äntligen vad jag vill göra med mitt liv.
Dåliga nyheter: det kommer antagligen aldrig att hända.
Nåååjaa, man kan inte få allt här i världen. Ska iaf till stallet senare idag, hade planerat in en riktig långtur igår men det öste ner och ponnyn var genomblöt (hennes regntäcke var hemma hos ägaren) så det kändes inte så lockande... Annars helt vanlig dag, inte så intressant. UCAS-sidan strejkar :(

fredag

Sitter hos Wille och ser på Idol. Saknar att de bara visar de som är bra i år. Det är ju dom som är dåliga som är roligast! ;P
Nåja får se om vi hittar på något ikväll, har lovat vara chaufför :P Men annars blir det väl hemmakväll här, inte helt fel det heller:)

förkyld....

Bläää, vad dåligt jag mår, har blivit jätteförkyld. Och som jag förklarade för Anna tidigare idag så finns det ingen i hela världen som det är mer synd om än mig när jag är förkyld (enligt mig dvs...). Nåja, har ätit en massa godis och skit och druckit kaffe så nu är jag lite piggare iaf. Dock kommer jag nog att försöka hålla mig nerbäddad resten av dagen och roa mig med film och min nya leksak (det där låter snuskigt ser jag nu, men jag menar min iphone som jag äntligen fick igår, ingenting annat ;P).

måndag

Kom hem från stallet för typ en halvtimme sedan, har just ätit middag och borde verkligen verkligen göra engelska läsförståelsen nu. Har inga ursäkter kvar, men fan vad det tar emot. Nej men nu måste jag faktiskt. Ska försöka hinna pallra mig ut och röra lite på mig också tror jag, känns som om det behövs.
Meen, först engelska!

på repeat ;)


fail

Skulle göra mig en smörgås till mellanmål. Hade ingen prickigkorv, skinkan var knäpp. Lyckades tillslut fixa ihop en skinkmacka men påväg till mitt rum tappade jag en bit gurka. När jag böjde mig ner för att plocka upp gurkan tappade jag hela smörgåsen. Smörsidan ner ofc. Tydligen vill inte ödet att jag ska äta smörgås.
Fick iaf utbrott och halsade i mig kaffet i raseri. Så nu har jag ont i magen. Fail.

smarta kvinnor har fel på könsorganet (nietzsche) -soppteater

Hade en superkul dag i Sthlm! :)

på begäran

Tänkte unna er ett litet inlägg för att skriva om mitt väldigt intressanta liv. Nå, ska inte vara så sarkastisk när jag nu är på gott humör för fösta gången på evigheter känns det som. Så jag håller det glatt :)
Har iaf bara haft 2 lektioner idag, najs. Lyckades undkomma regnet när jag var ut och red (får dessutom börja trava tjockisen nu, gulle vad glad hon blev!). Lyckades inte alls undkomma regnet när jag var ute med hunden. Imorgon blir det Sthlm, och nej, jag ska inte shoppa. Vi ska på sopp-teater hahaha!!! ;P Maries påhitt kan jag ju tillägga =)
Funderar på att ta mig i kragen och städa lite i mitt rum. Sen borde jag ta mig i kragen igen och göra klart engelska läsförståelsen. Kanske tar mig i kragen någon annan gång. Nu ska jag gå på toa. Ciao!

RSS 2.0