jag dööööör

Fruktansvärd fruktansvärd hemsk huvudvärk. Ingen aning om varför. Jag tror jag dör lite. Ingen energi i kroppen överhuvudtaget känns det som. So what om jag överdriver lite, hemsk huvudvärk. Någonstans måste jag ju få klaga.

sunday morning

Inatt ställdes klockan om. Yes, man får sova en extra timme! Dock gäller tyvärr inte detta om man inte kan sova, om man tex som jag har lite fel i huvudet och omöjligt kan ta sovmorgon (var uppe kl 8 igår också, bara för att jag var ledig liksom..).
I fredagskväll var jag osocial och stängde in mig på gymmet. Vaknade inte riktigt så pigg som jag hade hoppats på i lördags. Vaknade och var trött och seg och sen blev jag på världens sämsta humör. Allt var piss hela dagen men sen joggade jag en sväng och kände mig lite bättre, så då drog jag till Saltvik och käkade pizza och busade med Anna och Marie. :)
Så där är min helg so far, har nyss ätit mumsig frukost och funderar på att gå en sväng med vovven.
Idag kommer William hem också btw, har typ inte sett honom på en vecka så de blir sköj! :)

fredag

Har nyss varit på danslektion. Ehe. Har aldrig någonsin i hela mitt liv känt mig så okoordinerad, klumpig och stel som under den timmen. Nåja, vem vet, kanske till och med jag kan få lite rytm med lite (mycket) övning... Var dock inte så jobbigt som jag trodde, bara svårt.
Har ingen aning om vad som händer ikväll .Känner mig lite kluven; å ena sidan skulle utgång vara kul, men å andra sidan lockar gymmet och att få vakna utvilad för en gångs skull imorgonbitti. Kanske lutar lite mer år gymhållet för tillfället, väldigt socialt, jag vet. Aja, time will tell.

bildtimme

Har egentligen bildtimme just nu, diplomkursen, och det är meningen att jag ska börja skriva min presentation. Ehe, nä. Opeppad? Lite svårt bara när jag fortfarande inte har en susning om vad presentationen är meningen att innehålla....

Life isn’t worth living unless you’re willing to take some big chances and go for broke.

Ännu en helt vanlig dag. Var galet trött när jag kom hem från skolan. Är fortfarande trött men det får gå över snart för jag hade tänkt pallra mig till gymmet ikväll. Kanske jag kommer igång då... :)
För övrigt hatar jag att jag är så jävla lättpåverkad när det kommer till saker som folk säger till mig. Saker som jag inte borde ta åt mig. Saker som dom kan stoppa upp i arslet och minda sina egna business istället. Aja, trött och lite grinig som sagt, ska nog försöka med en powernap innan middagen...

lycka! :)

Idag drog jag på mig mina nya löpartights (som visade sig vara liite förstora och hängde i rumpan, men det gör inget) och stack ut och JOGGADE!!! :D Uuuuuunderbart var det! Och! Jag kände inget i knäna, det gjorde inte ont eller något. :) Hade väldigt lågt tempo, men ändå så underbart härligt! Kändes som om jag kunde springa hur långt som helöst, men den här gången ska jag göra om och göra rätt. Börja från noll och inte från hundra. Aja, härligt att vara tillbaka iaf efter att par dagar med noll motivation. :)
Är förresten helt medveten om hur dålig (för att inte säga usel) min uppdatering har varit. Som sagt har motivationen varit noll, till det mesta. Får väl se om jag bättrar mig nu igen...

benpass, check!

Såååå  sjukt najs fredagskväll hittills iaf! Nu ska jag till gulle, så får vi väl se vad vi hittar på ikväll :)

fredag

Igår var jag sjukt oeffektiv. Hade tänkt försöka få lite mer gjort idag, hittills har det gått sådär. Har inte gjort något vettigt överhuvudtaget :) Nåja, ska iaf pallra mig iväg till stallet snart och sen ska jag försöka hitta på något, hatar att bara sitta och glo.
Good bajs :)

torsdag

Har just suttit och kollat på en massa bilder på fb, helt random bilder bara. Insåg hur hur helvetes jävla trött jag är på mitt utseende. Behöver typ tåotal mejkåver. Typ nu.
Btw på tal om annat gick ridningen awsome. Eller typ lite bajs, men det fixade sig och blev pure awesomeness. Eller typ förutom min sits. Och typ lite andra saker. Aja, inte så jävla awesome kanske, men kul vare! Bättre än väntat i blåsten iaf...
Nu ska jag gå och duscha på internatet, det finns varmvatten nu :) Btw så läcker taket asmycket i vårat kök. Voi hoho ;P

höstlov

Hade sett fram emot en skön sovmorgon idag. Var lite orolig att jag skulle sova bort hela dagen, men tur för mig så visade det sig att det inte var något problem. Vaknade kl 5 av att jag hade så satans ont i magen att jag inte kunde somna om. Tur för mig.

badrum

Förresten! Update om vårat badrum: Imorse när jag kom ner till köket läckte det genom taket från badrummet. De fiffiga byggarbetarna hade tydligen råkat göra sönder ett rör igår. De frågade mamma idag om det var okej att vi var utan badrum ungefär till jul. Kill me. Nej, inte okej.

onsdag

Cha cha bloggen! ;) Kollade just fb, tydligen är jag en av mycket få som är hemma och tar det lugnt ikväll. Men det känns skönt faktiskt, pallar inte en bakis-dag, vill sova ut och vakna full av energi imorgon! :)
Var och simmade idag på håltimmarna. I måndags när jag var där var det en gubbe som tyckte att jag var himla duktig på att simma och hade bra fart. Jag förklarade att jag bara försökte mitt bästa att inte drunkna. Det var ungefär det jag sysslade med där idag också :)
Sen efter skolan blev det en alldeles för snabb fika med Anna och Marie. Var tvungen att stressa iväg mot stallet för att hinna rida och för att hinna in till affären för att köpa gurka till mamma. Det gick iaf bra att rida, körde pyttelite dressyr också och jag börjar faktiskt känna skillnad :) Kul!
Nu ska jag just se på Bonde söker fru, sen ska jag försöka hålla mig vaken tills Wille kommer från jobb vid elva-tiden.

you are creating all the bubbles at night

Har nyss varit i gymmet, najsbajs :D Igår var lillebror med till gymmet. Vi kom fram till att han väger mer än mig, jag har nyss ärvt hans vinterskor. Han är 5 år yngre än mig. Dagen han växer om mig dör jag, dock känns det som om dagen närmar sig ganska snabbt. Hahah gosh, inte bra.... :P
Nu skulle jag vilja ta en lång varm dusch, men igår började renovering av vårat badrum -> måste duscha på internatet, igår när jag var där var vattnet svinkallt. Kul. Ska äta något först, sen... Det gäller att härda sig :)

hemma igen :)

Båtresan hem var ett helvete. Det gungade som fan i blåsten och jag mådde därefter. Var tvungen att koncentrera mig för att inte spy upp allt innehåll i min mage. Nice.
Annars har jag haft en riktigt bra helg. I fredags såg vi Redrama på Buffalo. Resten av helgen har jag bara slappat hårt och ätit onyttigt. Kändes som om det behövdes, var länge sen jag kände mig så här utvilad. Så imorgon blir det äntligen nya tag med ny energi :)
Nu väntar jag på att William ska komma så att vi kan gå och sova lite mer :)

hemma igen :)

Båtresan hem var ett helvete. Det gungade som fan i blåste och jag mådde därefter. Var tvungen att koncentrera mig för att inte spy upp allt innehåll i min mage. Nice.
Annars har jag haft en riktigt bra helg. I fredags såg vi Redrama på Buffalo. Resten av helgen har jag bara slappat hårt och ätit onyttigt. Kändes som om det behövdes, var länge sen jag kände mig så här utvilad. Så imorgon blir det äntligen nya tag med ny energi :)
Nu väntar jag på att William ska komma så att vi kan gå och sova lite mer :)

fortfarande på båten

Bara en och en halv timme kvar...
Ikväll blir det antagligen Buffalo, Redrama spelar tydligen. Ja, ibland händer det faktiskt saker på Korpo. ;P Fattar inte hur jag ska orka bara, håller på att somna redan. Mamma tyckte att jag skulle försöka slappna av lite i helgen, får se hur det går :P Lämnade joggingskorna hemma iaf... Kommer vara ett rastlöst monster på söndag.
Nu ska jag fortsätta se på Mean girls ;)

ekonomisk matematik

Sitter på båten mot Korpo. Fun. Eftersom jag missade sista mattetimmen idag för att hinna med båten sitter jag nu och försöker klura ut på egen hand vad realförtjänstnivå är för något. Var fast besluten när jag började att jag skulle klara av det. Men nu, en halvtimme senare, börjar jag ge upp. Inte ens Google vet och kan hjälpa mig. Tror att jag ska se på film istället.

torsdag

Dagen har varit upp och ner. Har skrattat så jag grät, har varit sjukt frustrerad på mig själv, känslan kommer krypande fram och tillbaka.
Har varit på mörkerkörning ikväll, sjukt onödigt om ni frågar mig. Men ingen frågade mig när lagen skrevs så om jag ville behålla körkortet var det väl bara att pallra sig iväg. Missade ridningen :(
Nåja i helgen blir det Korpo iaf, blir nog kul :) Har gett upp packningen för ikväll så det lär ju bli panik imorgonbitti.
Imorgon är det skolfotografering också. Känner hur finnarna i ansiktet frodas, bara för att liksom :P
Nu ska jag lägga mig i sängen och invänta John Blund, känns som om han kan bli sen ikväll. Roar mig med existenz.se och annat onödigt så länge. :)

onsdag.

Idag kändes det som om allt tippade över. Så går det tydligen när man försöker göra allt på samma gång. Dummaste dummaste Johanna. Igen igen igen igen. Just nu känns det som om jag håller på att gå sönder av rastlöshet. Ska på något sätt försöka sova nu.

tisdag

Hade tänkt blogga vettigt idag, men näää. Har iaf varit ledig idag. Orkar ine skriva vad jag har gjort eller något men det har iaf varit ganska fullt upp hela dagen, sköönt :) Har haft en riktigt bra dag när jag tänker efter.. Är bara irriterad på mina bajsknän som fittas. Imorgon börjar ny period, vet inte vad jag tycker om det. Helt ok ämnen men helt jävla utvecklingsstörda skittider. Nåja. Nu sova.

johanna goes spännare

Titta jättejättejättenoga, så skymtar ni mina muskler! ;)
Kom nyss från gymmet, skönt var det! Red lite dressyr på Maran idag, det går framåt! :) Bara höger varv som krånglar lite...
För övrigt tror jag att min rumpa har blivit mindre. Eller så har resten av min kropp växt ikapp my fat ass. Är inte riktigt säker på vilket. Men jag tror jag röstar på det första alternativet, känns lite bättre så. Whatever makes me happy ;P Att mina shorts sitter tajtare skyller jag på tvätten :)
Nu ska jag ta en lång dusch, sen se på Biggest loser och äta kvällismellis (hihi nytt ord!). Ja, jag känner mig lika vimsig som jag låter idag.

fredag

Idag var Malin och Anna med till stallet. Kul! De var jätteduktiga båda två! :) Har bara svårt att fatta hur i hela världen man kan vara hästrädd??? Helt ärligt, hästar är så sjukt snälla ju! Nåja... Maran uppförde sig nästan iaf :)
Efter stallet gick jag på promenad med vovven i skogen. Myys :) Hundkräket mumsade i sig kobajs, tyckte det smakade super. Myys :) Alla är vi olika... Gosh vad bonnig blogg jag har förresten, haha! :P
Nå, ikväll ska jag iaf in till storstan Mariehamn en sväng, ska gå och glo lite med Malin och Anna och sen ska vi till Pub Bastun en sväng också och lyssna på lite debatt och musik tror jag :) Borde egentligen hoppa ur mjukisbyxorna nu och sätta på mig något vettigt, men ja ooork int :) Gör det i panik på 2 minuter sen innan jag far istället :)

RSS 2.0