lördag, igen

Jaaani, tiden går fort när man har roligt. Dagarna flyger och jag ve inte riktigt vad jag har sysslat med... Mest sånt här:
Fråga mig inte varför bilderna är olika stora, för det vet jag faktiskt inte.
Anyways så blir det gymmet snart skulle jag tro. Sen i eftermiddag bilr det tygjakt. Igen. Förhoppningsvis sista gången för det här projektet.

lördag

De senaste dagarna har spenderats med näsan i skissblocket. Och det kommer de flesta ett bra tag fram över antagligen också göra. Idag också. Ska ner till stan en sväng också, men faktiskt endast i research-syfte.
Igår klantade jag mig och skar mig på osthyveln. Blodade ner större delar av köket. Och inte ville det sluta blöda heller. Skulle inte förvåna mig om det fortfarande blöder, men jag vågar inte kolla. Har haft så fruktansvärt ont i den stackars tummen hela natten att jag knappt har sovit. Hypokondrikern inom mig har fördrivit tiden med att googla på infektion, blödarsjuka, blodförgiftning och annat skoj. Spenderade en hel del tid med att tänka på Emil och Alfred också, lite lugnande dock att det inte är snö ute. Ingen ide att ta fram släden alltså, bara att ringa taxi om min tumme plötsligt skulle bli blå.

fredagsmys

Har haft en riktigt bra dag i skolan. Gjorde korsetter couture-style. Eller i alla fall det som ska bli mönstret till en korsett. Jag och Jenna blev lite carried away när vi kom till designstadiet, ser inte riktigt fram emot att sy ihop alla dessa delar senare haha!
Hade tänkt jobbajobbajobba ikväll, meeen det lutar mot pyjamas och fredagsmys istället hah! Har redan gjort en del faktiskt men jag måste ju ha något att panika över på söndag ;)
Imorgon blir det tygjakt!

torsdag

Planen var att komma hem från skolan och sätta igång att jobba med mitt nya projekt med en gång, innan jag liksom hinner komma ur skoltänket. Meeeen, av någon anledning var jag helt slut när jag kom hem och 1 minut på facebook råkade bli 45 minuter bloggar. Åhja så det kan gå. Annars har jag blivit introducerad till Lectra idag, var väldigt skeptisk till det innan då allt med datorer gör mig helt handikappad, men det verkar faktiskt vara riktigt intressant!
Nu ska jag dra mig upp ur min lite för sköna säng, röja upp lite i mitt rum och sen faktiskt ta tag i min sketchbook på riktigt. It needs to be done!

måndag

Hade en himla trevlig helg i Faversham.
Nu är det ny vecka, nya tag. Var i skolan på eftermiddagen och fick veta att vi har tusen saker att göra. Har ägnat mig åt research hela kvällen. Men jag klagar inte, jag gillar't!
Nu tänker jag hoppa i min nya varma pyjamas, se på lite DH och ligga på spikmattan (som jag äntligen fick med mig hemifrån!) en stund innan läggdags.
Väldigt kort update, härligt att vara tillbaka i Bournemouth!

sista dagen

Idag ska jag pcka, svära, packa lite till och antagligen gråta en skvätt. Och boka tågbiljett, inte glömma! Och skriva ut viktiga papper. Och en massa annat som jag antagligen kommer att skita i att göra.
Kan inte riktigt få in i hjärnan att jag åker tillbaka imorgon. Saknade B'mouth som en tok första dagarna, det är först nu som jag börjar komma in i Ålands-lunken och skulle gärna stanna en vecka till. Nåja tillbaks ska jag ju i vilket fall, kommer att bli en grym termin tror jag! Så imorgon drar jag och familjen till storstaden Stockholm och umgås och sånt innan jag drar vidare till kärakära Englandet. Väl i England ska jag på något sätt lyckas ta mig till Faversham och Fran, vi får se lite hur jag lyckas :)

2012

Tänkte välsigna det nya året med ett blogginlägg.
Nyåret spenderades på bästa sätt med sällskap som gjorde kvällen. Hann med både matfrossa tills kjolen satt tight (mamma och jag hade slavat i köket heeeela dagen, men lätt värt, rackarns gott om jag får säga så), fyrverkerier, Arken-kön, Indigo-häng, uppraggad i Kino-kön samt ett tappert dansförsök. Blev till och med partypixad. Avslutade natten under duntäcket med ett avsnitt av Friends.
Vaknade upp med ett leende den 1 januari och har fortsatt i den vändan so far. Nyårslöfte för 2012 är att vara snäll, mot mig själv och mot andra, men mest mot mig själv. Känns som ett löfte som täcker det mesta som behövs för ett lyckat år.

RSS 2.0