lucky luke

Just idag av alla dagar när det regnar slutade min dator fungera. Jag är överlycklig, typ. Kan varken se på film eller lyssna på musik och jag är helt jävla handikappad. Men jag rotade lite i garderoben och hittade Lucky Luke, Kalle Anka och Tintin. Inte helt fel må jag säga, har alltid älskat serier :)
Ikväll blir det Brolle med mamma. Nej, jag har inte fått fel i huvudet och plötsligt blivit Brolle-fan men mamma ville inte gå ensam så då följer lilla jag med :)

torsdag

Gick upp halv 8 för att hinna med 4h innan jobb i kiosken. Men tydligen ska jag inte jobba i kiosken idag eftersom det ska regna så jag gick upp tidigt helt i onödan. Känns lite taskit, har sovit alldeles för lite den senaste tiden och skulle verkligen behöva lite sovmorgon känns det som. Nåja, spelar inte så stor roll nu iaf.. Är iaf ledig och det är dåligt väder så jag ska passa på att bara vara inne och lata mig. :)

lars <3

Lars var helt awsome ikväll! Hade med andra ord en riktigt lyckad kväll med awsome musik och awsome sällskap :)
Nu blir det sängen, är helt slut. Upp kl 7 imorgon....

minor change

Insåg för ett tag sedan att min blogg är astråkig. Hade även tröttnat på designen så jag slängde ihop en ny, vet inte vad jag tycker än. Kan hända att jag ändrar snart igen, var bara så sjukt trött på den förra så nu blev det såhär. Lite som en fresh start. Vet inte riktigt hur jag ska göra bloggen intressant så kom med förslag? Ska försöka börja uppdatera iaf också hehe... :P

tisdag

Åååh vad trött och seg jag är....! Borde städa rummet idag, imorgon kommer pappa hem från Sverige och förhoppningsvis har han en klädställning med sig till mig :) Men som sagt mste jag städa först, det ser för jävligt ut occh en klädställning får knappast plats här som det ser ut nu...
Ikväll lbir det Winnerbäck iaf, ska bli riktigt kul! :) Men först ska jag nog ta en power nap så att jag iaf orkar ta mig ur sängen...

måndag

Har jobbat ikväll. Det var slött. Annars har jag köpt Winnerbäck-biljetten idag. Mindre slött förhoppningsvis :) Och så har jag varit på 4h som vanligt. Nog är det ju ett spännande liv jag lever må jag säga.
Fick just precis nu jättelust att se på film halva natten. Ska upp tiiidigt imorgon men jag tror jag kör på det ändå.

söndag

Fredagen var riktigt awsome. Hörde typ ingenting av Krunegård men äh, var riktigt kul att äntligen ha alla mina tre tjejer på ett och samma ställe :) Hade tänkt ta det lugnt i fredags, men plötsligt var jag full. Inte alls meningen. Inte väldigt full dock, bara tillräckligt för att vara bakis på jobbet igår :)
I morse for för övrigt mannen. Jag har stått i kiosken hela dagen. Man hör Kent spela i stan om man står ute på vår veranda (fast det är typ en mil till stan...). Jag har nyss övat bilteoriprov på internet, det gick på skit.
Nu är jag trött så jag ska gå och lägga mig.

fredag, jag är en vampyr

Okej, så jag suger på att uppdatera, get over it.
Har varit fullt hela veckan, har jobbat och varit med mannen som kom i tisdags. Idag var vi ute och rodde (haha) och hade pick nick :) Jag rodde hem, gick liiiite långsammare... :P I morse var jag på 4h, har jobbat där nu hela veckan. När jag städade till kaninerna gick jag och tänkte på att det nog faktiskt är att ganska bra jobb jag har. Det är ganska kul att fixa och dona hos djuren. Men vet ni vad som hände då? En jävla kanin pissade på mig! Det var tacken det.
Ikväll blir det staden, Markus Krunegård spelar. Dock kommer  jag att hålla mig på utsidan. Men det blir nog kul iaf. Blir nog ganska lugnt ändå, jobbar imorgon i kiosken såatt...
Kan någon förresten förklara för mig hur Spotify fungerar?? Fattar ingenting... :S
Hoho, det här blev långt och osammanhängande. Lite som vanligt då. Jag är nog ganska osammanhängande.

?


måndag

Vaknade halv 9 av att 4h ringde och frågade om jag kunde mata djuren innan jobbet. Så det var bara att slänga i sig lite frukost och stressa till gården. Annars har jag bara stått och glott i kiosken hela dagen..
Har sovit riktigt crap senaste nätterna och jag måste upp tidigt imorgon så jag bestämde mig för att bara ta det lugnt hela kvällen, så att jag kanske somnar lättare. Bara ligga inne och lata mig, inte jogga, inte ens långpromenad. Men fy helvete vad jag har svårt att sitta still! Tänk att det kan vara så jäkla svårt att slappna av..! Men jag antar att jag är lite konstig, blir alltid helt galet rastlös på kvällen...

.

usch vet ingenting idag. måste välja. är vid samma jävla vägskäl igen. och igen. höger eller vänster? när det ändå inte finns något, någon, skulle det då vara så dåligt att välja fel?

lördag

Sitter hemma och glor, ska nog snart gå och lägga mig tror jag. Har varit trött hela dagen såatt.. Ska jobba på 4h imorgon också. Skulle egentligen jobba i kiosken också men tydligen ska det regna så det bidde inget.
För övrigt är min moster, hennes man och mitt kusinbarn på besök. Söt är han men jobbigare unge får man leta efter. Don't get me wrong, jag älskar min släkt. Men ska jag vara helt ärlig tycker jag ganska bra om att älska dem på avstånd! ;P
Såg förresten en huggorm när jag var ut meed vovven idag. Fan vad rädd jag blev! Kan inte förstå hur jag kunde älska ormar när jag var yngre. Min högsta önskan i lågstadiet var att få antingen en orm, en fågelspindel eller en leguan som husdjur. True story.
Mysig?

fortfarande torsdag

Sitter och svär över alla bloggar som inte har uppdaterat under den senaste timmen. Vad ska jag göra nu då? Jag vet att jag nyss konstaterade att jag själv är typ sämst på att uppdatera, men det betyder väl inte att alla andra ska sluta uppdatera heeela tiden när jag har tråkigt. För jag har sanslöst tråkigt och jag är galet rastlös. Men jag känner mig helt slut i kroppen och orkar inte göra något vettigt.
Så det här var en liten update för alla som undrar hur min kväll ser ut. Jag har tråkigt. punkt.

torsdag

Uuh vad jag är sämst på uppdatering men äjä.. Veckan har gått i raketfart iaf, var tvungen att fråga bossen på jobbet vilken dag det är idag, han kollade konstigt på mig.. hmm.. Nå, imorgon är jag ledig på dagen iaf, sen jobb på kvällen igen. Och ja, det är väl så mina dagar är just nu, antingen är jag ledig och då gör jag ingenting, eller så jobbar jag och då jobbar jag. Intressant.
Nåja, väntar på middag nu iaf. Pappa är på någon jobbgrej så mamma är grillmaster så vi får väl se om det blir till någonting ;)

men jag klagar inte

30 grader ute. Missförstå mig inte, jag dyrkar värme och sol men nu... nästan lite väl... Börjar iaf svettas av minsta rörelse så nu har jag parkerat mig inne i sängen bredvid fläkten tillsammans med tjejerna från SATC ;) Lame, jag vet, när solen skiner och det är varmt ute men jag är alldeles för trött för annat.
För övrigt vill jag åka och shoppa kom jag på idag, min garderob är tom. Eller nej nu ljög jag, den är överfull, men har inget kul i garderoben ju... ;/

måndag

Sitter hemma hos Wille och gör ingenting :) Helt kul på Föglö iaf, lite strul men för en gångs skull var det inte jag som strulade till det hehe... ;P Nåja, kom hit igårkväll iaf med benen fulla av myggbett. Åker hem imorgonbitti tror jag, så blir det jobb på onsdag.

lördag, mot föglö och vidareeeee!

Och solen hade ju inte kunnat välja ett mer passande tillfälle att gå i moln?
Är iaf påväg till Lillängö på Föglö på lite äventyr! Dock sitter jag just nu i sängen och försöker komma på vad jag ska ha på mig... Bara ben eller långbyxor? Enligt mamma är det tydligen 93 % risk för regn på Föglö ikväll, men det är ju varmt... Å andra sidan slår jag vad om att stället kommer att vara tjockt av mygg... Nåja, ska packa först tror jag. Drar vidare till Korpo imorgon och kommer hem någon gång på tisdag.
Nu börjar jag bli sen...

midsommar -10

Okej så ni har väntat. Och antagligen redan glömt midsommar vid det här laget. Men nu har jag iaf äntligen fått tillbaka min kamera så jag tänkte ladda upp några bilder från midsommar :)
Fredag på Nagu
midsommar-outfit ;)

random och Emil

random gangsta ;P

Arthur

Anton och ?

på Najaden och är stolt haha ;P

jag och Osku

brasa :)

Lördag på Korpo
mest randombilder, bjuder på den sista som bevis att jag faktiskt var med den kvällen också :P

tisdag

Ledig idag men faktiskt ändå känt mig ganska vettig :P
Kom iaf nyss hem från stan efter att ha träffat underbara Jenny och Malin :) Evigheter sedan så det var riktigt najs bajs må jag säga :D
Nu ska jag just iväg och svettas på cirkelträning.
Ciao bellas!

söndag- vilodagen?

Är heeelt slut i hela kroppen. Hade tänkt gå ut och g en sväng nu på kvällen men var för trött för att få upp arslet ur sängen. Dock alldeles för rastlös för att kunna slappna av men det är ju en annan sak...
Försov mig en halvtimme i morse och fick stressa som fan på 4h. Sen tog jag cykeln in till stan och jobbade i kiosken 11-18. Gissa om jag var slut när jag hade cyklat hem igen... Att jag somnade typ halv 3 gjorde inte saken jätte mycket bättre heller, höll på att somna ett tag när jag stod i kiosken....
Nåja, nu blir det te och kvällsmacka tror jag sen måste jag försöka somna i tid. Dock får jag ju sova ända till 9 imorgon ;)
God natt.

00:40

skitskitskitskit
pisspisspisspiss
kukkukkukkuk
helvetehelvetehelvetehelvete
fittafittafittafitta
fanfanfanfan
enligt vissa har jag antagligen dåligt ordförråd. men försök bättre själv då isf för i ehlvete.
blä nu måste jag verkligen sova.

natthumor4life

ngn mer än jag som kollar existenz när jag inte kan sova? nej nu riktigt på riktigt ska jag sova.

vädergudarna strejkar.

På min lediga dag. Molnigt och usch som gör mig slö vilket får mig att må dålig vilket får mig ännu slöare...
Men men jobbade iaf nu på kvällen så någonting har jag fått gjort iaf. Bästaste Malin kom dessutom förbi med sitt knä. Trevligt indeed, det gjorde min kväll :)
Nu ska jag iaf se på Skins (mitt nya beroende...) och försöka sova.

RSS 2.0