den sista maj

Har tänkt hur länge som helst att jag ska välsigna er med ett inlägg, men det har liksom inte blivit av. Pysslar med en massa annat. Imorgon var planen att ligga på sofflocket och fisa hela dagen för att sedan ha styrka nog att servera burgare till fulla och glada examenstagare och studenter i helgen. Men, efter idag har jag 6 klänningar liggandes i studion som väntar på att få bli sydda, och det kliar lite för mycket i fingrarna för att låta tygbitarna ligga och vänta hela helgen. Så vila och fisa i soffan får jag göra någon annan gång, har så mycket annat jag vill pyssla med. Tänk ändå hur fint det skulle vara med 48-timmars dygn emellanåt.

lördag

Har spenderat onsdag, torsdag och fredag med att göra bort mig och springa runt förvirrad på nya jobbet. Igår gick det dock lite bättre, kanske för att det knappt kom kunder, men ändå. Brukar smita in i studion några timmar så att jag får pilla med något jag faktiskt kan innan jobbet, så att jag kan somna på kvällarna utan att känna mig helt värdelös ha! Vilket är ungefär vad jag gjort idag, 7 timmar i studion och jag känner mig nästan redo för natten. Kanske folk är för fulla för att inse att jag gör fel hela tiden, hoppashoppas.
Nu ska jag svida om till flottiga kläder och brumma mot stan.

måndag

Sista dagen på praktiken i lördags, tusans bananer vad tiden har gått för snabbt! Har trivts så himla fint i studion, men förhoppningsvis kommer jag att fortsätta hänga där på mina lediga dagar i sommar :) Avslutade iaf praktiken med ett par glas vin och några öl på Dinos. Tror dessutom jag kom över min 20-års ångest en aning, kände mig sjukt töntig som bara var 19..
Annars gör jag inte jättemycket för tillfället. Börjar äntligen komma igång med löpningen igen. Nu gäller det bara att komma igång med styrkan så kanske jag till och med får ordning på kroppen och knoppen. Och på onsdag börjar jag jobba.

update

Får slängar av Ålands-ångest med jämna mellanrum, men hittills har jag klarat mig utan att hoppa ut genom fönstret. Spenderar mest av dagarna i studion så det funkar.

andra maj

Hade en superfin helg i Uppsala med finaste Frida. Klantade mig dock och trodde jag skulle börja min praktik på måndagen så for hem på söndagen istället för att stanna över valborg. Dock visade det sig att praktiken började först idag så jag kunde ha stannat... Nåja, fick grilla marshmallows hemma istället.
Idag började som sagt praktiken. Superskoj och grymt skönt att äntigen ha något att göra om dagarna.

RSS 2.0