lördag, hälsningar från korpo

Har nyss varit på vernissage på hotel Nestor (Willes föräldrars hotel) och "minglat", som Wille säger, och drack vin som gick rakt upp i huvudet på mig. Men det är en hemlis ;)
Har iaf nyss fixat mig och sånt, ikväll blir det att träffa gamla vänner som jag inte sett på evigheter. Längtar!
Bilder från helgen kommer att komma men sladden är hemma så det får bli senare :P
Det var helt underbart väder igårkväll btw, antar att du missade det Anna. Jag skrattar ;)
bild på förfrågan av Wille ;)
puss

countdown

2 och en halv timme down. 2 och en halv timme to go.
Till och med O.C. är tråkigt på den här båten. Men jag klagar inte, nej nej.

ca plane pour moi

Sitter på båten mot Korpo, har suttit här typ en timme nu. Och innan dess en timme på bussen. Having a blast. Nåja, bara 4 timmar kvar ;)
Är på sjukt bra humör idag, in case you were wondering! Engelskan gick lite sådär comme si comme ca men äjä. Inget har lyckats förstöra mitt humör än iaf. Var länge sen jag var såhär glad tror jag. Utan allt som gnager i bakgrunden, bara glad :)
Nåja, nu ska jag se på O.C., sen blir det fancy dinner med kycklingsallad och jogurth (haha tvivlar på att det stavas så... ) :)
kyssar

torsdag

Min dator är så seg och cp att jag snart kastar ut den!
Imorgon bär det av till Korpo! Längtar längtar längtar!!! :) Var typ tusen år sen sist så det ska bli riktigt kul :)
Imorgon är det även engelskaprov. Har läst igenom det en gång typ, men känner mig en aning likgiltig just nu. Det får gå som det går helt enkelt. Är happy ändå, för imorgon ska jag träffa älskling!
Har dock en tanke i huvudet som gnager och gnager... Men ska försöka att inte låta det dra ner mig, ska istället försöka bättra mig!
Nu blir det O.C., kan verkligen inte sluta titta när jag väl har börjat...!

varför kämpa när jag redan har förlorat?

01:20
Älskar dessa nätter.
Börjar dock vänja mig.

onsdag

Ledig idag, riktigt skönt faktiskt (för en gångs skull hehe...). Har egentligen inte gjort något vettigt, varit på långpromenader med vovvsen, städat (!!) och nästan kommit igång lite med engelskapluggandet.
Ikväll ska jag fixa midsommarkrona med Frida, a.k.a. skvallra och snacka skit om folk vi känner och inte känner så mycket vi bara orkar :) (Y)
Nu ska jag se på O.C.
kyssar :)

easier said than done

Lately I've been hard to reach I've been too long on my own
Everybody has a private world
Where they can be alone... 
Are you calling me, are you trying to get through 
Are you reaching out for me, I'm reaching out for you
And to the rest of the world, God gave you the shoes
That fit you, so put em on and wear em
And be yourself man, be proud of who you are
Even if it sounds corny,
Don't ever let no one tell you, you ain't beautiful

even if you are a million miles away, i could still feel you in my bed, near me, touch me, feel me

Matteprov idag, biologi igår. Jah, det gick väl sådär, men who cares? Bara engelskan kvar nu sen väntar freedom. Det vill säga en hel sommar instängd i en glasskiosk ;P
Någon mer än jag som fasar sommarlov btw? Jag vet, jag är wierd....
Ikväll blir det en kvällsprommis skulle jag tro, har blivit alldeles för lat för att jogga hehe ;) Skönare att gå :P
Imorgon är jag ledig, nice bajs :)
Saknar min älsklingspöjk något otroligt just nu. Men snart :) <3

söndag

Detta var mina planer för idag:
-plugga
-gymma
-städa rummet
Inga svåra uppgifter. Men självklart har jag failat. Gymmat: nej. Städat: nej. Pluggat: långt ifrån så mycket som jag borde. Om 10 år hittar ni mig här, fortfarande hemma hos mina föräldrar, fet och arbetslös.
Börjar få lite lätt panik inför biologiprovet imorgon. Karaktär och självdisciplin, var är ni?
Hoppas ni gillar min positiva blogg förresten.

i'm alive. barely.

jo jag lever. har tänkt blogga flera gånger under veckan men varje gång jag tänker igenom vad jag har gjort under dagen tar det stopp. blir illamående. vill försvinna. men nu vet ni iaf att jag lever fortfarande. får se hur det blir med uppdateringen sen, orkar helt ärligt inte bry mig. sparar mina krafter så jag kan le. trevligare så.

.

Meet me halfway, right at the boarderline
That's where I'm gonna wait, for you
I'll be lookin out, night n'day
Took my heart to the limit, and this is where I'll stay
I can't go any further then this
I want you so bad it's my only wish

torsdag

Är vaken av någon konstig anledning. Kunde inte sova igårkväll heller så har sovit typ 4 h... Ändå känner jag mig pigg nu, är antagligen övertrött och går på högvarv. Ska iaf snart gå upp och börja fixa lite innan vi börjar dra oss mot båten.
Hasta la vista baby.

just want to be like everybody else.

Insåg att jag har blivit superlat med bilder här på bloggen så här kommer ett litet random bildregn.
lefashion, lookbook, studded hearts



120510

Gissa vem som har joggat idag!?!? Fick varken ont i benet eller halsen så det kändes bra. Joggade typ 7 km men tryckte i mig en stor glass efteråt så det gjorde väl inte så mycket nytta iaf men jaja. Var iaf galet skönt att springa av sig lite! Känner mig dock nästan mer rastlös nu än innan menmen, får väl springa runt lite här hemma och hitta på något innan jag får fel i hjärnan.
Ska bli skönt med lite ledighet nu iaf, efterlängtat kan jag ju säga! Fasar dock lite för att bara vanka omkring här hemma och inte göra något, som sagt; fel i hjärnan. Men imorgon blir det iaf Stockholm med mamsen, ska bli riktigt trevligt tror jag :) Sen på fredag blir det jobb (???) och tävling, och förhoppningsvis kommer älskling någon gång i helgen också :)
Usch vilket råddigt inlägg. Nåja.

kill me!

Åååh vad jag hatar att vara förkyld! Känner mig helt knockad just nu, orkar knappt ur sängen, än mindre göra något vettigt. Men jag kan slå vad om att jag är tillräckligt frisk att gå till skolan imorgon, men tillräckligt sjuk för att må piss. Nåja, sovmorgon imorgon så det ska väl gå det med..
Nu ska jag dra täcket upp till hakan och se på film.

söndag

Vaknade med halsont och dunkande huvud. Helvete! Fan vad allt ska fittas, är dt inte det ena så är det det andra. Ja, jag är på dåligt humör.

panik.

.

070510

Har varit arg hela dagen. Inte jagsitterochsurar-arg, men arg. Lyckades glömma allt ett tag under ridningen (som för övrig slutade bra iaf, hehe) och nu är jag sådär "jag vet inte om jag ska vara arg eller ens orka bry mig längre"... Inte för att jag faktiskt tror att någon bryr sig om jag är arg eller inte, men jaja.
Nu ska jag ha Entourage-maraton tills jag somnar.

idag

Idag har jag kunnat skratta. Idag har jag kunnat prata. Idag har jag kunnat glömma. Nästan.

lyckas som vanligt...

Fan, är på dåligt humör iaf! Var ute och joggade, efter typ 2 km får jag så jävla ont i baksidan av låret att jag var tvungen att gå hem igen. Provade stretcha men nej. Har haft lite ont några dagar nu så har inte jogga på några dagar i hopp om det skulle bli bättre men nej. Så tänkte att det skulle försvinna när muskeln blev varm. Men nej.
Kommer väl inte kunna jogga nu på några dagar igen då. Jävligt lyckat Johanna. Grattis.

onsdag

Sitter i skolan och har håltimme. Körde "föredrag" på engelskan om Alexander McQueen, fan vad jag alltid blir nervös och sluddrar när jag pratar inför andra! Hjälpte kanske inte så mycket att jag hade slängt ihop power pointen och bestämt vad jag skulle säga på lunchen precis före... Men aja, gick ganska bra iaf :)
Nu väntar så småningom dubbeltimme biologi... Men sen slutar jag iaf, och innan dess blir det nog lite kaffe skulle jag tro :)

when love takes over

Mannen åkte i eftermiddags, så nu blir jag all alone här i några dagar. Men jaja, lika bra att vänja sig antar jag ;P
Konstig dag annars, men det går nog ganska bra. Det känns ganska bra än så länge iaf.
Nu ska jag se på tv, någon dokumentär om Chanel om jag inte minns fel :)
puss

valborg in the gazebo

Fredagen med några bilder :) Grillade, umgicks, gjorde ett tappert försök att dansa i det lilla lusthuset och av någon anledning åker Andreis tröja alltid av ;P
Hade iaf en jättetrevlig kväll med fina vänner :)

måndag

Wow vad dålig jag har blivit på att uppdatera. Anar vi en bloggdöd inom snar framtid kanske? Nåja, ska göra ännu ett försök att skärpa mig.
Sitter just nu i skolan iaf, har slutat för dagen och väntar på bussen. Sitter och hoppas på att det ska vara varmt när jag kommer ut :) Fan alltså vad jag inte orkar med skola! Å andra sidan pallar jag inte sitta hemma och göra ingenting heller så det är ju lika bra att pallra sig hit. Ett tappert försök att slippa tänka.
Ska försöka uppdatera senare idag med lite bilder från valborg också :)
puss

RSS 2.0