onsdag

Jag är mycket väl medveten om hur oaktiv jag är här på bloggen. Eller kanske det heter inaktiv förresten? Nåja, not the poäng. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det. Kanske får lust att blogga sen? För just nu orkar jag inte. För allt känns lite bajs. Kanske ni som fortfarande orkar umgås med mig också har märkt, har fått någon konstig negativ grej i hjärnan. Men det lär väl försvinna i sinom tid :)
Ska snart gå och hälsa på Wille, som för övrigt har flyttat in på internatet igen. Just like old times... Ska låta honom hinna duscha klart först bara, han luktade svett så jag skickade dit honom.

lördag

Ååh, har haft helt fullt upp de senaste dagarna känns det som.
Igår fyllde Malin 18! Grattis ännu en gång! Det firades igår med middag, bastu och tårta ute på Rödhamn. Himla trevligt :) Sen drog vi in till stan och tilll Indigo där jag och Anna dansade loss =P
Idag har jag hunnit köra ut till Långnäs och tillbaks, jobbat och gått på långpromenix med vovven. Hade tänkt fara en sväng till tjockisponnyn nu också men känner mig helt slut så det får bli senare i eftermiddag. Nu ska jag nämligen försöka göra ingenting.

körkort

Sitter och argumenterar i telefon med älskling om vem som är bäst bilförare. Jag är helt övertygad om att jag är bäst och han suger. Dock tycker han tvärtom...
Nu ska jag snart se på Miss Marple.

tisdag

Nåja, nog ska man väl klara ett år till i skolan.
Var ut till betet efter skolan och skrittade tjockisen i typ en timme, mys! :) Tänkte dock typ hela tiden på allt jag hade att göra när jag kom hem, typ tusen saker. Nu är jag hemma. Jag kommer inte ihåg en enda sak jag skulle göra. Hmm...

we're gonna rule da skool ;)

Uuuh, är redan less på skolan. Meeen, vi är ju äldst nu iaf, ballt ;)
Nu ska jag snart ha bild, får hoppas att et blir lite roligare!

alarmet är ställt 06.20...

...inte så jävla glassigt längre.
Nu ska jag se på One tree hill tills jag somnar.

när du har sommarlov och du håller hov ere...

...GLASSIIIIGT!
Eller nääh, skola imorgon. Och jag spenderar min sista lovkväll i kiosken. Naaajs...
Väntar förresten iPhone. Naaaajsbajs på riktigt ju :) Blev en 3gs, 4an är så ful och dyr heeh ;)

söndag

Tillbaka i kiosken igen.
Sprang runt i Stockholm hela dagen igår, ivrig som en unge på julafton. Är många pengar fattigare, men pengar är inte allt ska ni veta! Fina kläder däremot... ;)
Var iaf heeelt slut när vi kom hem igår, somnade nästan i bilen hahah :P
Idag har jag haft sällskap av älskling i kiosken fram tills nu, men han blev kissnödig och körde hem för en stund sen. Kul att inte vara ensam hela dagen iaf. Att sluta äta glass på jobbet var förresten en korkad idé. Jag menar, någon fördel måste jag väl få ha med tanke på min kassa lön? :)

fredag

Sitter i kiosken, har äcklig huvudvärk och svettas som en gris. Blänger argt på alla som går förbi och ser ut att fundera på att köpa glass. Har bestämt mig för att sluta äta så jävla mycket glass på jobbet dessutom, så nu har det här jobbet inte en enda fördel längre.
Ikväll ska jag väl hitta på något mysigt med pöjken som kom tidigare idag. Och imorgon blir det Stockholm :)

goooodkääääänd!

Klarade teoriprovet, bit av en kaka :) Hade jag vetat att det skulle vara så lätt som det var hade jag ju knappast pluggat så mycket och varit så nervös iaf...! :P Nå, nu är det iaf inte länge kvar tills jag har körkort :)
Nu ska jag bara göra ingenting vettigt ett tag, sen på eftermiddagen blir det stallet. Sen blir det jobb, för nejnej, jag är minsann inte ledig idag iallafall som jag trodde...

onsdag

Sitter i kiosken efter en dags semester. Har fruktansvärt, sanslöst, spektakulärt tråkigt. Har säkert varit in på facebook 10 ggr den senaste timmen. Läser samma bloggar om och om igen.
Nåja, en och en halv timme kvar, sen är jag ledig imorgon. Börjar bli lite nervös för imorgon, men det ska nog gå bra! :)
På lördag blir det Sthlm med Wille, aaah, äntligen lite shopping! :D
Nu ska jag fortsätta sitta och glo.
pussar!

ingenting

När man behöver någon som mest är ingen här. Det är bajs.
För övrigt borde jag plugga bilteori nu. Men jag är för lat.
Allt är bajs. (den nu mycket mogna 18-åringen har talat.)

tisdag, och jag är.... vänta.... snart.... leeeeeedig!

Är ledig idag :) Faaan vad skönt!! Var riktigt stolt när jag kom ner vid 9tiden och sa till mamma att jag hade sovit ända tills då (har typ fel i huvet och kan knappt sova längre än till 8...), men då påpeka hon att det antagligen berodde på allergimedecinen jag tog igår...
Idag ska jag iaf in till stan, ska köra lite bil och göra ett test-teoriprov. Får se hur det går, har knappt övat... :S
Sen blir det lunch på stan med pöjken och sen blir det telefonjakt :)
Förresten är jag ledig på lördag också, det börjar ju kännas som värsta semestern dethär ;)
Nu dusch!

måndag, ännu en dag på jobbet

Sitter i kiosken igen. Kollar runt lite på kläder och drömmer om en ledig dag med en jävla massa shopping i Stockholm. Skulle vara najsbajs :)
Ska börja plugga bilteori snart också, men ska nog äta lunch först. Har varit här typ en timme nu och är redan så kissnödig att jag vet inte vad...! Nåja, min dag iaf, mycket roligare kommer det nog inte att bli här. Pöjken min kom igår iaf och stannar någon dag, så det är ju något att se fram emot när man kommer hem iaf :) Tror jag ska försöka tjata lite på bossen om lediga dagar sen idag, skulle som sagt vara najs! Nu ska jag fortsätta sitta och inte sälja glass :)
Puss

söndag

Började med att försova mig, fick stressa hela morgonen.. Nu sitter jag iaf i kiosken och har the time of my life. Har iaf fått internet att funka, tror jag ska öva lite bilteori, skulle behövas...

!

Är på sjukt dåligt humör, nästan arg! Är så in i helvete trött på mitt jävla jobb, jag var tvungen att köra moppe hem i ösregn och inget går som jag vill. Saknar min älskling så sjukt mycket också, men nej, jag ska jobba. Han kommer imorgon iaf, men stannar inte alls tillräckligt länge... Åhhh vad jag bhatar det här!!
Usch vad trött jag och grinig jag är.

lördag

Har ömma fötter och har fått alldeles för lite sömn.
Flickorna kom iaf hem till mig på middag igår kväll, åh vad glad jag blir varje gång jag är med dem:) Hade iaf supertrevligt, hoppas ni också hade det hehe ;)
Sen drog jag och Anna vidare till stan och till Arken och Indigo. Tyckte nog nästan mer om Indigo, skönare stämning på något sätt, men hade galet kul på Arken också :) Kvällen avslutades vid Lilla holmen där galningarna (inte jag dvs) tog ett dopp. Kom hem alldeles för sent, har varit till 4h nu och är helt slut. Så nu ska jag sova tills jag ska iväg p jobb igen kl 3..
Usch vad råddigt inlägg, men jag är trött ifall ni missade det... ;P

but that's alright

Tror att jag är på riktigt bra humör faktiskt. Det mesta känns riktigt jävla bra på något sätt. Som om saker kommer att ordna sig p ett eller annat sätt.
Kan iaf förvarna att jag kommer att jag antagligen kommer att börja hästnörda mig här i bloggen ganska mycket i höst :) Nu ska jag googla lite på gaffelband och halta hästar lite och sen sova, typ tusen saker som borde fixas imorgon.

men jag har samma trasor på och röker samma marlboro

Näe, två dagar som 18 har snart gått och jag känner ingen skillnad, är inte imponerad måste jag säga.
Nåja, hade iaf en helt bra dag (fast jag jobbade typ hela dagen..) igår. Lite snopet att de inte leggade på Sparballen när jag köpte cider, jag hade ju förberett mig för en hel in-your-face-scen med passet i högsta hugg, haha ;P Men nej, tydligen ser jag gammal ut eller något.
Idag har jag stått hela dagen i kiosken igen. Typ ingen har köpt glass (förståeligt med tanke på vädret...). Sen åkte Wille hem igen i eftermiddags.
Är förresten mycket väl medveten om att uppdateringen har varit helt sugig men aja. Allt men ingenting har hänt, har iaf inte haft lust att blogga helt enkelt.
Nu blir det mat och sen drar jag iväg en sväng till stallet i Gottby :)

imorgon


RSS 2.0