måndag

Pluggat, skolan, stallet. Sökt jobb. Pluggat. Ännu en händelserik dag.
Nu ska jag plugga lite till, sen blir det kvällspromenad tror jag. Har några tankar att få ordning på. Vila från gymmet antagligen imorgon också, annars blir det väl ett likadant bakslag och jag lär aldrig bli frisk.

söndag

Efter att inte ha fått så mycket gjort men iaf varit uppe ur sängen en stund återgår jag till att sura. Satsar på att få ut allt surt nu och vakna pigg och glag imorgon istället. Alltid värt ett försök.
Hade tänkt gå ut på en kvällspromenad för att iaf röra lite på mig. Men hostar värre än en 90-årig rökare och mitt huvud är tungt som sten. Halsen känns som taggtåd. Och jag skulle kunna starta en ny blogg som endast handlaar om mina krämpor. I vilket fall stannar jag i sängen med GG och te (eller varm choklad, är egentligen inget stort fan av te...). Jag saknar att lyfta vikter tills musklerna bränner, springa tills det gör ont i lungorna. Hela världen har hånat mig idag. Joggare överallt, folk som släpar på sina jävla träningsbagar vart jag än kollar. Jajaja. Nu ska jag sluta, det är inte så synd om mig. Faktiskt. Jag har bara fel i huvudet som vanligt.
XOXO, typ.

stupid is as stupid does

Måste bli mer positiv. Måste rycka upp mig. Annars blir det ingenting av någonting.
Har dragit mig upp ur sängen och ur mitt surande och ska försöka få lite saker gjorda. Har städat rummet, alltid en början.

sjukstuga

Humöret sjunker i samma takt som halsen blir värre. Fick iaf med mig lite godis från butiken påväg hem fån stallet, så jag har nåt kul iaf. Mammas fastlagsbullar + choklad = bra skit om man är förkyld har jag hört. Nu ska jag se på Gossip Girl.

fredag

Har ont i halsen igen, och som om det inte var nog med det så hostar jag som en idiot. FML. Idag blir det med andra ord kurering och vila från allt som kan kallas träning. Jag vägrar vara sjuk imorgon, vill inte, tänker inte. Tyvärr innebär inte detta vila fån plugg, neej, det innebär snarare mer tid över för plugg. Jag saknar mitt gym och jag håller på att få fel i huvudet snart.
Nu ska jag läsa lite psykologi, med lite tur kanske jag kommer underfund med vad det ä för fel på mig.

torsdag

Vaknade med ont i halsen i dag igen. Bajs. Men det har försvunnit nu iaf, hostar däremot som ett mähä :) Förkylningen gjorde sig påmind i gymmet igår också, fick hög puls och svettades som en gris av uppvärmningsvikterna. Skulle inte Malin varit där och pressat mig med sin närvaro hade jag antagligen gått hem, men stannade kvar iaf och det blev riktigt okej. Idag blir det vila från gymmet iaf, hopplektion istället. Skojsigt bara värre. Nu ska jag återgå till mina böcker. Tror seriöst inte att jag har pluggat så här mycket sedan ettan...

16:56

Ja, ni vet ju redan i stora drag vad jag har gjort idag. Inget spännande här inte. Ikväll kommer Malin, vi ska gå till gymmet. Jag är jättenervös. Jag gymmar själv. Punkt. Mest för att jag ser ut som en tönt och är typ den mest ostrukturerade gymmaren i världen. Nå, ska bli skoj att träffa Malin iaf! :)
Nu ska jag käka en halstablett, har haft ett jobbigt typ kli i halsen hela dagen, and it has to go! Sen ska jag se på film, för jag är trött.

onsdag

Usch vad tåkiga dagar jag har. Pluggar, går ut med hunden, pluggar, äter, pluggar, stallet, pluggar. Så enomt frestande att sitta kvar här och göra ingenting. Men lunchrasten är över, psykologiboken kallar.

Slänger in lite glad musik. Försök vara på dåligt humör efter det här :)

biff.

Halsen gör inte alls ont längre, såååå självklat har jag nyss kommit från gymmet. :) Efter en veckas vila var jag taggad till tusen och helvete vad bra det gick! Körde armar, kände mig förvånansvät stark trots att jag nyss varit sjuk och som sagt vilat i tusen år känns det som. Satan i gatan vad jag fick pumpade biceps haha ;P
Nu blir det ett snabbt möte med duschen innan min dejt med kylskåpet och 2,5 men :) Har jag sagt att jag är på bra humör? :)

tisdag

Har som vanligt paus från pluggandet. Är grymmotrött. Gick iofs upp kvart över 5 så det kanske jag får vara då. Ligger dock lite efter i min pluggplan vilket stör mig, så lite till måste jag nog ändå läsa idag.
Har annars haft en helt trevlig helg fri från skolböcker. Älgfesten var riktigt skoj med god mat och dryck (av någon anledning var det mest ölburkar vid "barnbordet"...). En massa mys med film och bastubad. Osv osv.
Nu blir det lite plugg, sen drar jag ut i det fina vädret innan jag somnar!

goooood mooooorniiiing

Ah vilken härlig morgon. Båten var sen, jag har huvudvärk, kafeterian är stängd = inget kaffe för moi. Det ända jag har att sysselsätta mig med är psykologiplugg, vilket iofs skulle vara en helt bra idé, men jag är så trött att mina ögaon snart faller ihop. Tyvärr är det helt omöjligt att sova på de här bänkarna.
Nej, nu ska jag sluta klaga. Återkommer när jag är på bättre humör. Underbara morgon.

dålig flickvän?

Har just vaknat efter en eftermiddagsnap. Roligt sällskap jag måste vara, verkligen.. Har dessutom tappat bort min man nu också, men jag lär väl hitta honom. Dålig flickvän? Neeej, bara lite trött :)
Ikväll blir det älgfest haha :P Det ska bli trevligt hoppas jag, vet inte riktigt vad man ska ha på sig bara....

friday night

Sitter på båten mot Korpo. Den var typ en timme försenad i eftermiddags och den lär ju hinna bli ännu mer försenad innan vi kommer fram. Men det är inte så mycket att göra, kommer ju knappast härifrån ändå så att... Kul fredagskväll med andra ord!
Har inte pluggat heller, vilket var min tanke, men är alldeles för trött och seg i huvudet. Med all rätt tycker jag. :) Så det blir lite film istället.

kaaaaaaa

-RRONKA KARONKA KARONKA KARONKA
Helt galet hur vackra vänner jag har alltså! Som sagt är jag ju tyvärr inte den bästa fotografen, kommer aldrig ihåg att fota. Dessutom fick kameran  lite fnatt så helt bara mitt fel är det faktiskt inte. Men några bilder fick jag iaf :)

08:43

Gog morgon! :) Hade en helt grym kväll igår, mycket trevligt. Ska se om jag har lyckats ta några bilder, är verkligen sämst på att komma ihåg sånt... Nåja, lyckad kväll alltså. Sen kan man ju undra vad jag gör uppe nu. Men då ska jag bara påminna om mitt fel i huvudet som gör att jag inte kan sova efter 8, det är kul. Borde egentligen få lite saker gjorda nu på morgonen innan the hangover kicks in, men vi får se hur det blir med det... Med tanke på hur råddigt det här inlägget är så är jag kanske tröttare än jag tror.

karonka-torsdag

Vaknade med feber, men efter lite kaffe och treo funkar det ändå. Kroppen går på högvarv innan den så småningom kommer att däcka, men inte än iaf :)
Kladdkaronkan var riktigt lyckad! Nu siter jag och väntar på att mamma ska komma och hjälpa mig på med klännigen. Min bh utan band med klister ger mig hängpattar och håller redan på att lossna. Detta känns lite oroväckande. Men förövrigt är det riktigt prima :)

21:30

Har tagit en panadol och ska försöka sova nu. Hoppas på mirakel att jag vaknar frisk imorgon, för den här dagen har varit riktigt sugig. Är sjukt opepp på allt som har med karonka att göra just nu.

ännu mer underbart

Åh jag blir så trött på mig själv. Att jag aldrig kan ta tag i saker, att jag aldrig gör rätt. Har lust att gråta hysteriskt en stund, men vad fan skulle det hjälpa? Tror jag går ut med hunden istället.
Jag är så jävla klantig alltså.

underbara onsdag

Vaknade stört tidigt av att huvudet bultade och att det gjorde så ont i halsen att jag inte kunde svälja. Underbart! Nej, jag kunde inte somna om. Helt jävla perfekt timing, verkligen.
Sitter och svär över min kära telefon dessutom, mailen funkade inte och nu visade det sig att inkorgen var full av mail som jag borde svarat på typ igår. Underbart!
Det här är en helt underbar dag! Nu ska jag försöka sova en sväng innan jag måste ta itu med typ tusen saker.

17:13

Har nyss kommit hem. Var in till stan och träffade Malin en svängis, planerade lite karonka och så. Sen yrade jag runt på stan på jakt efter en väska, men nej. Vems jävla idé var det att bosätta sig i den här hålan!? Nåja, fick med mig både lösögonfransar och lösnaglar iaf, har aldrig testat något av dem förut så det blir ju intressant att se sen.... Sen blev det matteplugg i skolan och nu är jag hemma. Orkar inte riktigt plugga mer så jag tror det lutar åt Two and a half men istället, så mycket mer underhållande! :)

jag blir så trött.

Har fortfarande ingen väska till karonkan. Hittade en helt okej på Alice Vintage i helgen som jag tänkte springa och köpa idag i brist på bättre. Kollade dock öppettiderna nu och de har inte öppet förrens på torsdag tydligen!? ÅÅåååhh paniiik! Jag har iiiiingen väska!!!! FML. (jaja överdriver lite kanske men vad faaan ska jag göra!?!?)

tisdag

Har kafferast från pluggandet. Pauser är viktigt ska ni veta.
Igår pluggade jag typ ingenting överhuvudtaget. Var i skolan och stan och gjorde en massa onödigt. Detta ger mig lite panik. Saker som också ger mig panik är tex karonkan, sommarjobb, skolansökningarna, toefl. Allt på en gång. Därför är det viktigt med pauser. Kafferast är nog det jag är bäst på när det gäller plugg.

en liten fågel viskade i mitt öra...

...att jag har fått en ny bloggläsare! Välkommen älskling! Efter över två år är det kanske på tiden, eller?? :)
Bjuder på en gaaammal bild! :)

the power of...

...att svettas! Har äntligen fått tillbaka det magiska med gym. Gick dit på pisshumör och kom hem på strålande humör efter ett najs axel- och ryggpass. På senaste tiden har det bara gått på skit i gymmet, har funderat seriöst på att gå tillbaka till mitt naturliga soffpotatis-jag. Men nej! I'm back! :))) (dubbelhaka)
Tänkte först lägga upp en bild på ryggen, men det gick inge vidare med självutlösaren och resultatet på bilden var långt ifrån vad jag hade hoppats på hehe... ;) Nåja, no worries. Nu blir det dusch och kväll!

10:54

Idag har jag hoppat ur mjukisbyxorna och dragit till skolan. Har "räknat med Jhonny" och så har vi lite utgivelsetimmar senare. Ska försöka plugga lite där emellan också.
Förresten är det alla hjärtans dag idag (ifall någon har missat det). Själv tycker jag att såna här dagar är ganska överskattade. Eller så är det bara jag som är bitter.

söndag

Äsch! Orkar inte blogga förresten. Hörs nån annan gång :) Jag tänkte bara skriva att jag inte tänker skriva nu.

fredag

Första studentprovet för i vår är avklarat. Jag känner mig som en degklump i skallen. Försov mig en halv timme imorse, så min plan om att slippa stressa innan studentprovet sket ju sig ganska snabbt. Hann bra iaf, och min stackars familj fick vakna till det underbara ljudet av mina svordomar. Hann inte bli nervös heller så det var ju bra. Det var först när jag var klar och stod i stallet och mockade som jag kom på att resultatet i det här provet väldigt bra kan påverka mitt liv i framtiden. Herre...
Hade tänkt springa nu på eftermiddagen, men jag är alldeles för seg. Ska fixa lite kaffe och något att äta (efter en eftermiddag av småätande skriker magen efter riktig mat) och se på film istället. Känns som en alldeles passlig plan tycker jag :)

the adventures of....

Dagens stora prövning visade sig vara att ta sig från stallet. Lite spännande sådär när man verkligen inte ser någonting. Egentligen, att se vägen framför sig är väl ändå ganska överskattat? Nå, kom hem helskinnad utan större missöden iaf.
Har tänkt hela dagen att jag ska läsa igenom svenskaboken, men på något sätt har det alltid kommit upp viktigare saker (typ Two and a half men, dricka kaffe och äta choklad, springa, jaaa, you know...). Nu känns det igen som mycket viktigare att få min skönhetssömn. Tror jag satsar på det, utvilad med skärpt (??) sinne imorgon. Vem behöver plugga då??

torsdag

Har pluggat på bra idag, blev äntligen klar med repetitionsboken. Detta firades givetvis med milen :) Eftersom det var så svinigt kallt i förmiddags när jag var ute med hunden, packade jag på mig liiiite för mycket kläder. Det hade tydligen blivit varmare. Mössa, halsduk och tjocka vantar hade inte behövts. Nåja, varmt och skönt (Y)
Nu blir det dusch, sen kaffe och mellis och sen ska jag brumma mot stallet och puss på min ponny lite :)

onsdag

Har nyss varit i gymmet för ovanlighetens skull. Kanske borde omforma detta till en träningsblogg? Dock anser jag mig vara alldeles för lat och okunnig inom området så det skulle nog inte bli så bra i alla fall... Nå, biffade armarna lite. Har lite samma mentalitet som en högstadiepojke där, älskar bänkpressen och att stå och spänna i spegeln mellan biceps-seten ;) Tiden flög iväg som bara den, hann med lite flåsträning på cykeln också innan jag knallade hem igen.
Annars har det varit en helt bra dag. Pluggandet gick över förväntan, fick besök av finfina Anna, har varit ute och fått några solstrålar på mig. Helt bra helt enkelt :)
oktober -10


Idag. Lite annan vinkel, men jag vill iaf se en lite förändring. Sen om förändringen är jättestor kan ju disskuteras... ;)

09:53

Sitter hemma med psykologiboken och hunden som ända sällskap. Antar att det är så här min vardag kommer att se ut ett tag framöver. Väldigt intressant och så, men faktiskt, så är det ganska skönt.

the end

Idag skrev jag mitt sista prov i gymnasiet. Det är sant. Dessutom tror jag faktiskt att det gick ganska bra. Imorgon är det ingen skola. Inte i övermorgon heller. Det är knäppt.  Fick ut matten idag dessutom, gick över förväntan kan man ju lugnt säga iaf, så det känns skönt :) Hann med lunch med Malin på Bagarstugan också, grymt god chokladtårta till efterrätt ;)
Nu ska jag försöka få lite saker gjorda innan jag ska träffa sömmerskan som ska sy in karonkaklänningen :)

måndag

Ah, uppdateringen i helgen har verkligen varit lysande tycker ni inte? :)
Var iaf till Stockholm i lördags, sen på söndagen var jag så galet trött att jag knappt orkade röra mig så jag var parkerad i sängen större delen av dagen. Resultat av stressig dag i storstan, waaay för lite sömn och stressstressstress.
Nyss kommen från gymmet nu. Skönt med lite styrka så att armarna skakar :) Blev knappt något gym alls förra veckan, pallrade mig dit tre gånger, varav två pass var så äckligt dåliga att de knappast räknas. Men nu har jag fått sakna hantlarna lite vilket gav ett grrrrymt axel- och ryggpass. Hann köra magen ordentligt också för en gångs skull, den har blivit lite försummad på senaste tiden så det kändes bra :)
Nu blir det snabb dusch och lite käk, sen ska jag försöka ta tag i pluggandet. Har blivit lite försummat det med... :P Nåja, siiista provet nu bara....!

Johanna efterlyses!

Person försvunnen. Älskar att shoppa, särskillt impulsköp. Favorittidning: Elle, Vogue. Favoritsysselsättning på fritiden: läsa modebloggar, kolla igenom garderoben, fylla på garderoben, festa. Tycker att allt som har med träning att göra är töntigt. Expert på att lata sig.
Finnes: Töntig tjej som spenderar sina kvällar (inklusive fredagskvällar) i gymmet och tycker att det är kul. Ägnar mer tid på Stadium än H&M och tycker att det var grymt jobbigt att leta efter skor till karonkan. På fritiden springer hon eller gymmar eller läser om andra som gör det. Kan inte sitta still för länge. Hatar allt som är långsamt och klär sig gärna i mjukisbyxor.

svettig panda

Tog mig ut, lagom tills det började snöa igen. Så går det när man ligger i sängen och velar för länge ;) Visade sig att halkan inte var det jobbigaste idag, motvind som fan och snöblandat regn var en liten party-pooper måste jag säga. Nåja, kubbade på och försökte njuta av det fina vädret istället och struntade i att jag inte såg så mycket. Gotta love it anyway :) Efteråt visade det sig även att jag hade glömt att tvätta bort sminket innan. Ni kan ju tänk er hur jag såg ut när jag kom in, fresh indeed!

fredag

Hade tänkt ta en lite längre springtur idag, men efter en snabb blick ut genom fönstret känner jag mig inte så jättetaggad längre. Får se vad det blir, antingen en lite kortare runda eller så stannar jag kvar här i min sköna säng och göttar mig. :) Hur som så blir det nog awsome, det är fredag och det kan ingen ta ifrån mig! (förutom Dan Nordman möjligtvis, borde börja öppna hissaboken så småningom...)
Ska försöka röja upp lite på mitt rum innan jag göttar vidare. Sen ikväll/natt ska jag hämta William :) Ska försöka hålla mig vaken, var så grymt trött förra gången jag hämtade honom (typ "inte gör det väl nåt om jag blundar en liiiten stund, vägen är ju rak"-trött). Sen imorgon blir det Stockholm, gonna do some serious shoe-shopping till karonkan.

hej igen.

Ridningen gick riktigt bra ikväll, känns som vi börjar hitta lite smått det vi letar efter :)
Nu ska jag plugga lite på tidsaxeln i konsthistoria, resten pluggar jag imorgon bitti tror jag. Har typ fått nåt fel, spelar ingen roll hur länge jag får sova på morgonen, även om jag har sovmorgon så vaknar jag halv 7. Kul. Så jag kan lika gärna plugga då.
Började förresten fundera på en sak nyss. Kan inte släppa det. Heter det munsbit eller mumsbit?

torsdag

Känner att jag inte riktigt har något vettigt att skriva. Vaccinerade mig mot hepatit i morse. Mycket bra om man ska på solsemester, tex till Egypten. Synd för mig blir det inget Egypten, jag får nöja mig med tanken om att jag inte kommer att bli smittad av hepatit.
Förresten har det börjat droppa in brev och mejl från skolor som vill att jag ska skicka in portfoliobilder. Ännu en sak att försöka hinna med med andra ord. Tror jag tar tag i det efter provperioden. Nu ska jag chilla en liten stund innan det är dags för some serious plugg. Konsthistoria, fun!

aaahaaxlar :)

Blev gymmet en svänga :) Hade tänkt köra ett lätt helkroppspass men när jag kom ner blev jag grymt sugen på att kötta axlarna lite extra. Så sagt och gjort- axlar och rygg: Done! Avslutade med lite lätta benövningar också, försökte fokusera lite på vaderna då jag efter varje joggingrunda inser hur svaaaaga vader jag har :P
Nu blire dusch och mat och sen sängen! Tror jag pluggar imorgon istället :) (blir ni inte riktigt imponerade av min självdisciplin när det kommer till skolan??)

ett steg framåt och ett halvt tillbaka

Ja, ungefär så kändes det att springa idag haha! Älska halkan<3 En runda som vanligtvis skulle ha tagit kanske 45-50 minuter tog 56 idag. Kanske inte låter jättemycket, men det är nog större skillnad än man tror. Kunde inte annat än flina när jag var klar och såg distansen och tiden :P Nåja, skönt med lite lugnare tempo med lägre puls, dock tror jag att benmusklerna fick jobba minst lika mycket som under ett "vanligt" pass. Lyckades iaf hålla mig upprätt hela tiden, vilket kan ses som dagens stora bedrift tycker jag!
Nu har jag nyss fyllt på energilagret med kaffe och smörgås och ska bege mig ut med vovvsen som väntar otåligt.
Matteprovet idag var förresten hemskt. Är godkänd, men knappast mer än så haha :) Blir nog att öva lite innan studenten tror jag ;)

19:59

Jaaa ni, man kan ju undra varför jag inte sitter med näsan i matteboken just nu. Eller varför matteboken inte ens är öppen. Man kan ju undra. Eller så förtränger man de tankarna också :)

tisdag

Vaknade på bättre humör. Låg och drog mig i sängen typ en timme innan frukost och morgonprommis med vovven. Nu ska jag försöka fixa till mig lite och käka lunch sen bär det av till skolan för två mattelektioner. Så nu vet ni liksom. Vilken tur, annars hade ni fått gå och undra sönder hela dagen, känna den där ovissheten och osäkerheten man känner när man inte vet vad Johanna har gjort. Men nu slipper ni det!

RSS 2.0